Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
FC Barcelona
Collapse
X
-
Loe palun hispaania keeles seda transkripti. Ja las mõni hispaania keele oskaja seletab, mis vahe on fuckin ja puta"An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"Kommentaar
-
puta?see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."Kommentaar
-
Mitte 'puta', vaid 'puto' vist siiski? Seal on ka päris suur vahe sees ju. Ilmselt oleks selles kontekstis kõige täpsem tõlge, et pressikonverentsidel on Mou ikka üks "kuradi kõva mees", aga vaatame väljakul eksole... Fucking on küll kindlasti selgelt liiga räme vaste.
aga eks muidugi oleks võinud sellele paugutamisele ka üldse mitte vastata, sest rääkida, et "ma ei taha rääkida, platsil klaarime", on noh, natuke nagu irooniline. Samas ei saa pahaks ka panna, vähemalt ei lugenud paberilt maha nagu kunagi üks teine hispaanlane ühes teises liigas.armastan ma headust üle kõige vihkan lolleKommentaar
-
No eks lõppeks viskas üle võlli, sest tegelikult kommis Pep pärast karikat, et kohtuniku otsus oli väga napp (you know what I mean), aga õige. Ja see portugali topski muidugi ei jätnud kasutamata võimalust jällegi. Eks ühendab selline sõnasõda ka Barca mängijad treeneri selja taha, mida seni peetakse portugali jobu üheks suurimaks oskuseks.Mitte 'puta', vaid 'puto' vist siiski? Seal on ka päris suur vahe sees ju. Ilmselt oleks selles kontekstis kõige täpsem tõlge, et pressikonverentsidel on Mou ikka üks "kuradi kõva mees", aga vaatame väljakul eksole... Fucking on küll kindlasti selgelt liiga räme vaste.
aga eks muidugi oleks võinud sellele paugutamisele ka üldse mitte vastata, sest rääkida, et "ma ei taha rääkida, platsil klaarime", on noh, natuke nagu irooniline. Samas ei saa pahaks ka panna, vähemalt ei lugenud paberilt maha nagu kunagi üks teine hispaanlane ühes teises liigas.
Kuidas see ütlus oligi, Fat Sam in Armani and with liposuction?
Nii et kiidame heaks."An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"Kommentaar
-
Di Maria daiv oli küll päris jube aga türa, mitte ükski barca fänn ei tohiks mitte midagi kobiseda selle koha pealt nii kaua, kui teil on pedro ja busguetzi sugused naised platsil!FC FloraKommentaar
-
Päris tõsine teatrikool käib tõesti ja seda mõlemalt poolt. Stark peaks võtma natuke jäigema positsiooni selle kombe üle iga otsuse peale poole meeskonnaga mõjutama lennata.Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar