Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Super, palju õnne. Ainus negatiivne asi, mis Xavi puhul pähe tuleb, on et ootused on väga kõrgel ja oodatakse kiiret imet.
Tsenderdused kasti Luuki peale on õnneks minevik.
Super, palju õnne. Ainus negatiivne asi, mis Xavi puhul pähe tuleb, on et ootused on väga kõrgel ja oodatakse kiiret imet.
Tsenderdused kasti Luuki peale on õnneks minevik.
Vastupidi. Ootused on, et väikeste sammudega hakkaks asi kogu klubis paranema- meditsiiniline pool, finantsid, publik jne, peatreener on esimene samm. Väike, aga märgiline ning talle antakse ka andeks, kui kohe võite ei tule. Pmst top4 on latt, aga sellegi mahaajamine ei võrdu vist minemasjamisega.
"An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"
Ma pidasin pigem seda silmas, et vibe on asja juures selline, et Xavi on päästeingel ja vältimatu on paari aastaga Barcelona tõusmine 10 aasta tagusesse hiilgusesse.
Aga võibolla ma kujutan seda ise ette.
Igaljuhul on tegemist Laliga jaoks üldiselt väga positiivse asjaga ja mul on hea meel selle üle.
Garcia, Fati ja Nico vigastatud, kokku siis 11 A tiimi meest hetkel. Ja no korralik kollaps teisel poolajal.
A ja Coutinho olevat keeldunud mängu tulema, mis iganes teema seal on.
Xavil hea koht kust alustada.
Kommentaar