Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
FC Barcelona
Collapse
X
-
-
Siin oli keegi välja pannud lingi, kus oli niiöelda kirjeldatud, miks Barca esimese mängu kaotas. Seal oli situatsioonide ja positsioonide analüüs. Seal oli öeldud, et Ibra olemasolu väljakul ei anna Messile palju tegutsemisruumi. Seega oli palju neid pikki palle ja tsenderdusi, mida hästi korjasid Interi kaitsjad.
Selleski mängus oli Ibra väljakul ning minu arust ei suutnud ta eriti midagi luua. Ma ei loobi nüüd sitta, vaid viitan sellele, et Ibra ei sobi Barca mängustiiliga.
Mäng oli Barca poolt päris kiire ning Interi kaitsetaktikat oli mängu ilu poolest hale vaadata, aga neil ei olnudki vaja ründesse tormata. Sellistes mängudes loeb ikka tulemus.
Mainida võib veel ka seda, et Pique värav oli vist ka suluseisust löödud. Telekas näitas mitu korda söödumomendi kordust. Näitas küll veidi imelikult - natuke kõrvalt, aga tundus küll, et Gerard oli suluseisus.
Barcat oli vaja kunagi maa peale tagasi tuua
Kommentaar
-
The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.Kommentaar
-
Ega siis ka maailmatasemel mängija võib platsil värdjas kloun olla. Pildil toodud tegelased mõlemad on seda korduvalt tõestanud ja ega seepärast neid kaitsma hakka, et Barcas kunagi mänginud.
Busquets ja Alves aga on selged hälvikud, kes liialt tegelevad klounaadiga platsil ning selle väliselt. Alves ilmselt trenni ei tee, sest vastasel juhul peaks ikka suutma sealt paremalt mõne terava ja täpse tsenderduse ka andma, kui juba sellist taktikat mängitakse
FC Barcelona kui institutsioon oli perioodil 06.2010-06.2015 rahajanus korralageduse küüsis, mille ekstreemse kronoloogia leiad harimise mõttes siit: http://lucasammr.com/2015/01/29/from-throne-to-gutter/
Visca el Barca! Visca el Barca! Visca el Barca! Visca el Barca! Visca el Barca! Visca el Barca! Visca el Barca!Kommentaar
-
Alves esimesel poolajal andis. Seejärel sai tema rolliks pigem seal ääreründaja olla ning seal oli olulisem läbijookse teha, aga neid rikkus ta mitu korda suluseisuga ära.Ega siis ka maailmatasemel mängija võib platsil värdjas kloun olla. Pildil toodud tegelased mõlemad on seda korduvalt tõestanud ja ega seepärast neid kaitsma hakka, et Barcas kunagi mänginud.
Busquets ja Alves aga on selged hälvikud, kes liialt tegelevad klounaadiga platsil ning selle väliselt. Alves ilmselt trenni ei tee, sest vastasel juhul peaks ikka suutma sealt paremalt mõne terava ja täpse tsenderduse ka andma, kui juba sellist taktikat mängitakse
Kommentaar
-
krt, reeglite järgi vistist käsi poleks pidanud lugema (vastu keha ja värki)? samas võib need reeglid Sergiole anda, las läheb ja sukeldub nendega.
tõenäoliselt vilistati käsi ära, kuna see mõjutas oluliselt palli liikumist, aitas kaasa olukorra tekkimisele bla bla.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."Kommentaar
-
nende tsenderdustega tekkis küsimus, et kelles nähti nende sisselööjat? Pedro, Bojan, Messi olid umbes 20cm lühemad igast interi kaistjast.Ega siis ka maailmatasemel mängija võib platsil värdjas kloun olla. Pildil toodud tegelased mõlemad on seda korduvalt tõestanud ja ega seepärast neid kaitsma hakka, et Barcas kunagi mänginud.
'kinnist kätt'(vastu keha ja värki) ei ole reeglites.Kommentaar
-
siis on hästi kui ei ole. ju siis on see pseudoreegel, mida inimestele meeldib kasutada.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar