Algselt postitas intz
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Barcelona
Collapse
X
-
Algselt postitas buub Vaata postitustRonnielt jälle ''tüüpiline'' ristnurga värav, teine oli ka lähedal, aga latti kahjuks.
Teine oli väga hull. Hea dribling ja siis tõstis latti. Aga Deco lõi ka väga hea kolli :P
Üldse nägi selle mängu jooksul palju ilusaid trikke ja värke
Kommentaar
-
Hea mäng oli - alguses vaatasin, et tuleb raske mäng, aga tulemus räägib teist asja. Üldiselt vastased ei saanud eriti millegagi hakkama. Kohtunikud jätsid lugemata nende kasuks ka ühe võimaliku penaldi ja ma mäletan vähemalt 2 olematut suluseisu, mis ära vilistati.
Barca poolelt mängisid kõik väga hästi - Valdes sai ka ühe raske tõrje teha ning lõpus ründas ainult Barca...Ronnielt oli lõpus väga hea olukord, kahju et latti tõstis.
Pühap tuleb päris hea finaal:P
Homme siis kauaoodatud loos:P
Kl 13.00
Mina sooviks vastu Liverpooli või Milani - peaks nagu kõige lihtsamad vastased olema...
Kommentaar
-
Algselt postitas avscol Vaata postitustMina sooviks vastu Liverpooli või Milani - peaks nagu kõige lihtsamad vastased olema...
Kommentaar
-
Algselt postitas avscol Vaata postitustHea mäng oli - alguses vaatasin, et tuleb raske mäng, aga tulemus räägib teist asja. Üldiselt vastased ei saanud eriti millegagi hakkama. Kohtunikud jätsid lugemata nende kasuks ka ühe võimaliku penaldi ja ma mäletan vähemalt 2 olematut suluseisu, mis ära vilistati.
Barca poolelt mängisid kõik väga hästi - Valdes sai ka ühe raske tõrje teha ning lõpus ründas ainult Barca...Ronnielt oli lõpus väga hea olukord, kahju et latti tõstis.
Pühap tuleb päris hea finaal:P
Homme siis kauaoodatud loos:P
Kl 13.00
Mina sooviks vastu Liverpooli või Milani - peaks nagu kõige lihtsamad vastased olema...
Kommentaar
-
Algselt postitas oülepa Vaata postitustkle kust seda näeb... tahan näha seda asja
CL kestab tund ja Uefa oma 30 mini.
Ma eeldan, et see kestab tund, kuna seal jagatakse minegeid auhindu..
Kommentaar
-
See jube pikk inglane lööb korra mingile Galale kääri, kui tal ühtegi meest kolme meetri läheduses pole ja nüüd kõik ohivad. Mees lööb 10 kolli Andorra ja Jamaika vastu ning kõik lällavad jälle, et milline mees. Barcelona pole sul mingi Watford, kellele sellised naljanumbrid väravaid löövad. Taani ja Norra poiss lähevad katki niikuinii või on neil jälle paha päev. Aga inglased on alati megad, eriti see tugeva löögiga poiss. Äkki teeb Luis Garcia ka üle kahe aasta jälle ühe hea mängu ja siis võib küll jama lahti olla
Kommentaar
-
Algselt postitas dannar Vaata postitustBarcelona pole sul mingi Watford, kellele sellised naljanumbrid väravaid löövad.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar