320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

FC Barcelona

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Barcelona confirms that Pedri is out indefinitely with a ruptured hamstring.
    The 2021 Golden Boy winner is expected to miss the rest of the season.


    Kommentaar


      Koemanball on tagasi. Nüri rünnak, vastased kontratel vajavad ühte võimalust ja edasine on meeleheitlik maeiteamis. Vigadtused ei aita ka kaasa, aga no see on ikka jube nühkimine. Tra.
      "An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"

      Kommentaar


        Peale koondistepausi on jah mäng täiesti liimist lahti. Mõttetu pallikõigutamine ja kui luuaksegi moment, siis ikka kobistatakse see ära.

        Kommentaar


          Algselt postitas LeeRomeno Vaata postitust
          Peale koondistepausi on jah mäng täiesti liimist lahti. Mõttetu pallikõigutamine ja kui luuaksegi moment, siis ikka kobistatakse see ära.
          Idee nagu isegi oleks, aga palli keskelt pidama ei saa. Xavi ei ole suutnud nn deep blockiga meeskondade vastu, kes keskel kokku tõmbavad, mitte midagi teha. Kui saadakse ise kontrassa, siis munetakse ebatäpse sööduga asi ära või ei suudeta otsustavalt tegutseda. Just see viimane on arusaamatu, klassi nagu on ju. Üks või kaks kollapsit veel ja oleme järgmine aasta ka ELis kui sealgi...Hädad on küljes, kõigile näha, aga ravi ei ole või ei toimi. Ja kui Pique või Araujo väljas, siis on taga segadus ja kindlustunne puudub. Ja eile polnud kumbagi.
          "An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"

          Kommentaar


            Kuidagi imekombel saadi 0-1 võõrsilvõit kätte. Sealjuures pallivaldamine Real Sociedadile 56-44, millal selline asi viimati juhtus?
            Õnne oli, Ter Stegen tegi ka hooaja ühe parima mängu.
            Miinuseks terve kaitseliini vigastused. Eks ole kuulda kui tõsised, aga nii Alves, Pique, Araujo kui ka Albal olid probleemid.

            Kommentaar


              Oh jah, ikka õnnetult läheb viimasel ajal, positiivne uudis on Araujo 2026ni kestev leping.

              Kommentaar


                Algselt postitas LeeRomeno Vaata postitust
                Oh jah, ikka õnnetult läheb viimasel ajal, positiivne uudis on Araujo 2026ni kestev leping.
                Played on repeat in Camp Nou. Jube mäng ja jube tulemus, üks löök väravale, pall sees, ülejäänud aja 11 kastis ja kasti ümber, õudne ajavenitamine alates 10 minutist. Ma ei kujuta ette, milline nn neutraalne inimene sellist halba porri vaadata suudab. Seda aega võib ju lõpus juurde panna, aga kaks tundi vaadata, kuidas vennad jalgu venitavad...ma ei tea, sin peaks ilmselgelt juba politsei sekkuma.
                "An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"

                Kommentaar


                  Keeruline mäng Betise vastu lõppes Alba golazoga viimasel minutil ja 2-1 võiduga. Esimese värava lõi muidugi Fati, mehe väravavaist pole kuhugi kadunud. Võiduga kindlustasime ka CLi koha järgmiseks hooajaks.

                  Kommentaar


                    Aston Villa ostis 20milj eest Coutinho ära. Tore.

                    Kommentaar


                      Algselt postitas Diz Vaata postitust
                      Aston Villa ostis 20milj eest Coutinho ära. Tore.
                      Tõesti tore, summa summaks, aga saadi 400k palgaga mehest lõpuks lahti. Barto järgi koristamine võtab ikka aega.

                      Kommentaar


                        Hooaja kõige igavamas mängus siis tehti võõrsil 0-0 viik Getafega, punkt kindlustas ka 2nda lõpetamisena. Jäänud veel üks mäng, kus tõenäoliselt saavad ka kätt harjutada pingimehed. Eile näiteks said algkoosseisus võimaluse Puig, Balde ja Mingueza, pingilt tegi esinduskoosseisu debüüdi noor keskkaitsja Mika Marmol, kes tõenäoliselt B-tiimi kõige silmapaistvam kaitsja olnud see hooaeg.
                        Tagantjärgi võib öelda, et kõige valusam oligi vast Euroopa Liigast välja kukkumine. Peale rahvuskoondiste pausi pole mäng olnud see, mis enne, eks noor koosseis ole ka väsinud, kehad pole koormustega harjunud, sellest ka vigastused.
                        Suvi tõotab tulla väga huvitav, on palju lahkujaid ja uusi tulijaid, eks ole näha, mis saab Dembelest ja De Jongist.

                        Kommentaar


                          Veider hooaeg lõppes siis nüri 0-2 kaotusega kodus Villarealiga. Mäng nagu ikka, Villareal kasutas võimalused ära, me kõigutasime ja kõigutasime, aga midagi välja ei tulnud.
                          Kokkuvõtteks annaks sellise 5-6 punkti 10st. Hooaeg oli mõneski mõttes erakordne. Messi lahkumine oli korralik wake-up call, rahamured, peatreeneri vahetus keset hooaega jne.
                          Ma suures osas jaotaks hooaja kolmeks:
                          1) Suvi - Koemani lahkumine, ehk siis lõputu õudus. Novembris Xavi tuleku ajaks olime La Ligas 9ndal kohal ja Meistrite Liigas 1 hädise võiduga väljalangemise piiril. Kõik logises ja tulevik tume.
                          2) Xavi kuni kevade rahvuskoondiste pausini. Peale keerulist algust hakkas mängumasin aina paremini käima, mis kulmineerus 0-4 El Classico võiduga. Tabeli keskelt jõudsime tipu lähedale ja El Classico võiduga pandi surve Realile peale, uued liitujad Auba, Torres ja Alves sulandusid hästi tiimi ja tulevik näis helge, Euroopa Liiga tundus juba nagu võidetud.
                          3) Aprillist hooaja lõpuni - Kui Sevillat suudeti läbi häda veel võita, siis edasi on mängumasin ikka korralikult longanud. Euroopa liigas ei suudetud midagi Frankfurdi vastu, koduses liigas tulid häbiväärsed kaotused Cadizi ja Rayo Vallecano vastu. Isegi need võidud, mis tulid, ei olnud veenvad.
                          Niiet ilma karikata hooaeg, tegelikult ka punkte vähem kui eelmine hooaeg, väravaid lasime lüüa samapalju, aga ise lõime vähem, lööke vähem jne. Ehk siis järgmist hooaega vaadates peab ilmselgelt lahendamine järgmised mured:
                          *Meie enim mänguminuteid kogunud mängija oli Busquets. Suvel 34seks saav mängumees oli tegelikult väga heal tasemel ja paar eelmist hooaega ebakindlust oli kadunud. Samas ei jooksnud mäng ilma temata absoluutselt, hetkel asendamatu mängija ja nooremaks enam ei lähe. Kuskilt peab leidma talle asjaliku asendaja.
                          *Peale Busi ja Ter Stegeni oli kolmas enim mänguminuteid kogenud mängija Jorda Alba. Nüüd juba 33, lõi ta see hooaeg paar golazot ja oli Dembele kõrval paremuselt teine sööduandja. Aga sama teema nagu Busigagi, pole kedagi, kes asendust pakub, vähemalt piisaval tasemel.
                          *Kaitseliin lekkis korralikult. Ilma Piqueta joosti tihti nagu peata kanad, Eric Garcia tegi lubamatult vigu, Pique jääb aina aeglasemaks ja vigastused on aina tihedamad, ei usu, et ta üle ühe hooaja enam mängib. Araujo on füüsiliselt ja mentaalselt võimas, aga jalaga mäng ei ole endiselt Barcelona tasemel ja Mingueza ja Lenglet lihtsalt ei ole piisavalt head. Ehk siis kaitseliini on vaja Piquele korralikku asendust, kes oleks ka mängujuhtimisel tasemel. Paremkaitse on samuti suur küsimärk. Dest on olnud terve hooaja on-off, küll vigastatud küll muud probleemid, Alves on 39 ja enamikes mängudes oli näha, et kuigi ta söödujalg ja mängunägemine on endiselt kõigist peajagu üle, siis füüsis lihtsalt ei luba enam kõrges mängus kaasa teha, mööda joosti temast üpris lihtsalt.
                          *Dembele personaalküsimus on endiselt lahendamata. Alates kevadest on ta olnud esiteks terve ja teiseks supervormis ning klappinud ründajatega väga hästi (eriti Aubaga), olles meie parim sööduandja 13 sööduga (ning selles osas asendanud ka mingil määral Messit), aga mis temast saab on endiselt lahtine. Mbappe saaga vol 2.
                          *Noorte vigastused - Fati hooaeg on suures osas möödunud haiglavoodis, kokku vaid 331 mänguminutit (samas nende jooksul 4 väravat). Pedri jooksutati eelmine hooaeg vist ka korralikult katki ja tal on olnud samuti 2 tõsist vigastust, samuti on pidevalt hädas nii Araujo kui ka Dest. On tore, et noored mängivad olulist rolli, aga tundub, et paljudele on pandud liiga suur koormus, mida nad lihtsalt kanda ei suuda. Jääb vaid loota, et sarnaselt Dembelele saadakse ikkagi sellest üle.

                          Mida oodata suvel? Esiteks on muidugi väga positiivne, et Xavi saab täishooaja teha, koos preseasoniga. Tõenäoliselt on tal ka sõnaõigus mängijate ostmisel/müümisel. Poole hooaja pealt tulla on alati keerulisem. Kindlasti vajavad lahendust eelpoolmainitud probleemid. Meil on kindlasti vaja 3 meest kaitseliini (paremale põhimeheks, keskele Pique asenduseks ja siis keegi, kes suudaks Albat asendada). Dembele lahkumise korral on meil kindlasti vaja tehniliselt võimekat ääreründajat. Auba tegi küll väga vinge hooaja, aga ka tema saab suvel 33 ja kindlasti kiiremaks enam ei muutu, Depay oli tore, aga väga ebastabiilne ja tundub, et ei kanna samuti esiründaja rolli välja. Fati puhul jääb alati kummitama see vigastusteoht, Ferran tegi absoluutselt kõike hästi välja arvatud realiseerimine. Ehk siis ründes nagu jõudu on, aga nii mõneski mängus ei tule lihtsalt midagi välja ja ei saa öelda, et maailma tipptase.
                          Meil on ka veel hunnik mängijaid, kelle palgatase ei ole korrelatsioonis nende panusega väljakul, ehk siis kui saaks kellegist sellest grupist lahti, oleks väga tore: Umtiti, BW, Lenglet, S.Roberto. Kindlasti vajab lahendamist ka Puigi ja Mingueza saatus, mõlemad ju toredad tegelased, aga tundub, et Xavi plaanidsesse ei mahu.

                          Kõlakaid on väga palju, eks peagi hakkab selguma, kes meiega liitub ja kes lahkub. Aga suures plaanis on hea meel, et hooaeg läbi, lõpus läks juba päris piinlikuks jälle.

                          Kommentaar


                            Keegi tark võiks lahti seletada Barca finants teema. Eelmine suvi oli suur teema kuidas uusi mehi ei saa registreerida, kuna palgalimiit on punases. Aasta möödas ja see teema on veel hullemaks läinud, ikka ei saa mitte ühtegi meest lisada koosseisu. Ehk siis nagu eelmine aasta kus saime tasuta vennad, aga neid regada ei saa.

                            Messi, Dembele, Coutinho on läinud või siis kohe minemas, lisaks on Griezmann Atleticos ja ma eeldan, et Barca tema palka 100% kinni ei maksa jätkuvalt. Ehk siis kõik sellised tüübid kes said väga kõrget palka ja tunduks nagu loogiline, et palgafond vähenes kõvasti. Aga endiselt on sellega suur probleem?
                            Saan aru, et Tebas teeb kõik selleks, et Barca elu võimalikult raske oleks. Nüüd kus CVC diil ka prügikasti FCB poolt läks, siis võib päris kindel olla, et Tebas teeb elu veel hullemaks (mitte, et tema Barca kehvas majanduses süüdi oleks).

                            Kommentaar


                              Algselt postitas Catalan Vaata postitust
                              Keegi tark võiks lahti seletada Barca finants teema. Eelmine suvi oli suur teema kuidas uusi mehi ei saa registreerida, kuna palgalimiit on punases. Aasta möödas ja see teema on veel hullemaks läinud, ikka ei saa mitte ühtegi meest lisada koosseisu. Ehk siis nagu eelmine aasta kus saime tasuta vennad, aga neid regada ei saa.

                              Messi, Dembele, Coutinho on läinud või siis kohe minemas, lisaks on Griezmann Atleticos ja ma eeldan, et Barca tema palka 100% kinni ei maksa jätkuvalt. Ehk siis kõik sellised tüübid kes said väga kõrget palka ja tunduks nagu loogiline, et palgafond vähenes kõvasti. Aga endiselt on sellega suur probleem?
                              Saan aru, et Tebas teeb kõik selleks, et Barca elu võimalikult raske oleks. Nüüd kus CVC diil ka prügikasti FCB poolt läks, siis võib päris kindel olla, et Tebas teeb elu veel hullemaks (mitte, et tema Barca kehvas majanduses süüdi oleks).
                              Siin on see teema, et paljud mängijad lasid oma palka alandada nn ajutiselt, et raamatupidamine korda saada. Umtiti lepingut nt pikendati paari aasta võrra, niiet ta kokku saab klubilt ikka sama raha, mis originaalis, lihtsalt pikema perioodi väitel. Piquel sama teema, et palgakärbe oli ajutine.
                              Tagasi on Pjanic, Trincao jne. De Jongil on ka väga kõrge palk. Ma täpselt teiste mängijate kohta ei tea, aga Griezmanni palk näiteks tõusis iga aasta väga korralikult ja mine sa tea kellega Barto veel sarnase diili tegi.
                              Kuni 30 juunini on Dembele ka ametlikult mängija, tõenäoliselt kui lahkub, siis sealt tuleb leevendus kindlasti.

                              Kommentaar


                                Algselt postitas LeeRomeno Vaata postitust
                                *Peale Busi ja Ter Stegeni oli kolmas enim mänguminuteid kogenud mängija Jorda Alba. Nüüd juba 33, lõi ta see hooaeg paar golazot ja oli Dembele kõrval paremuselt teine sööduandja. Aga sama teema nagu Busigagi, pole kedagi, kes asendust pakub, vähemalt piisaval tasemel.
                                ------------------------
                                *Dembele personaalküsimus on endiselt lahendamata. Alates kevadest on ta olnud esiteks terve ja teiseks supervormis ning klappinud ründajatega väga hästi (eriti Aubaga), olles meie parim sööduandja 13 sööduga (ning selles osas asendanud ka mingil määral Messit), aga mis temast saab on endiselt lahtine. Mbappe saaga vol 2.
                                -------------------------------
                                Jääb vaid loota, et sarnaselt Dembelele saadakse ikkagi sellest üle.
                                -------------------------------
                                Dembele lahkumise korral on meil kindlasti vaja tehniliselt võimekat ääreründajat. Auba tegi küll väga vinge hooaja, aga ka tema saab suvel 33 ja kindlasti kiiremaks enam ei muutu,
                                Oota päris tõsiselt räägid?
                                Et Dembele on vigastustest üle saanud?
                                Et mees suutis panna kokku lausa 7 mänguse seeria millega pmst kogu hooaja panuse andis...

                                Ja nüüd on kohe Mbappe saaga vol 2?
                                Ja tahaks, et selline vend, kes on suutnud VIIE HOOAJAGA mängida keskmiselt 19,5 täismängu hooaja peale ja teenib röögatut palka pikendaks nüüd lepingut?

                                Ma ikka eeldasin, et Barca (ja klubi fännid) tahaks oma haledad läbikukkumised võimalikult kiiresti ära unustada, sõnniku laudapõhjast välja rookida ja tulevikku hakata looma.
                                Samas siit postitusest jäi pigem mulje, et pakuks veel ebausaldusväärsele läbikukkujale mingit uut megalepingut? või tõlgendasin valesti?

                                Kommentaar

                                Working...
                                X