320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Barcelona
Collapse
X
-
Algselt postitas alehis Vaata postitustVäga tore edgarsavisaarelik vastus. Äkki nüüd räägiks lähemalt, mida madristad teevad, et teie peategi üle keema? Veel huvitab mind, milles seisneb teie vimm Pepe vastu. Kas tõesti see sama olukord, kus ta sai punase kaardi eelmine hooaeg(täiesti arusaamatu punane, puhtalt palli.. ok jalg ees, maksimaalselt kollane, aga no mida kuradit)?Mes que un club!
Kommentaar
-
Algselt postitas sayonara Vaata postitustMarcelo lihtsalt on saamatu, mõttetu mängija - kes millegi muuga ei suuda silma paista kui väga inetu ja musta mänguga.
Kommentaar
-
Algselt postitas eika Vaata postitustKusjuures, ma pole kindel, kas mulle on ebasümpaatsem tiim täis Pusketsi ja Alvesi suguseid eitesid või Marcelo ja Pepe suguseid munne.
Mängust vaid highlightside puhul nii palju, standarditest löödi meile siis kahes jalas kolm väravat neljast. Valdes on hea ja Alves oskab kaitsta küll (muidugi mitte alati). Eks üks nõrkus peab olema ning nende nurgakate jms standardite kaitsmine arvatavasti krreka kangelase kannaks jääb, sest jõkke kastes peab ju kuskilt kinni haarama.
Marcelo on ikka über cnut (hea, et Arsenali kapteni jalga ei murdnud) ning Mou võib olla hea treener, kuid kahjuks on sitt kaotaja ja mis veelgi hullem, niikaua kuni see mees on pukis, need mängud ka nii lõppevad nagu nad lõppevad.
P.S kas mulle tundus valesti, et Villa sai Pinto kkardi endale (varuvaht on muutumas nhlilikuks enforceriks) ning millest see poola allveelaev nii õudsalt keerdu läks?"An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"
Kommentaar
-
Algselt postitas WeThePeople Vaata postitustFabregas võitis 15 mintiga Barcelonas rohkem kui kuue aastaga ArsenalisAlgselt postitas WeThePeople Vaata postitustkuus viimast aastat olete võitnud midagi?
Kommentaar
-
Algselt postitas Mask Vaata postitustFabregas on viimase kuue aasta jooksul Arsenalis võitnud FA karika ja Inglismaa superkarika. Aga proovi ikka uuesti ja jälle, troll.
http://www.sincearsenallastwonatrophy.co.uk/
Kommentaar
-
Madrid goalkeeper Iker Casillas also played down the injury-time incident, suggesting Fabregas made the most of the situation.
"In a match like this, there are many interests and of course a conflict can arise," said Casillas. "Marcelo committed a foul and they threw themselves to the ground, like always."
Paneks siia selle slow-motion video sellest maha viskumisest, aga ma usun, et paljud on seda juba näinud.
Kurb, kurb ning kürb"An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"
Kommentaar
-
Algselt postitas Jasper Vaata postitustEi ole ju. 21 May 2005. Kell ja sait:
http://www.sincearsenallastwonatrophy.co.uk/
Ei no tõesti.
Kommentaar
-
Kallid Stokid jne tegelased, palun vaadake pisut rohkem mänge, kui el Clasicod ning siis tulge neid daivimissilte kogu meeskonnale külge kleepima. Ma võiks neid sukeldujaid ka Liverpoolis kohe kolm-neli tuua koos juutuubidega.
A no foorumi kleepimismasin ei peatu iial. Sellega meenud mulle sellised vennad nagu Bäckmän ja Glenn Beck."An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"
Kommentaar
-
Kuidas puutub eilne mäng arsenali tiitlitega?
Aga pakun, et Barca sellest olukorrast karistust ei saa, Marcelole antakse 3 mängu bänni, Özil peab vahele jätma 1 mängu ning Mourinho vaatab hooaja lõpuni mänge tribüünilt. Lisaks kopsakas rahatrahv mis makstakse Pereze rahakotist Barca kontole.
Kommentaar
-
Algselt postitas keenjus250 Vaata postitustKuidas puutub eilne mäng arsenali tiitlitega?
Aga pakun, et Barca sellest olukorrast karistust ei saa, Marcelole antakse 3 mängu bänni, Özil peab vahele jätma 1 mängu ning Mourinho vaatab hooaja lõpuni mänge tribüünilt. Lisaks kopsakas rahatrahv mis makstakse Pereze rahakotist Barca kontole.Felix: Oh, bollocks!
Elmo: Dog's bollocks?
Felix: No, just plain fucking bollocks!
Elmo: No dog involved?
Kommentaar
-
Sama siin. Mul lihtsalt on tunne mõnikord nagu Vincentil Manu foorumis, et pärast iga el classicot tuleb hakata fergie ajast ja kohtunike massiivsest salaarmastusest manchesteri ümber lükkama. Et terve meeskond on sukeldujaid täis ning eks sealt need kõik võidud tulevad. kahjuks olen end ise sisse imenud, püüan siis sõltuvusest Enneti abiga lahti saada.
Keegi ei ole eitanudki biskviidi ja Alvesi teatrit, aga ma ei kanna Steevie ja kannibali sukeldumist iga Manuga (või arsenali või Chelsea) mängu järel foorumis kohe meeskonnaspordi lahtrisse.
"An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"
Kommentaar
-
Ma aksepteerin tulemust, tunnustan kindlasti Valdezi ja ei virise ebaõigluse üle.
Kindlasti ma ei nõus selle must valge suhtumisega, et kr...di Madridi mehed, tulevad meid peksma, siis on meil õigus neile pasunasse sõita. Nägin ise mängu ja ega kui on võimalus käivad need jalad ja käed ka vaikselt valge särkide külgedel või jalgades ära . See kehasse andmine ja selle mitte vilistamine on ka tegalt Barca oma mängijate "töövili" ,mida ilmselt maitsevad nad ka edaspidi nii kodus kui Euroopas - kergelt kukkumised ,mida takka analüüsitud on kindlasti kohtunike ettevaatlikemaks teinud Barca suhtes.
Muidu on õhus seda, et Barca vaikselt kardab juba Madridi - punkti mängud alles tulevad .Felix: Oh, bollocks!
Elmo: Dog's bollocks?
Felix: No, just plain fucking bollocks!
Elmo: No dog involved?
Kommentaar
-
Algselt postitas alehis Vaata postitustVeel huvitab mind, milles seisneb teie vimm Pepe vastu.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar