Algselt postitas rainis007
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Barcelona
Collapse
X
-
Adriano tuleb varem, sest ta ei saanud Copal kordagi platsile. Ülejäänud peaksid 8. augustil tulema.Algselt postitas MESSI. Vaata postitustAdriano, kellel oli siiamaani C.America pärast puhkus, ühineb homme Miamis treeningutega. Huvitav millal ülejäänud Copal mänginud pallurid puhkuselt naasevad?
Kommentaar
-
No ei tasu ka nii skeptiline J oskuste suhtes olla. See, et ta Barcas Pepi jaoks piisavalt end ei tõestanud, on mõneti ka sisekonkurentsi teravuse süü ning nt palli pea peale tõstmises on ta nii mõnestki trikimehest üle. Ja Sportingu jaoks on temast mängijat küll ja veel.Algselt postitas WeThePeople Vaata postitustPaljukiidetud Jeffren on väga lähedal Sportinguga liitumisele. Ei tea mis vahenditega Portugali suurklubi nii ära moositi."An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"
Kommentaar
-
No pärast Sancheze tulekut Jeffrenile arenemiseks (mees on siiski veel noor) enam piisavalt mänguaega ei jääks, tee neid vahetusi palju lubatud.Algselt postitas BCfey Vaata postitustKui Pep oma vahetustepoliitikat natuke muudaks, ei oleks meil ka probleeme Bojani ja Jeffreni sugustega."An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"
Kommentaar
-
Homme (Eesti aja järgi) on päris heal ajal Chivas'ega mäng, nimelt 03:30 (eile veel oli ajaks pandud 03:00, aga ju siis muudeti..). Barca koduleht annab lootust, et väljakul saab näha Xavi't ning Pique'd.
1.poolaeg:
Mõlemad olid ründavad, suurel hulgal võimalusi, millest Pinto päästab nii mõnegi. Villa sai 4. minutil värava kirja ning tekitas üldse suurepäraseid võimalusi.
2.poolaeg:
Pole midagi öelda. Kaitse oli ära vajunud, ründes polnud Villat (tema lõigi kõige rohkem olukordi esimesel poolajal), seega ka rünne sakkis sajaga. Chivasele häbiväärne 1-4 kaotus. Sõprusmäng sõprusmänguks, no aga see mäng oli teisel poolajal totaalne katastroof.
Villa man of the match!"Away from two, three, four— wonderful, wonderful, wonderful."
Kommentaar
-
Tõsi, ma ei usu et see oleks reaalne, kui ta saaks sel hooajal sama palju minuteid nagu Thiago või Sanches. Kuid minu silmis võiks Pep nii mõneski mängus, kus ollakse näiteks 60-70 minutiks kolme väravalises eduseisus, anda võimalus pinginühkijatele ennast tõestada. Jah, vb Messi ei saa siis igas mängus 3 väravat lüüa ja Xavi 120 söötu täis, kuid selle tulemusena tõstetakse varumeestel nii moraali kui ka taset ja hoitakse samal ajal tähtmängijaid värsketena. Minu mäletamist mööda oli eelmine hooaeg selliseid mänge liiga palju, kus Guardiola meeskond teise poolaja keskel mitmeväravalises eduseisus oli ent vahetusi alles lõpuminutitel oodata võis. Ja kui Bojan või Jeffren oma minutid siis ka kätte sai, kulus pea kogu see aeg palli veeretamisele, mis Barcelonale lõpuminutitel omaseks on. Pole ime et nad siis lahkuda tahavad. Ma usun, et nii Sanches kui ka Fabregas mahuks sellesse tiimi nii Jeffreni, Bojani, Keita, Thiago ja Affelayga ilusti ära, kui Pep ainult oma meeskonnaga veidike mitmekesisemalt ümber käiks.Algselt postitas rixxer Vaata postitustNo pärast Sancheze tulekut Jeffrenile arenemiseks (mees on siiski veel noor) enam piisavalt mänguaega ei jääks, tee neid vahetusi palju lubatud.
Kommentaar
-
Ei. Kõigil Copal mänginud meestel lõppeb puhkus 8ndal augustil, mil neil on algava hooaja esimene trenn. Ma miskipärast arvan, et Alexis vaatab paari esimest mängu pingilt, et taktikast ja kõigest ka väljakul punktide eest võideldes aru saada. Niiet niipea teda vist väljakul oodata ei ole..Algselt postitas cyhton Vaata postitustSanchez ka juba mänginud teie eest?"Away from two, three, four— wonderful, wonderful, wonderful."
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar