Kui asjaolud kokku langevad, siis võivad need meeskonnad selle aasta jooksul 7 korda kohtuda. Sellist asja pole vist kunagi juhtunud veel.
Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
FC Barcelona
Collapse
X
-
Ma olen täitsa kindel, et pole sellist asja kummagi klubi treener kunagi suutnud teha. Aga ma lihtsalt pakun
Nende järgneva 4 mängu jooksul lendab kindlasti mõni punane. Isiklikult pakuks 2 punast kaarti nende jooksul Sergio "vanarahuise" Ramosele.Kommentaar
-
Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Algselt postitanud kasutaja taku* pooltEga butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.Kommentaar
-
Tal on karikast ka kolm kollast all, seega probleeme ei tohiks olla.Algselt postitanud kasutaja allas poolt
Kuidas Sergio Ramosega on? Kuulsin, et ta sai 10. kollase eelmises mängus, peaks ka vahele jätma?Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Algselt postitanud kasutaja taku* pooltEga butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.Kommentaar
-
Kõigist potentsiaalselt neljast mängust?Algselt postitanud kasutaja allas pooltMascherano on kaartidega väljas."You didn't realize that they had guns? Big, long, dangerous machine guns. With war criminals attached to the trigger."
RocknRolla (2008)Kommentaar
-
Kommentaar
-
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar