Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
FC Barcelona
Collapse
X
-
Kuna Gio mängis Mallorca vastu la ligas siis Rijkaardi rotatsioonisüsteemi järgi peaks nüüd Sylvinho mängima aga tõsi ta on, et Gio saab CL rohkem mänguaega. Iniesta-Xaviga sama lugu.Kommentaar
-
Mina nägin küll viasat sport 3 pealt mängu, igatahes tuli see, mis tulema pidi. Asi on vähemalt enda teha, selles mõttes, et kodus võita ja korras. Selge on see, et tegemist on hooaja mõttes väga tähtsa mänguga st. vigastuste kriis saab knock-out phase'iks läbi juhul kui edasi saadakse.Kommentaar
-
mina nägin viasat sport 3-e pealt näiteks Chelski mängu. Samas mul on päevad kaMina nägin küll viasat sport 3 pealt mängu, igatahes tuli see, mis tulema pidi. Asi on vähemalt enda teha, selles mõttes, et kodus võita ja korras. Selge on see, et tegemist on hooaja mõttes väga tähtsa mänguga st. vigastuste kriis saab knock-out phase'iks läbi juhul kui edasi saadakse.Kommentaar
-
ootoot, mina just lõpetasin viasati pealt mängu vaatamise.
Mängu kohta ka, tore, et väikesed klubid ka saavad CLi põhiturniirile, aga tänane mäng oli ikka kuradima igav. Vaevalt, et keegi meie omadest üldse naha märjaks sai. Kerge treening rasketele mängudele vahelduseks.Jalgpallihaigla liigeKommentaar
-
tõesti sul on päevad.
Viasat sport 2 näitas Werderi mängu ja Viasat Sport 3 näitas Barca mängu. Nagu klassikud ütlevad: Meil siin linnas oli niipidi igatahes. Provintsi kohta ei oska muidugi midagi öelda.Kommentaar
-
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar