kas keegi osav ja tore palun orgunniks siia pildi sellest, kuidas casillas oli 82' pildis, käed risti rinnal, tõsise näoga, mänguseis paremal õlal ilutsemas ?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Barcelona
Collapse
X
-
Algselt postitas Iceman Vaata postitustalehis, Benzema, Özil ja Khedira. Ainukesed mõistlikud mängijad õigetest jalgpalli riikidest!
Kommentaar
-
Algselt postitas cyhton Vaata postitustTänase mängu põhjal võiks küll õelda, et CLi võib just Barca kinni panna.
Kindlasti ei pane,ega el-Classico ei saa midagi järeldada,aga seda teavad kõik kui võimas keskväli neil on.Olen see kes olen
Kommentaar
-
Algselt postitas alehis Vaata postitustKirjuta viimase lause seitse sõna caps lockiga, võrdsustad tasakaalu. Mõlemad klubid on mõttetud, mõlemate klubide glory hunter fännid on mõttetud ja respekteerin ainult neid kes vähemalt 10a on neid fännanud
Kommentaar
-
Algselt postitas alehis Vaata postitustIceman, miks ma konna ja natsidega samas listis olen?
Küsid mult siukseid asju..
Algselt postitas meesmuiste Vaata postitust???, Alzeeria, Türgi, Maroko. Hmmm. Huvitavad õiged jalgpalliriigid
Ei mõelnud nende päritolu vaid riiki mida nad esindavad.Ela ja tunne, et elad
see on kõige lihtsam
filosoofia, mis toimib
sule silmad ära vaata
tagasi, hinga sügavalt ja
hüppa üle iseenda varju
tule koos minuga.
Kommentaar
-
Algselt postitas alehis Vaata postitustJa see ei ole glory hunterlus? Sulle meeldis tema peale pihku panna ja avastasid et Barcas on veel temasuguseid ja panid veel pihku. See on nagu Lasnamäelt Kiviõlisse kolimine, eriti vahet pole
Kui sel tiimil läheb hästi, siis see tähendab ka, et su lemmikul läheb hästi.Ela ja tunne, et elad
see on kõige lihtsam
filosoofia, mis toimib
sule silmad ära vaata
tagasi, hinga sügavalt ja
hüppa üle iseenda varju
tule koos minuga.
Kommentaar
-
Barca 5:0 Real!!!!!
Kõik muu on pulli kaka!!!FC Barcelona kui institutsioon oli perioodil 06.2010-06.2015 rahajanus korralageduse küüsis, mille ekstreemse kronoloogia leiad harimise mõttes siit: http://lucasammr.com/2015/01/29/from-throne-to-gutter/
Visca el Barca! Visca el Barca! Visca el Barca! Visca el Barca! Visca el Barca! Visca el Barca! Visca el Barca!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar