Algselt postitas MESSI.
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Barcelona
Collapse
X
-
Algselt postitas cyhton Vaata postitustEga enamuste mängijate särgid talle selga ei mahukski ju.
(siinkohal sulle üks originaalne facedesk rr48e8)
Kommentaar
-
Minu arvates täitsa paras tulemus.
Süda võib pahaks minna nendest raisatud olukordadest, kus esimesed 75 minta mängitakse enda lõbuks ja siis kui vesi ahjus on, pannakse tempo peale. Korralik kusehäda oli täna seal platsil. 12 nurgalööki ning mitte midagi ohtlikku. Vastastel 2 ja värav. Kahju sellest väravast, mis ära võeti, kuna söödu andis ju tegelikult vastane.
Kommentaar
-
Algselt postitas R.Madritista Vaata postitustViimased minutid käivad. Busquets kukub pikali ning Miku jääb seisma, et Fair Playd teha, aga ei Xavi tuleb Miku juurde ja võtab palli ära ja hakkab ründama. Väga ebasümpaatne sats Barca ikka.
El Clasicos tuuakse teid maa peale, kutsikad."I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."
Kommentaar
-
Algselt postitas R.Madritista Vaata postitustViimased minutid käivad. Busquets kukub pikali ning Miku jääb seisma, et Fair Playd teha, aga ei Xavi tuleb Miku juurde ja võtab palli ära ja hakkab ründama. Väga ebasümpaatne sats Barca ikka.Olen see kes olen
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar