Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
FC Barcelona
Collapse
X
-
Kommentaar
-
Hea mäng oli - alguses vaatasin, et tuleb raske mäng, aga tulemus räägib teist asja. Üldiselt vastased ei saanud eriti millegagi hakkama. Kohtunikud jätsid lugemata nende kasuks ka ühe võimaliku penaldi ja ma mäletan vähemalt 2 olematut suluseisu, mis ära vilistati.
Barca poolelt mängisid kõik väga hästi - Valdes sai ka ühe raske tõrje teha ning lõpus ründas ainult Barca...Ronnielt oli lõpus väga hea olukord, kahju et latti tõstis.
Pühap tuleb päris hea finaal:P
Homme siis kauaoodatud loos:P
Kl 13.00
Mina sooviks vastu Liverpooli või Milani - peaks nagu kõige lihtsamad vastased olema...Kommentaar
-
kle kust seda näeb... tahan näha seda asjaHea mäng oli - alguses vaatasin, et tuleb raske mäng, aga tulemus räägib teist asja. Üldiselt vastased ei saanud eriti millegagi hakkama. Kohtunikud jätsid lugemata nende kasuks ka ühe võimaliku penaldi ja ma mäletan vähemalt 2 olematut suluseisu, mis ära vilistati.
Barca poolelt mängisid kõik väga hästi - Valdes sai ka ühe raske tõrje teha ning lõpus ründas ainult Barca...Ronnielt oli lõpus väga hea olukord, kahju et latti tõstis.
Pühap tuleb päris hea finaal:P
Homme siis kauaoodatud loos:P
Kl 13.00
Mina sooviks vastu Liverpooli või Milani - peaks nagu kõige lihtsamad vastased olema...Kommentaar
-
Kommentaar
-
ja kui väga tahad ja ilusti palud, siis võivad soccerneti imetabased kommentaatorid MMfinaalist laivi tehaKommentaar
-
No siiski on Poolil see tugeva löögiga inglane ka. Aga muidu on ses suhtes hea sats, et ega ründajaid neil pole. Aga ikkagi on neil see kõva löögiga inglaneKommentaar
-
See jube pikk inglane lööb korra mingile Galale kääri, kui tal ühtegi meest kolme meetri läheduses pole ja nüüd kõik ohivad. Mees lööb 10 kolli Andorra ja Jamaika vastu ning kõik lällavad jälle, et milline mees. Barcelona pole sul mingi Watford, kellele sellised naljanumbrid väravaid löövad. Taani ja Norra poiss lähevad katki niikuinii või on neil jälle paha päev. Aga inglased on alati megad, eriti see tugeva löögiga poiss. Äkki teeb Luis Garcia ka üle kahe aasta jälle ühe hea mängu ja siis võib küll jama lahti ollaKommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar