Nonoh, tuli ära! Lõpuks ometi!
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Barcelona
Collapse
X
-
Super! 6-s 6-st ja seda ei tee mitte keegi kunagi üle Võib täiesti kindlalt öelda!
Sellel meeskonnal on lõpuni võitlemise vaimu. Oleks vaja, et nüüd Messi oma FIFA aasta mängija tiitli ka kätte saaks ja siis oleks täiesti perfektne aastaFC Barcelona kui institutsioon oli perioodil 06.2010-06.2015 rahajanus korralageduse küüsis, mille ekstreemse kronoloogia leiad harimise mõttes siit: http://lucasammr.com/2015/01/29/from-throne-to-gutter/
Visca el Barca! Visca el Barca! Visca el Barca! Visca el Barca! Visca el Barca! Visca el Barca! Visca el Barca!
Kommentaar
-
Algselt postitas sepakas Vaata postitustOleks vaja, et nüüd Messi oma FIFA aasta mängija tiitli ka kätte saaks ja siis oleks täiesti perfektne aastaAlgselt postitas TofoaMan City fännamine keedab muidu normaalsete inimeste ajud päris pehmeks.
Kommentaar
-
Võibki nutta Mees on aastaga saavutanud klubivutis kõik, mis võita annab...
Nagu Messi mängijana, on tüübid juba kõik võimaliku karjääri alguses ära võitnud.FC Barcelona kui institutsioon oli perioodil 06.2010-06.2015 rahajanus korralageduse küüsis, mille ekstreemse kronoloogia leiad harimise mõttes siit: http://lucasammr.com/2015/01/29/from-throne-to-gutter/
Visca el Barca! Visca el Barca! Visca el Barca! Visca el Barca! Visca el Barca! Visca el Barca! Visca el Barca!
Kommentaar
-
Ma kirjutan selle sepakale, et palju õnne siis, et sa tõmbasid loosiga endale sellise lemmikmansa, kes nüüd kuus tiitlit võitis. Ma lihtsalt ei saa aru sellest, et kuidas ja miks peaks olema üks tore eesti noormees sellest nii sillas? Ok, oleks ma mingi hilisteismeline olnd ja Real Madrid oleks samamoodi võitnd, siis ma oleks taiband, aga nüüd tundub küll, et noormees, miks?
Kommentaar
-
Algselt postitas dannar Vaata postitustMa kirjutan selle sepakale, et palju õnne siis, et sa tõmbasid loosiga endale sellise lemmikmansa, kes nüüd kuus tiitlit võitis. Ma lihtsalt ei saa aru sellest, et kuidas ja miks peaks olema üks tore eesti noormees sellest nii sillas? Ok, oleks ma mingi hilisteismeline olnd ja Real Madrid oleks samamoodi võitnd, siis ma oleks taiband, aga nüüd tundub küll, et noormees, miks?
A selle 6 tiitli puhul ongi just ületamatus ja saavutamatus eriline. Kogu see seltskond pallureid on end ajalooraamatutesse raiiunud. Saagu, mis saab tulevikus.
Dannar ole rahulik, kunagi tuleb ka reali aeg tagasi, kus te midagi võidate ja meil poleks selle vastu midagi, kui te antud hetkel tugevamad oleteFC Barcelona kui institutsioon oli perioodil 06.2010-06.2015 rahajanus korralageduse küüsis, mille ekstreemse kronoloogia leiad harimise mõttes siit: http://lucasammr.com/2015/01/29/from-throne-to-gutter/
Kommentaar
-
Algselt postitas sepakas Vaata postitust
A selle 6 tiitli puhul ongi just ületamatus ja saavutamatus eriline. Kogu see seltskond pallureid on end ajalooraamatutesse raiiunud. Saagu, mis saab tulevikus.
Kommentaar
-
Ma ei saa aru mis probleemid siin alati on, et oo mingi vend on õnnelik, et tiim võitis, raudselt mingi gloryhunter. Iga klemm ise teab kes ta on ja miks nii lolle asju vaja rääkida on, et keegi loosiga mingit lemmikut vms tõmbab. Ega kui sa oled 10. a siis peadki mingi klubiga alustama juAlgselt postitas TofoaMan City fännamine keedab muidu normaalsete inimeste ajud päris pehmeks.
Kommentaar
-
Algselt postitas ChelseaFC Vaata postitustInglise klubidel võimalik võita suisa 8 tiitlit nii et selles valguses poleks see 6 kindlasti midagi ületamatut. Muidugi lähiajal on raske seda saavutust korrata.
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustNo inglastel on 2 karikasarja. Mis veel? Loete suviste sõprusmängude karikad ka siia hulka?
Kommentaar
-
Algselt postitas sepakas Vaata postitustEi ole juba ammu teismeline ning Barcat olen nüüdseks juba 10 aastat toetanud, nii halvas kui heas. Kusjuures mind on alati paelunud see miskine x-faktor Barca juures, kindlasti ei saanud selleks olla meeletu edu kümnendi algul Sinule vist ei pea asju meenutama, sa kõike teadev "jalgpalliekspert"
Dannar ole rahulik, kunagi tuleb ka reali aeg tagasi, kus te midagi võidate ja meil poleks selle vastu midagi, kui te antud hetkel tugevamad olete
Kommentaar
-
Algselt postitas krissu04 Vaata postitusttubli, tubli!!! seda oligi nii raske otsida. maailmameistriks tuleb barca aga igaljuhul. mingi külameeskond nüüd küll neid ei võida.
Algselt postitas dannar Vaata postitustOkei, olles näinud Internacional-Barka mängu ja nüüd ka selle nalja algust, siis ma arvan, et barka kaotab selle mängu. Esimesed kolm pakkujat võivad õlle peale kihlveo vastu võtta.
ja xavi võiks endale ronaldo nimeks võtta. Selline hale daiver, kaks korda järjest. Ma olin mehest vaimustuses, aga no mida sa nüüd teed?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar