Mõtlen seda kuidas ta tegi ees väga head survet ManU kaitsjatele ja kuidas ta esimese värava lõi.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Barcelona
Collapse
X
-
Algselt postitas F.Torres.Kakà... Vaata postitustHleb on keskpoolik
Muideks Barcal ei ole mõtet maksta nii palju peale .. Eto'o+20 milli oleks normaalsem .. A mis mul sellekohta öelda .. ma Reali fänn ..
Kommentaar
-
Algselt postitas marrrtin Vaata postitustnja, üht kaitsjat/poolikut ja Keirrison võiks ära tulla, oleks ülikõva
Kommentaar
-
Algselt postitas F.Torres.Kakà... Vaata postitustKeirrison ei pidand Barcasse minema , sellepärast , et Palmeirase treener oli nõus teda myyma , oli teda ka vallandatud .. kuskilt lugesin seda ..
E: Guardiola ametlikult teatas, et Keirrison ostetakse, aga läheb laenule.
Kommentaar
-
Josep Guardiola says he would like to get another midfielder. “Touré Yaya and Seydou Keita will be away for some time (at the African Cup of Nations in January) so we’re looking at it. It’s an option. He has to be good and cheap,” he said with a smile.
Ja Ibrahimovic või Villa lisanduvad.
Kommentaar
-
Blaugrana lendab täna Londonisse, kus pallitakse paar treeningmängu. Pardale nopiti järgmised nimed: Valdés, Pinto, Jorquera, Martín Cáceres, Víctor Sánchez, Henrique, Maxwell, Márquez, Abidal, Keita, Touré, Gudjohnsen, Hleb, Bojan, Henry, Messi, Pedro, Oriol, Dalmau, Montoya, Fontàs, Muniesa, Espasandín, Rueda, Santos, Jeffren, Rochina ja Gai.
Reedeses ja pühapäevases mängus on tõenäoliselt võimalus näha üsnagi eksootilisi koosseise, võttes arvesse selle tõsiasja, et Atlètici poisse on haaratud kaasa päris hulganisti ning Guardiola on tõdenud, et kavatseb kõigile mänguaega pakkuda. Nähtavaks jääb, kas mõni nooruk suudab ennast tasapisi ka esindusmeeskonda murda: Busquets sai sellega hakkama mullu ja Bojan kerkis esile aastake varem.
Kommentaar
-
Algselt postitas kurb Vaata postitustHispaania klubidest on kõige parem Barca aga mulle meeldib ka real. Ma arvan et Barca on skill klubi ja Barca võidab ka järgmine aasta .Giggs will tear you appart.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar