Kui arvsetada ühte head löögi ning ilusat söötu, lisaks ka üks ilus palli endale võitlemine teise poolaja keskel. Siis sinna juurde panna üks "shitter", aasta halenaljakaim daiv ning mõned muud killud, siis kokku annab ühe inglaslikult megamängu tõesti
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Barcelona
Collapse
X
-
Algselt postitas fitti Vaata postitustGiuly tegi supermängu. Vahepeal lõi ühe sitteri mööda. See siis annulleerib kogu ülejäänud panuse? Väga sitt lausa? Jeesumaria. Hea, et ma seda spaania nurka rohkem lugeda ei viitsi.
Kommentaar
-
Algselt postitas Karla Vaata postitust...vedas, et neil selline vend nagu Almeida on.
*Ma ei loe ka, äkki ütlesin midagi inglaslikult või sakslaslikult valesti...
Kommentaar
-
Algselt postitas rasmer Vaata postitustÜks räme praak+ palli kehv vastuvõtt millele järgnes hale dive(võiks siis vähemalt osata seda hästi teha)+ üks söötmata jäätud sööt mis oleks ilmselt lõppenud väravaga+ ei teinud ta ka ülejäänud mängu midagi silmapaistvat.
Mul on sellest Giulyst täiesti pohlad ju tegelikult, jätan eksperdid omavahele.We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.
Kommentaar
-
mulle tegelt Giuly meeldis. oli paris asjalik. Guddy kull loi varava, aga ta oli minu arust ikka kehvem kui Giuly, puudus aktiivsus. ju ma olen siis nende mobiilsete rundajatega, nagu seda on Etoo, Saviola ja Messi, ara harjunud.
a ja viimase kolli loi Giuly ju eelviimases mangus CL-s Levski vastuCatalunya is not Spain!
Kommentaar
-
No pop on ilmselt täna Barca mehi õnnitleda, et nad ise asjad selgeks tegid . Au ses mõttes, et ega vastane nüüd selline ka polnud, kellest sahaga üle minnakse. Gudi üle tegalt hea meel , vaatamata , et on rohekm kukkuma hakanud.Felix: Oh, bollocks!
Elmo: Dog's bollocks?
Felix: No, just plain fucking bollocks!
Elmo: No dog involved?
Kommentaar
-
Algselt postitas Kipp Vaata postitustOskab keegi linki anda kust saaks näha viimast Ronaldinho väravat ?
Tänud!The Zshare file hosting providing website had been shut down many few years ago. The new zShare website is a news blog that publishes the latest trending news on the web. So what happened to the old Zshare? As the new owner of the domain zshare.net, I honestly don’t know. The domain had not been
paistab et muurihupe jaab Mertesackeri ja Naldo kraesseCatalunya is not Spain!
Kommentaar
-
Algselt postitas maanus Vaata postitustNo pop on ilmselt täna Barca mehi õnnitleda, et nad ise asjad selgeks tegid .
Ilus ja korralik esimene poolaeg ja Barca kohta katastroofiline teine poolaeg - nii ebastabiilse mänguga karikat ei võida.
PS Fitti! Firefox ongi mõeldud rohkem Hispaania teemade all sõimamiseks mitte raadio kuulamiseks.
Kommentaar
-
Algselt postitas dannar Vaata postitustmkmm. Giuly pole ju sitt. mäletate, kuda ta Reali kunagi lüpsis
Kommentaar
-
Algselt postitas lorenzo Vaata postitustpaistab et muurihupe jaab Mertesackeri ja Naldo kraesse
Kommentaar
-
Algselt postitas Jasper Vaata postitustKuskil kuulsin arvamust nagu oleks müürihüpe enne mängu paika pandud. Zaragoza või mingi mängu videolt on näha, et väravavahil ei olnud seisva müüriga suurt lootust. Võib-olla Wiese/Schaaf lugeski enne mängu poistele sõnad peale, et free-kicki ajal hüpake nii kõrgele kui jaksate. Ja Dinho oskas seda kuidagi oodata/ära näha.Catalunya is not Spain!
Kommentaar
-
Mitte et ma vales teemas olen aga see nüüd mingi esmakordne nähtus vaevalt et on , isegi R.Carlos on on oma tutakaid kuidagi nõnda andnud, et müür tõuseb , löök mitte et siis alt.See polnud Ronny alavääristamiseks öeldud.Felix: Oh, bollocks!
Elmo: Dog's bollocks?
Felix: No, just plain fucking bollocks!
Elmo: No dog involved?
Kommentaar
-
Algselt postitas maanus Vaata postitustMitte et ma vales teemas olen aga see nüüd mingi esmakordne nähtus vaevalt et on , isegi R.Carlos on on oma tutakaid kuidagi nõnda andnud, et müür tõuseb , löök mitte et siis alt.See polnud Ronny alavääristamiseks öeldud.
Mis puudutab Giuly mängu siis sitt ta kindlasti ei olnud, esimene poolaeg tekitas päris hästi teravusi ja võib igati rahule jääda, teisel poolajal oleks võinud Ezquerro kohe platsile tuua, praegu kui Messi väljas on, peaks baskile mänguaega andma, mulle ta igatahes igati sümpatiseerib.
Kommentaar
-
Algselt postitas ek Vaata postitustAbikohtunik tegi asjad selgeks jättes teise värava puhul suluseisu lugemata.
Ilus ja korralik esimene poolaeg ja Barca kohta katastroofiline teine poolaeg - nii ebastabiilse mänguga karikat ei võida.
PS Fitti! Firefox ongi mõeldud rohkem Hispaania teemade all sõimamiseks mitte raadio kuulamiseks.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar