No Palacio on küll väga andekas, aga ega vist pleks vaja jah. Eto`o, Guddy, Messi, Ronny on ründeliinis. Aga Fernando Gagot seostatakse ka Barcaga ja seda meest oleks küll vaja. Selline kaitsev poolkaitsja, kuidas samas playmaker kah. Nagu kunagi Redondo oli. Kõige parem variant oleks muidugi minuarust Marcherano...aga jah...
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Barcelona
Collapse
X
-
tana mangis Brasiilia koondis Eestile paris lahedal, Stockholmi kandis, vastaseks Ecuador ja 2 Barca sargis fanni, selja peal number 10 ja Ronaldinho nimi ilutsemas, olid ka paris innukad jooksma murule nende uritused loppesid siis nagu arvata turvameeste kaevangus. uks fann oli veel, aga see oli Brasiilia koondise kollases sargisCatalunya is not Spain!
Kommentaar
-
Algselt postitas dannar Vaata postitustskyport v mitte, aga seda mängu ei näe te tõenäoliselt mitte kuskil.
Kommentaar
-
Algselt postitas Barcameez Vaata postitustei aga üldiselt kas seda saaks eestis vaadata sati kaudu? mul oleks see võimalik saada.Aga ma ei tea kas see Eestis töötab?
Kommentaar
-
Piraatvärk kõik, nii palju kui mina tean. Inglismaal on pubide jaoks eraldi paketid-hinnad, ekraani nurgas veel õlleklaasi kujutis. Peaks olema nii, et Sky võimaldatakse vaid UK-s ja sealsetele kodanikele. Mis süsteem Itaalia analoogiga on, ei oska öelda.Supplies!
Kommentaar
-
Pidavat olema väga hea esitus Barca poolt. Kõik see eelmise hooaja määdžik pidavat enam vähem tagasi olema. Niiet õigeks ajaks vormi aetud ennast. Nagu arvata oli, võttis ka Ronnie jalad alla tähtsateks mängudeks. Penalt oli ülikindel ja karka oli ka väga mõnusalt rahulikult nurka keerutatud. Messi koll oli megahea individuualne läbijooks 4-st kaitsest. Niiet igati kõva :P
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar