Ok, lubage mulle mu ekslik arvamus teie teemas aga mina saan aru plaan b all seda kui nii Xavi kui ka Inesta on vigastustega näiteks väljas ,et mis siis teha , mis või kes on need kes asendavad neid Tikitaki meistreid ?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Barcelona
Collapse
X
-
Algselt postitas maanus Vaata postitustOk, lubage mulle mu ekslik arvamus teie teemas aga mina saan aru plaan b all seda kui nii Xavi kui ka Inesta on vigastustega näiteks väljas ,et mis siis teha , mis või kes on need kes asendavad neid Tikitaki meistreid ?
Aga veel, see, et eelmine mäng Kopenhaageniga mängiti samamoodi edasi, kuigi ei toiminud teine poolaeg see mäng, polnud mõeldud mitte kritiseerimaks plaan B puudumise üle tikitaka mängu asmel, vaid see, et prooviti keskelt järjekindlalt läbi murda nn seinasööduga. Äärtel oli ruumi küllalt, kuid sinna hakkas seda söötu üha vähem tulema võrreldes I pa. Messi liikus liialt keskele. Seega, asi polnud üldsegi üldises taktikas, sest see ju I pa töötas kenasti, probleem oli mõningates nüanssides ja playmakerite sööduvalikutes viimasel kolmandikul. ja muidugi oleks vaja üht vähe suuremat ja jõulisemat ründajat, kes lööks neid tsenderdusi sisse...aga ma ei ole Pep ja ei ole võitnud kõikmõeldavaid karikaid.
Pardon me, aga seda tiki-taka taktika nimevalik ei ole just kõige õnnestunum."An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"
Kommentaar
-
Algselt postitas soccermngr Vaata postitustKui keegi omad võimalused ära lööb, siis on see ainult Messi.
Hea töö igal juhul, teenitud 2:0 võit Zaragoza üle.
pigem kohustuslik võit!
Kommentaar
-
Algselt postitas ha2 Vaata postitustTundub, et Barca saab see aasta ikka kotti, kui peale Messi ainult väravaid võimeline lööma on."An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"
Kommentaar
-
Algselt postitas alehis Vaata postitustja Barca valitsemisaja lõppu on kõik ammu oodanud.Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Algselt postitas taku*Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.
Kommentaar
-
Algselt postitas alehis Vaata postitustVõta tuure vähemaks, rixxer-mixxer. RM on hetkel väga kõvas hoos ja Barca valitsemisaja lõppu on kõik ammu oodanud."An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"
Kommentaar
-
kes vähegi Pepi tegemiste üle huvi tunneb, siis lugege seda: Barca taktikad ja muu huvitav blablabla"Ajakirjaniku eelis on see, et tema saab oma arvamuse avaldamise eest raha, tavainimene aga peksa."
Kommentaar
-
Algselt postitas count Vaata postitustNii jumala lambist küsin, et mis asi see nagu on?
"Ajakirjaniku eelis on see, et tema saab oma arvamuse avaldamise eest raha, tavainimene aga peksa."
Kommentaar
-
ahahaa, kuradi värdjad ma ütlen. krasicu sööksid siin kõik hommikusöögiks ja söödaks huntidele, aga täiesti enda kastis emotsema hakata.. no seda oskavad vist peale itaallaste küll ainult barca vennad.
ilmselt on muidugi kuskil kallutatud jõud, moonutatud videotehnoloogia ja reali kinnimakstud meedia. ja mida mina ka tean.MIA SAN MIA!
Kommentaar
-
Algselt postitas denisss Vaata postitustahahaa, kuradi värdjad ma ütlen. krasicu sööksid siin kõik hommikusöögiks ja söödaks huntidele, aga täiesti enda kastis emotsema hakata.. no seda oskavad vist peale itaallaste küll ainult barca vennad.
ilmselt on muidugi kuskil kallutatud jõud, moonutatud videotehnoloogia ja reali kinnimakstud meedia. ja mida mina ka tean.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar