no kes teab, äkki on "blessing in disguise". Vähemalt ei väsita mängijaid mingi "invincible" hooaja eesmärgi pärast enam ja näha on, et CL on tegelikult selle hooaja põhieesmärk. Sügisel halvas vormis olla pole probleem.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Barcelona
Collapse
X
-
Kuni esimese väravani oli mäng ju kontrolli all tegelikult. Siis aga tehti teist mängu järjest kaks sellist viga, mis oleks kohutavad isegi Eesti madalamates liigades. Peasüüdlane jällegi Pique, kellel oleks ilmselt aeg pingi peal natukene enda elu üle järele mõelda, aga ka kaitseliin ja Valverde. Kui 1:0 juhtisime, kas oli ikka vaja mängida nii kõrge kaitseliiniga? Edu oli olemas ja oleks rahulikult seda teist väravat otsida, aga minu arvates võeti eile põhjendamatul riske, mis ka ära karistati. Ja nagu paljud välismaa foorumis on välja toonud, siis Valverde ei oska rünnata. Selliste meestega, nagu tema käsutuses on, peaks see ründemäng tulema palju loomulikumalt ja efektiivsemalt.Lionel Messi - Parim jalgpallur maailmas
Kommentaar
-
Kaotame ka täna punkte! Tegelt ma pole siiani märganud meeste nägudes mingeid pettumus ilmeid. Nagu poogen kõigest. Võibolla ei soovitagi eriti pingutada liga tiitli heaks ja jahitakse muid karikaid. Messi ja Busi pingil, et Tottenhamiks olla värskemad...
Igatahes väga igavaks on need mängud läinud ja ei põe isegi mina, kui kaotame jälle. Las Valverde tüürib seda laeva kuidas heaks arvabMessi...The never ending legend!
Kommentaar
-
See Tottenham pole küll see sama, kes mulle kunagi meenub. Nagu kari m**ne väljakul, kes üritavad kõiki vigaseks peksta. Rohkem kollaseid ja rahunevad maha!
Skoori poolest olen igati rahul ja see töö mida Messi üle väljaku teeb on muljetavaldav. Tihti ei näe enam Messit, kes kaitses rabeleks looma moodi.
Forca Barca!!!Messi...The never ending legend!
Kommentaar
-
Algselt postitas Staadium Vaata postitustSee Tottenham Nagu kari m**ne väljakul, kes üritavad kõiki vigaseks peksta.
Kommentaar
-
Algselt postitas Staadium Vaata postitustSee Tottenham pole küll see sama, kes mulle kunagi meenub. Nagu kari m**ne väljakul, kes üritavad kõiki vigaseks peksta. Rohkem kollaseid ja rahunevad maha!
Skoori poolest olen igati rahul ja see töö mida Messi üle väljaku teeb on muljetavaldav. Tihti ei näe enam Messit, kes kaitses rabeleks looma moodi.
Forca Barca!!!
Kommentaar
-
Täna mängisid mehed ennast ikka päris tühjaks. Couti oli läbi juba 70-l minutil ja Messi lonkis sama moodi ringi mängu lõpus. Peamine oli 3 punni sellest koopast välja noppida ja see ka õnnestus.
Forca Barca!!!
Sellise tulemuse pealt võib rahulikult lebosse minna
Messi...The never ending legend!
Kommentaar
-
Mäng oli ründefaasis päris hea ja Messi nagu ikka parim planeedil, aga...Iga kuradi kord, kui pall 30 m kaugusele ter stegenist sattus, tuli sealt kohe ohtlik, küll päästis ter stegeni überreaktsioon, küll Lenglet tagumine jalg. Moura jooksis ringe kaitsjate ümber, semedo oli küll ainuke, kes talle tempoga suutis vastata, aga kane tõmbas ta ülilihtsalt kohvile jne. Okei, Lamela värav oli luck, aga ikkagi. Alba ainukesena sai asjadega kaitses hakkama, Pique iseenesest hoidis peapallid ohutus kauguses ja Son hoiti kontrolli all, aga teema on kaitse koha pealt ikkagi üleval. Üle ühe värava ei oleks tohtinud endale küll lasta ja kui 3-2 tuli, siis oli Jaanika hüüdnimega Paanika ka juba nurgapealsel sukka välgutamas.
Arthur saab muidugi viie ja plussi ning Suarez on ka tegelt hea olnud juba mitu mängu järjest."An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar