Viimati CDRis olime finaalis kelle vastu? Kes kaotas? Ainus koht kus teil neid tiitleid rohkem. Mis puutub eelmist liigahooaega siis vaat ma ei mõtle sarkasmiga vaid päris südamest ja vihaselt, tra hälvik võta oma mõistus kokku ja kui oled Barca fänn siis ole vähemalt mängudegagi kursis, taun. Joppenpuhhen ma võin siia toppida kordades rohkem idiootseid otsuselt kohtunikelt kes andsin teile liigas ja CDRis eeliseid, üks põhi mereelukaks kes sukeldus oli üks ja sama alati, Jobi Alba. tra erinevus suurelt näha, ilmselgelt Barca on see hooaeg teeninud liiga tiitli välja aga mõni ei julge ikka tunnistada, et eelmine hooaeg oli selle teeninud Real. kao siit nahhuj kui sa ise jalkat ei vaata, ma jõuan ka su barca mänge rohkem näha kui sa seda ise. kao koos oma fooruminimega farmeriliiga kategooriasse. hijo de puta. ilmselgelt siin sõnavabadus puudub ja sanktsioonid mulle määratakse aga no krt see kohtuniku teemal peaks Barca fännid olema viimased kes suud avavad ja te teate seda ise kah.
võiks ometigi aru saada, et kohtunik annab igalpool kus Real või Barca mingilmääral eeliseid meile, millest? ehk sellest, et me liiga head. Nyyd tuleb VAR liigasse ja meistriteliigasse, eks me näe kes siis reaalselt hea on ja kumb on Uefadrid või Uefalona...idiootsus.
võiks ometigi aru saada, et kohtunik annab igalpool kus Real või Barca mingilmääral eeliseid meile, millest? ehk sellest, et me liiga head. Nyyd tuleb VAR liigasse ja meistriteliigasse, eks me näe kes siis reaalselt hea on ja kumb on Uefadrid või Uefalona...idiootsus.

Kommentaar