Rubinit ja Stuttgardi ikka annab võrrelda selle hooaja tasemelt. Meie grupis olnuks Stuttgard viimane. A alahinnata ei tohiks kunagi kedagi. Samas mängudeni 2 kuud aega ja paljugi võib juhtuda.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Barcelona
Collapse
X
-
FC Barcelona kui institutsioon oli perioodil 06.2010-06.2015 rahajanus korralageduse küüsis, mille ekstreemse kronoloogia leiad harimise mõttes siit: http://lucasammr.com/2015/01/29/from-throne-to-gutter/
Visca el Barca! Visca el Barca! Visca el Barca! Visca el Barca! Visca el Barca! Visca el Barca! Visca el Barca!
-
Okei, olles näinud Internacional-Barka mängu ja nüüd ka selle nalja algust, siis ma arvan, et barka kaotab selle mängu. Esimesed kolm pakkujat võivad õlle peale kihlveo vastu võtta.
ja xavi võiks endale ronaldo nimeks võtta. Selline hale daiver, kaks korda järjest. Ma olin mehest vaimustuses, aga no mida sa nüüd teed?
Kommentaar
-
Algselt postitas dannar Vaata postitustja xavi võiks endale ronaldo nimeks võtta. Selline hale daiver, kaks korda järjest. Ma olin mehest vaimustuses, aga no mida sa nüüd teed?Catalunya is not Spain!
Kommentaar
-
Algselt postitas lorenzo Vaata postitustno seekord pakuks et oli isegi puude väravavahilt, jalaga siis. karmavõlg
Kommentaar
-
Algselt postitas lorenzo Vaata postitustno seekord pakuks et oli isegi puude väravavahilt, jalaga siis. karmavõlg
Kommentaar
-
ära nüüd arva et ma daivijaid kaitsen. antud situatsioonis oleks võinud Xavi tõesti lõuad pidada, kuid kas see nüüd daiv oli ja väravavahi puudet polnud, ma hetkel ei nõustuks. neid kordusi mis mul siin näitas (vaatan telekast, mitte striimi ehk pildikvaliteet ok) oli nagu kaheldav
aga Henry hooaeg jääb ehk loodetavasti viimaseks Barca särgisCatalunya is not Spain!
Kommentaar
-
Ka mina ei võtaks mürki selle peale, et seal penalt ei olnud.
Henryle võiks tõesti see olla viimane hooaeg Barcas.
Nurgalööke ei peaks koguaeg Xavi andma. Täna näiteks ei tule tal ükski välja ja ikka jätkab seda jama.
Sellise müüri vastu oleme varem olnud ja jäkuvalt oleme hädas. Mäng liialt aeglane, et vastased laiali tõmmata...FC Barcelona kui institutsioon oli perioodil 06.2010-06.2015 rahajanus korralageduse küüsis, mille ekstreemse kronoloogia leiad harimise mõttes siit: http://lucasammr.com/2015/01/29/from-throne-to-gutter/
Visca el Barca! Visca el Barca! Visca el Barca! Visca el Barca! Visca el Barca! Visca el Barca! Visca el Barca!
Kommentaar
-
Algselt postitas sepakas Vaata postitustKa mina ei võtaks mürki selle peale, et seal penalt ei olnud.
Henryle võiks tõesti see olla viimane hooaeg Barcas.
Nurgalööke ei peaks koguaeg Xavi andma. Täna näiteks ei tule tal ükski välja ja ikka jätkab seda jama.
Sellise müüri vastu oleme varem olnud ja jäkuvalt oleme hädas. Mäng liialt aeglane, et vastased laiali tõmmata...
Kommentaar
-
Vastaased täiesti läbi ja kiirelt lükates peaks igati võimalik olema võit vormistada, a millegi pärast ikka kõigutatakse palli enda poolel. Ei tahaks pendlaid näha...FC Barcelona kui institutsioon oli perioodil 06.2010-06.2015 rahajanus korralageduse küüsis, mille ekstreemse kronoloogia leiad harimise mõttes siit: http://lucasammr.com/2015/01/29/from-throne-to-gutter/
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar