Algselt postitas Kasper
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Barcelona
Collapse
X
-
Meh E2'd ka pole,ma arvan et mida varem ta mängima hakkab seda varem tal vorm tagasi tuleb aga eks Rijkaard ole targem.
.......................Valdes
Zambrotta....Puyol...Milito....Abidal
........................Yaya
..........Xavi.................Iniesta
....Messi...........Bojan..........Ronnie
on siis koosseis ma arvan.
Kommentaar
-
Algselt postitas siim990 Vaata postitustVäga huvitav mäng on, hea kohe vaadata. Pinget on küllaga.
Ja Rijkaard'il on jama. Igatahes sai noomida või saadeti minema, ei saanud aru kahjuks.
Kommentaar
-
Pohhui ju, las poiss mollab.
Aga utleks seda, et 2-2 oli t2na oiglane tulemus ning Barca eriti h2sti ei m2nginud. Messi oli ka t2na kuidagi rabe. Kaotas suht tihti palli siin, aga noh, juhtub ka tegijatel.
Mainiks seda ka, et viimane voor saab v2ga huvitav Lyoni ja Rangersi vahe olema. Molemal 7 punni.
Kommentaar
-
Mäng, siis läbi 2-2.
Kui esimesel poolajal olid paremad võimalused Lyonil, siis teine poolaeg oli vastupidi, aga noh Gudjohnsen ei suutnud oma võimalust ära lüüa, vist oleks pidanud ikka Ronaldinho algul väljakule tooma...
Minu meelest õiglane tulemus, võimalusi mõlemal. Väga hea mäng, pingeid oli lõpuni.
Lyonist rääkides, siis Keita oli väga hea vahetus, teravust tõi kõvasti, samuti teenis Lyonile penalti.
Barca üks parimaid täna minu arvates Xavi.
Kommentaar
-
Väga hea mäng oli, üle pika aja võitluslik, intriigiderohke ja emotsioonirikas mäng. Juninho värav oli üpris naljakas olukord, pole sellist asja ammu näinud.
Vulkanist Eidur oli vist magmast nii tardunud, et ei suutnud kastis oma supervõimalust ära lüüa.
Penaltid olid väga enesekindla iseloomuga löödud. Messi penalt oli nõrk, ta läks õnne peale seda lööma. Juninho penalt oli ikka tugevalt keskele.
Ah mis seal ikka, võrdsed tiimid on need ikka küll...vähemalt Lyoni koduväljakul...
Kommentaar
-
Algselt postitas caesar112 Vaata postitustPenaltid olid väga enesekindla iseloomuga löödud. Messi penalt oli nõrk, ta läks õnne peale seda lööma. Juninho penalt oli ikka tugevalt keskele.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar