Algselt postitas Mask
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Barcelona
Collapse
X
-
Algselt postitas marrrtin Vaata postitustNagu Ibrahimovic'gi eks
Llorentet pakkusin selle pärast, et mees on hästi koondise eest esinenud, kus tal ka enamus Barca mehed ümber on.
Kommentaar
-
Mis seal ikka, esimese ringi võõrsilmängu teise poolaja needus sai jätku. Esimese poolaja kohta pole küllm midagi halba öelda, vaheajaks oleks pidanud seis 3-1 olema, aga no mis sa teed, kui värava ees krampi satutakse.
La Ligas võid sa mõningaid meeskondi esimese poolaja edu puhul ka kaitsva taktikaga võita, meestel vist oli CLi mängudest jälle pisut liiga pikk paus sees. Arsenal päris Levante ei ole ju. Kui ma ei eksi, siis eelmine aasta vist oli Stuttgart see, kes täiesti olematu vormi pealt suutis esimese ringi kodumängus viigi välja mängida, kusjuures jätsid palju võiduvärava momente kasutamata.
Villa ja Keita vahetuse suurim probleem oli kindlasti, et ei suudetud Arsenali kaitsjaid enam pressida ning see jättis kontrateks hea võimaluse. Arsenal kasutas oma kaks-kolm võimalust maksimaalselt ära ning Valdese ämbri järel toimus vist mentaalne kollaps, kus püüti kähku kella vaadates 1-1 ära veeretada.
Eks ta selline 2-2 mängu moodi oli, kuid kui ei suudeta oma 6 kindlast võimalusest üle ühe ära lüüa, siis peab seda järgmises mängus tegema. Seis on ju nüüd enam-vähem sama, kui eelmisel aastal Bendtneri värava järel- kuid mänguaega rohkem ees ning enda koosseis pisut nõrgem ning londonlastel loodetavalt kõik paremad platsil.
Maxwelli tampimisest ma ka päriselt nagu aru ei saa, ok... paar korda eksis (libises ühes olukorras), kuid selgelt oli ta ülesanne olla eile kaitsvam ja hoida Walcott kontrolli all, mis ka suurepäraselt õnnestus (va esimene 15 min). Esimene värav läheb ikka selgelt Valdese naeriaeda ja teine Alvesi ning Keita kraesse (kuigi tegu oli lihtsalt väga hea kontraga).
Polnud paha mäng, isegi nii hea, et mängust suudeti vist kolm kordust anda- kõik väravavolukorrad, ülejäänuks ei jäänud lihtsalt võimalust, sest kogu aeg toimus midagi."An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"
Kommentaar
-
Algselt postitas Chemic Vaata postitustKusjuures, Ma olen temaga üpriski nõus. Barca mängis võibolla 30 minutit 90nest, ülejäänud aja jooksti niisama palliga ja olid täiesti laisad, motivatsioon puudus täielikult.
Kommentaar
-
"Kui teil juhtub olema vaba aega või ei ole mitte midagi teha, siis kutsun teid Barcelonasse. Usun, et te ei kahetse," vihjas Pep.
Mina igatahes usun teda ning ka seda, et tuleb üks kick-ass mäng"Ajakirjaniku eelis on see, et tema saab oma arvamuse avaldamise eest raha, tavainimene aga peksa."
Kommentaar
-
Villarreal võib-olla tõesti, aga teised küll nii kõrgelt ei surunud. Viimati üritas nagu Barcat suruda minu mäletamist mööda Tšiili. Seda tehti mängupildis edukalt, kuid kohtunik ja tohutu ebaõnn jättis võidu siiski teile. Aa õigus.. selles mängus mängisite te Hispaania koondise nime all.“I am Zlatan. Who the hell are you?”
Kommentaar
-
Täna siis kodusel Camp Noul vägagi soliidset hooaega tegev Athletic Bilbao, kes oli meile Copa del Rey kaheksandikfinaalis tõsiseks pähkliks, edasi saime tänu võõrsil löödud väravale. Ühtlasi oli ka see Abidali esimeseks väravaks Barcelona särgis.
Natukene üllatuslikult võtab täna koha postide vahel sisse Pinto ning keskkaitses Pique partneriks Busquets:
Pinto; Alves, Busquets, Piqué, Abidal; Mascherano, Xavi, Iniesta; Messi, Villa, Pedro.Més que un club
Kommentaar
-
Kuidagi rabe ja kohmakas oli see tänane mäng. Palli valdasime küll meie, kuid Bilbao oli väga terav kontratega. Vasakut poolt (Maxwell) kasutati võrdlemisi vähe rünnakul, paremat ülemäära palju. Kas ma olen ainus kellele tundub, et järjest enam üritatakse palliga sõna otses mõttes väravasse sööta/joosta? Tänases mängus jäi küll ülesöötmise maik suhu, samas võis see ka õlu olla.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar