Messi on ainuke mängia ajaloos, kes on skoorinud 10 või rohkem golli 13-ne hooaja jooksul. Fenomen!
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Barcelona
Collapse
X
-
Algselt postitas _AI_ Vaata postitustHaha. Mitmes ta seal ballondooril oligi?
Kommentaar
-
Algselt postitas Sambaz Vaata postitustTe ei saa üle või?"An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"
Kommentaar
-
Algselt postitas _AI_ Vaata postitustHaha. Mitmes ta seal ballondooril oligi?
Mulle Modric meeldib ja ma täiega olen nõus, et aegajalt tuleb auhindu jagada ka teistele meestele oma töö eest. Messi jääb ikka ja alati parimaks!Messi...The never ending legend!
Kommentaar
-
Meil on maailma parim vv duo vist juba alates Bravost. Cillessen oleks peaaegu Interi edasi tassinud, aga spurs vääris seda kohta rohkem Noored väga pildile end ei mänginud siiski, Alena oli enam vähem, Munirist ei saa kahjuks asja, ma võtaks enne Morata
ed. See komm käib siis siia"An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"
Kommentaar
-
Nonii, CLi potensiaalsed vastased teada, siin oleks minu eelistusjärjekord:
1) Roma - häbi on vaja maha pesta ja ei pesta, siis bye-bye Valverde - win/win
2) Schalke - Saksa klubid (Va Bayern) on üldjoontes olnud lihtsad vastased
3) Lyon - sama teema nagu Schalkega, prantslased pole eriti peavalu pakkunud (VA PSG)
4) ManU - no Moud häbistada on alati tore, aga tundub selline paar kus mängud oleks jubeigavad, 2 megaettevaatlikku treenerit omavahel
5) Ajax - lihtsalt tahaks, et nad kaugemale jõuavad, kahju kui 2st ägedast tiimist 1 peaks välja kukkuma
6) Liverpool - no ilmselgelt kõige ohtlikum vastane, Klopp oskab selle pallikõigutamise vastu väga hästi mängida.
Kommentaar
-
Pole just eriti hea see I pa, kuid Messi panustab just piisavalt, et seis oleks 0-2 meie heaks. Messi on üldse out of this world nende söötudega. See sööt Suarezele esimesel väraval oli ikka päris ulme, nagu Messil oleks silmad kuklas, et Suarezele sedasi täpselt jalale palli saatis
Kohtunik ainult ajab närvi. Juba 3-4 tobedat kollast meile jaganud.
Forca Barca!!!Messi...The never ending legend!
Kommentaar
-
Ilma erilise vaevata 3 punni olemas. Messi oli lihtsalt see, kes tegi kogu mängu ära, kübar + 2 söötu!
50 - Between Barcelona and Argentina, Lionel Messi has scored 50+ goals in eight of the last nine years (50 in 2018). 10.
1 - Lionel Messi is the first player to reach double figures for both goals (14) and assists (10) in the top five European leagues this season. Celestial.Messi...The never ending legend!
Kommentaar
-
Algselt postitas Staadium Vaata postitustLyon on päris hea vastane meile. Need mehed ei pargi bussi ja mängivad alati ründavalt. Võimalus nende vastu on pigem meie kasuks. Vaadates teisi kokkuloosituid paare võib isegi kergemalt hingata
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar