Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
No midagi polnud selle Fabregase ja Merida junnidega peale hakata. Hispaania liiga seadused on sellised, et eo tohi enne teatud eluaastat normaalset lepingut pakkuda, EPLi klubid samas võivad ja vastavate pakkumiste peale tõmbasid mõlemad vennad udu Barcelonast. Ausaltöeldes suht pohhui nendest, sest kui ei armasta klubi nii palju, vaid rohkem raha (ja nägid paremaid võimalusi platsile pääsemises ehk siis teises klubis), siis mingu pealegi ära.
Õnneks on Barcal lojaalsed noormängijad nagu Messi, Iniesta, Dos Santos ja Bojan, kes rahulikult ootasid/ootavad oma võimaluse ära.
Eurospordist lipsas läbi, et seoses Yaya Toure saabumisega Barcasse näidatakse ust Thiago Mottale, kellele väidetavalt ei ole enam tiimis suurt lootust platsile saada....
Mis puutub uue hooaja formatsiooni ja taktikasse, siis ei suuda küll antud hetkel ettegi kujutada millega Rijkaard lagedale tuleb. Küll aga omalt poolt pakuksin välja 4-1-2-1-2.......kus siis Xavi oleks DMC, niiöelda ääre poolkaitsjatena Deco ja Messi, Ronaldinho oleks CAM ning ründepaar Eto`o ja Henry... see on aga puhas spekulatsioon
Eelmine hooaeg kasutati ka mõnda aega 3-4-3 taktikat, kuid see on pigem selline varuvariant mitte standardina kasutatav formatsioon
niipalju kui mina Barca mänge nägin, siis oli Ronni ikka äärel ju ja Deco keskel
Ka sellise variandi vastu pole mul midagi....muideks mingi maailma kõige usaldusväärseim ja aktuaalseim spordiportaal etvsport.ee on väljastanud teate, et Chivu saatis Barcelona pikalt ja läks ära Interisse. Kahjuks ei ole suutnud leida ühestki teisest allikast selle kohta infot.......teab keegi midagi?
Ka sellise variandi vastu pole mul midagi....muideks mingi maailma kõige usaldusväärseim ja aktuaalseim spordiportaal etvsport.ee on väljastanud teate, et Chivu saatis Barcelona pikalt ja läks ära Interisse. Kahjuks ei ole suutnud leida ühestki teisest allikast selle kohta infot.......teab keegi midagi?
channel4 + goal.com + kogu Itaalia meedia kirjutab sama.
Ja see oli viimane uudis mis ma üldse Chivuga seoses leidsin....ja enne kella kuue paiku olid seal jutud kuidas keegi Bronzetti pajatas sellest, et Chivule meeldib Barca rohkem kui Inter.....seega tont teab mis saab
Millist formatsiooni siis hakatakse nüüd mängima? Meeskonna koosseisu vaadates siis vägisi on tunne, et Xavi peab oma vanale heale DMC kohale taanduma. Või minnakse tulevast hooajast formatsioonile mis sisaldaks kolme kaitsjat ainult?
3412
3331
352
424
Või jätkatakse 41221?
Miks peaks Xavi DMina mängima hakkama, kui osteti Toure Yaya, kes arvatavasti otsekoheselt hooaja algusest peale platsile pääseb ja just nimelt DMi koha peal.
Mingit 3 kaitsjaga kamarajura küll järgmine hooaeg ei näe. Niigi on Barca kaitse siiski suht vedel ja 3 kaitsjaga mängida tänapäeva jalgpallis...no ma ei tea.
Chivu olukord muutub iga tunniga. Kui õhtupoolikul lugesin, et Chivu keeras Barcale selja ja läks INterisse, siis nüüd on juba tsitaatidega uudised, et talle meeldib Barca rohkem ja tahab sinna minna jne. Niiet ühtegi uudist ei tasu eriti uskuda, asi selgub alles siis, kui ametlik teadaanne tuleb.
Miks peaks Xavi DMina mängima hakkama, kui osteti Toure Yaya, kes arvatavasti otsekoheselt hooaja algusest peale platsile pääseb ja just nimelt DMi koha peal.
Mingit 3 kaitsjaga kamarajura küll järgmine hooaeg ei näe. Niigi on Barca kaitse siiski suht vedel ja 3 kaitsjaga mängida tänapäeva jalgpallis...no ma ei tea.
Chivu olukord muutub iga tunniga. Kui õhtupoolikul lugesin, et Chivu keeras Barcale selja ja läks INterisse, siis nüüd on juba tsitaatidega uudised, et talle meeldib Barca rohkem ja tahab sinna minna jne. Niiet ühtegi uudist ei tasu eriti uskuda, asi selgub alles siis, kui ametlik teadaanne tuleb.
Kes siis nn staaridest pingile pannakse?
Valik on sinu.
Xavi,Deco,Ronny,Messi,Eto,Henry?
Eile kirjutas Sport, et Barca valmistub Arsenalile pakkumist tegema Fabregase ostuks, mis pidi olema tsipa vähem kui Henry.
Samas kirjutati, et võimalik, et Fabregas soovib veel ühe hooaja (koos Wengeriga) Arsenalis mängida. Ehk kui see suvi ei tule, siis järgmine kindlalt.
Chivu olukord on nagu on...Ilmselt võtab Roma vastu suurima pakkumise..isegi siis kui see tähendaks Chivu minemist otsestele konkurentidele. Kahe klubi "oktsion" sobib Romale ja saame ehk mõned miljonid lisaks nii...ja ostame äkki Quagliarella
Eile kirjutas Sport, et Barca valmistub Arsenalile pakkumist tegema Fabregase ostuks, mis pidi olema tsipa vähem kui Henry.
Samas kirjutati, et võimalik, et Fabregas soovib veel ühe hooaja (koos Wengeriga) Arsenalis mängida. Ehk kui see suvi ei tule, siis järgmine kindlalt.
Kommentaar