Tra mulle üldse ei meeldi see Katari terrorirühmitus, kuid tänapäeval paneb raha rattad käima. Õnneks mul käeoleva hooaja kodusärk oleas, seega ühtegi särki ma tõenäoliselt küll enam ei osta.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Barcelona
Collapse
X
-
Algselt postitas WeThePeople Vaata postitustCesci selle eest ei saa.."An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"
Kommentaar
-
Algselt postitas rixxer Vaata postitustMa ütleks, et järgmisel hooajal pole veel vaja ka.
mida laiem meeskond, seda parem ju. mascherano on ju hetkel väga hea mees pingilt võtta.
veidi kallis ta küll oli pingipoisi kohta, aga siiski oleks fabregas suurepärane lisand meeskonnale. ta ka ehk jääks võibolla pingile, aga siiski. barcelona sugune klubi peaks kõik parimad hispaania pojad ikka endale võtma, sest muidu ma kardan, et real madrid võib teilt maailma parima jalgpalliklubi tiitli endale võtta.LATICS FOREVER!
Kommentaar
-
Xavi siis seletab Guardianis http://www.guardian.co.uk/football/2...pain-interview , et kuidas jalkat mängida (säherdune tunne nagu loeks enda kirjutatut).
Järgmine ütlus inglaste kohta tõi pea-aegu, et pisara silma: "Carragher, boom, up top; Terry, boom, up top. I think it's changing: Barry, Lampard, Gerrard, Carrick … they are players who treat the ball well. You see them now and think, Christ, they are trying to play."
Poole puutega söödumängsee ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Tere kataloonid! Pöördun teie poole, kuna on plaan minna FC Barcelona mängu vaatama Getafe vastu ja sooviks teada, kuidas saab endale piletit hankida? Kõik soovitused oodatud!
Ette tänades, Rebellion.Algselt postitas PlechazungaJones doesn't get injuries. Injuries get Jones.
Hmm, that didn't really work.
Kommentaar
-
-
Kodumeeskond näitab väga head mängu. Pressi all minnakse 6-4 formatsioonile ning kontrad on väga kiired ja ohtlikud. Meenutab natuke eelmise aasta kaotust Interis. Parem pool on Sportingu poolt nii ära mässitud (kohati pidi Alves nelja mängijaga silmitsi seisma et oma rutiinseid jookse vastase poole teha), et Messi ja Affelay peavad vaeva nägema et palli saada. Seetõttu on ka see pool meie kõige nõrgemaks küljeks, kus vastased pidevalt ründavad(Alves ei jõua piisavalt kiiresti kaitsesse joosta ning Piquel on käed ja jalad tööd täis). Kodutöö on Sportingul tehtud, vaatame mis teisel poolajal edasi saab.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar