320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Barcelona
Collapse
X
-
Ma sain ka mängu esimest korda elus kohapealt, Nou Campilt vaadata ja tõsine emotsioon on sees! Esimest korda mängul ja selline mäng, ma ei oodanud üldse sellist tulemust, arvestades Barca viimaseid mänge. Messi oli tõesti terav nagu alati ja Villa koll oli nõnda ilus, et rahvas läks tõsiselt pöördesse.
Super, Super, Super!
Homme tuleb ka pilte ja pikem kirjeldus mängust ja olustikust Soccerneti Blogisse, visake pilk pealeBarcelona.
Kommentaar
-
Algselt postitas Blue Rock Vaata postitustSamas üleüldse kesktormajate sektor on suhteliselt niru olnud, arvestades et ka Villa algus Blaugrana särgis on võrdlemisi kahvatu olnud. Ehkki jah, viimati mainitu suhtes on siiski mõnevõrra rohkem usku edaspidist silmas pidades..
Aga nii üldpildis kahtlemata hooaja parimaid esitusi. Väike rotatsioon on pidevalt käigus ning samas stiilis jätkates eeldatavasti ka Taanis on 1-2 uut nägu platsil, vaatamata sellele, et eile nähtud punt on olnud Pepi silmis ideaalseks algkoosseisuks.
Barcelona B omakorda madistab täna võõrsil Alcorconiga, kes mäletatavasti mullu häbistas valget pealinna satsi Copa del Reys.
Kommentaar
-
Algselt postitas 05ula Vaata postitustPean kurbusega teatama, et reisil olles pole nii lihtne blogi kirjutada, aga Homme olen juba Tallinnas ja siis on blogi kindlalt üleval.
Kommentaar
-
Algselt postitas dannar Vaata postitustKuidas ilm seal on? Randa vist enam minna ei saa, jah?
live webcam Lloret del Mar rannast, Barcelona lähedalt- http://www.collection-properties.com/cam/esp-cam.htmCatalunya is not Spain!
Kommentaar
-
Algselt postitas Blue Rock Vaata postitustBarcelona B omakorda madistab täna võõrsil Alcorconiga, kes mäletatavasti mullu häbistas valget pealinna satsi Copa del Reys.
Nolito, kes oma mängustiili poolest tundub vägagi pedrolik juhtum olevat, oli taaskord hoos. Eks lähitulevik näita, kas tänavu ka esindusmeeskonnas minuteid saama hakkab, kuid potensiaali igatahes leidub. Hooaja alguses oleks B-le ennustanud heal juhul kohta kusagil tabeli keskel, kuid praeguses tempos jätkades ollakse peaaegu Primerasse ennast mängimas, kuid see vaid oleks võimalik.
Kommentaar
-
Blogipostitus on üleval ja lugeda saab seda lehel http://blog.soccernet.ee/2010/11/01/...algpalli-meka/Barcelona.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar