Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
FC Barcelona
Collapse
X
-
-
Mulle meeldib kui sellise austatud mehe nagu C.Ronaldo fännid siin kisavad ja karjuvad nagu nende suur iidol.
PS! videos nähtud olukordadele on üldjuhul järgenud karistuslöök, penalt ja või kollased ja punased kaardid
soccerneti kasutajate silmakirjalikus on LÕPUTU!FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
sigpicKommentaar
-
Hästi paned, näh!
Messi on ka sealt kodutütarde akadeemiast, aga Messi NEVER dives. Aa bai teh wei, palju teil seal oma sopamajast noori tulnud on? Aa jah, null.
-edit- Ja üleüldse ma ei saa aru, mis nüüd pooled MänJuu fännid (nendest saab veel aru, finaalis on hale lutt soolas) ja mingid Jrnteri lohhid on ka trollideks hakanud? Endal küll ei tule meelde, et Barca fännid nende teemadesse mingit mõttetut möga ja pilte postitama oleks läinud.Kommentaar
-
"An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"Kommentaar
-
Ei hakka siin mingeid pilte üles täna enam panema, mul neid terve hunnik veel, jätame teisteks kordadeks kaa.. Lisaks siia lõppu selle mõtlemapaneva lause :
“This was the night when everybody lost something. FC Barcelona lost their grace and respect; Real Madrid lost their legacy. And football lost its beauty. Rest In Peace”
Halleluujah!Kommentaar
-
Jr ka mingi eriline kibestunud Interi fänn. Aga muidu hea teada, et Reali ning Barcat loetakse jalgpalli A ja O -ks ning kui need 2 ka enam ei suutnud normaalset mängu teha, siis loetakse jalgpall surnuks ...Kommentaar
-
Ohv koorse, Barca vänn ei saakski ju muud arvata
Kui sinu arust loetakse jalgpalli A & O' ks Barcat ja Reali, siis kuuluvad sinna nimekirja ka kõik muud Euroopa tippklubid, kaasa-arvatud Inter. Briti klubidest ei hakka rääkimagi, sest kui seal liiga loodi, siis ei olnud sinu lemmiklubi isegi veel kellegi mõtteski
May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!Kommentaar
-
May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!Kommentaar
-
läbustajad kolige juba Soccernet -> LÄBU teemasse.
ma ei viitsi seda irisemist ja mõtetut mölisemist siin üksteise kallal enam lugeda.
ilmselgelt on ammu juba selgeks tehtud kes kellega käib ja kes pissis teise liivakasti.
rääkigem parem tänasest võõrsilmängust, eks.

võib see algkooseis olla õige?Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar