See on teada asi jah, et tal on füüsisega probleeme,mitte kellegist enam ei saa läbi(ühe korra sai vist sergiost mööda terve mängu jooksul).See on mingi brasiilaste needus vist.Alguses Ronaldo,siis Adriano ja nüüd Ronnie.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Barcelona
Collapse
X
-
Juba 1,5 hooaega on näha olnud, et Ronaldinho ei mängi enam nii nagu vanasti. Ammu ammu pole näinud teda kaitsjaid ette võtmas ja mööda trikitamas/spurtimas. See aeg on möödas, mingit taolist comebacki ma küll temalt ei oota. Aga samas selle arvelt võiks ta mängulugemine ja söödud veeeel täpsemaks ja paremaks muutuda, oleks tast ikka umbes samamoodi kasu.
Üleüldiselt...pole mõtet Ronnyt küll selles kaotuses süüdistama hakata vms. Sitalt ta mudugi mängis ja mitte midagi märkimisväärset ei teinud, aga samas suurem osa teisi Barca mängijaid olid samasugused. Kui kõigil oleks olnud selline isu ja tahtmine nagu Iniestal ja Yayal, vot siis oleks midagi mängu sugust välja tulnud.
Aga need viimased 2 hooaega on selgelt näha, et meeskonnal puudub selline isu, tahe ja särtsakus nagu hooaegadel 04/05 ja 05/06.
Kommentaar
-
Algselt postitas FootYgod jr. Vaata postitustMa nägin eilset mängu vaadates,miks on Yaya Barca põhimees.
Nii lihtne see asi ongi.
Kommentaar
-
Algselt postitas tarmuhha Vaata postitustoleks oodanud, et rijkaard lahti lahtakse, meistritiitel on läinud, champions league alles paari kuu pärast. karikasarjas saadakse ilmselt edasi.
Tuletades meelde hooaega, mil Ronaldinho, Rijkaard ja talvel Davids Barcelonasse saabusid, oli poole hooaja peal vahe mingi 15 punkti (või isegi 18), kui mu mälu ei peta. Ja suudeti järgi võtta, kaotades viimase vooruga siiski tiitel Valenciale Aga asi on põhimõttes...
Kommentaar
-
Algselt postitas rasmer Vaata postitustPunktid punktideks, aga kui ei muutu mängupilt, siis ei tule ka tiitel. Loodetavasti hakkab Ronaldinho natuke jooksutrenni tegema ning kogu meeskond hakkab tõsiselt tiitli eest võitlema.
Kommentaar
-
Algselt postitas Barca-Freddy Vaata postitustÄra aja sellist iba. 18 vooru (54 punkt) veel mängida ja 7 punktilist vahet võimatu tagasi teha? Seis pole muidugi kiita, aga meistritiitel ple kaugeltki läinud.
Tuletades meelde hooaega, mil Ronaldinho, Rijkaard ja talvel Davids Barcelonasse saabusid, oli poole hooaja peal vahe mingi 15 punkti (või isegi 18), kui mu mälu ei peta. Ja suudeti järgi võtta, kaotades viimase vooruga siiski tiitel Valenciale Aga asi on põhimõttes...
vaatasin ajaloost järgi, et vahe tookord liidriga oli 18 punkti, mis lõpuks jäi 5 peale. lõpus 2 rumalat kaotust. muidugi real kaotas ka viimased 4 kodumängu...
Kommentaar
-
Mina isiklikult olen ka treenerivahetuse poolt. Tunnistan ausalt, et olen kogu aeg suhtunud kahtlevalt niiöelda tippmängijatest tekkivatesse treeneritesse. Kindlasti kogu elu tipptasemel mängimine ja treenimine õpetab nii mõndagi, aga see pole ikka päris see. Iseenesest pole Rijkaardi lahkumine üldsegi kindel: aga ilmselt oleks mingit vaheldust vaja ja see mees on ilmselt ennast ammendanud.
Meedia spekuleerib: Valverde, Van Basteni ja Guardiola nimedega, kuid iseenesest väga huvitav oleks kui uus manager oleks Mourinho (oi kuidas ma teda Chelseas vihkasin )Mes que un club!
Kommentaar
-
Algselt postitas sayonara Vaata postitustMeedia spekuleerib: Valverde, Van Basteni ja Guardiola nimedega, kuid iseenesest väga huvitav oleks kui uus manager oleks Mourinho (oi kuidas ma teda Chelseas vihkasin )
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar