320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

LaLiga 2022/23

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    #31
    Algselt postitas Punkt Vaata postitust
    Kui see praegune tƤhelepanu tervikuna aitab rassismi vastu vƵidelda, siis kahtlemata tore, aga mina kardan seda, et praegu lahendatakse olukorda valest otsast ning erapoolikult. See loob tulevikuks Ć¼hiskonnas vƤga ohtlikud pretsedendid.
    Kohe mitte kuidagi ei lahendata seda valest otsast! Mida sul veel on vaja et asjaga t6sisemalt tegelema hakata, vaata neid videosi, mis sulle eespool postitati kasv6i.
    See loob just ainult head pretsensendid - joone, millest ka ylej22nud saavad 'startida'!
    Pigem on vassimine ja jura k2imas La Liga juhtkonna poolt ning vaevalt suvel keegi neist sellega tegeleda tahab. Unustame 2ra ja j2rmine hooaeg 'vaatame'. Crap.

    Kommentaar


      #32
      Algselt postitas RealFan Vaata postitust
      Hoiatan juba ette ära, et üritan olla objektiivne aga kindlasti on mingil määral valged prillid ees.

      Väga üllatav on kogu see jutt siin aga arvestades, et peamised sõnavõtjad oma klubi sigadused vaikivad alati maha aga kuskil mujal on esimesed seletamas.... nojah, miskit siin foorumis pole nende aastate jooksul muutunud. Ainult Tofud ja igasugu muud taustakeppijad, kes sellist käitumist alati õigustasid, on ära kadunud. Nähtavasti on ka ksf! Punkt (mõned teised sepad on vähemalt avalikult kapist välja tulnud) üsna tegev poliitikas. Võiks ju arvata, et Soccerneti foorumis võiks nendest asjadest vähemalt üritada sirge molliga rääkida. Et noh, kaks näidet. 1) Viniciuse mängukeeld - käega rapsas tõepoolest aga ei sõnagi sellest, et Valencia jorss tal konkreetselt käega ümber kõri kinni hoidis - tema ei saanud ju ühtegi kaarti või miskit. Austet Punkt, mis Su õigustundega nüüd juhtus? VARi kohtunik polevat seda peakohtunikule isegi näidanud. Äkki on midagi ikka valesti nende kohtunikega? Ma pakun, et ainult sel hooajal on Viniciust veel umbes neli korda rünnatud oluliselt sirgjoonelisemalt, millest umbes kahel pole isegi viga vilistatud, rääkimata kaartidest. 2) https://www.instagram.com/reel/CsjjX...I4NDBkZg%3D%3D https://www.instagram.com/reel/Csjci...BiNWFlZA%3D%3D - üksikjuhtumid, eksju. Proportsioonist välja kistud.

      Kuidas see Vinicius ka provotseerib? Instas sõimab enne igat mängu kõigi fännide ja mägijate tütred, emad, õed ja naised läbi? Võõrsilmängude eel käib näitab keskmist sõrme kõigi tribüünide ees? Kurat, see ka ei ju päde, sest laulud võetakse üles juba ammu enne mängu. Aga üldiselt ei ole selliseid asju märganud. Ainult vist Ronaldo ja Messi on sarnase kohtlemise osaks langenud, õnneks on mõlemad ka võrdlemisi heledad. Aga ju siis on Vinicius juba praegu üsna hea mängija, loodetavasti millalgi oskab ta lasta nendel asjadel end vähem segada. Kohtunike suunas jaurab küll aga 1) ma ütleksin, et selleks on enam kui küllalt põhjust ning 2) kui kohtunike suunas jauramist karistama hakataks, siis minu arust on Bartsa ja kommitriibuonud ühed esimestest, kes sellest kaotaksid - kindlasti jooksevad need tegelased kohtunikele keskmisest rohkem tormi. Minu arust on räige erinevus selles, mida lubatakse teha Viniciuse vastu ning mida võib teha põhimõtteliselt kõigi teiste mängijate vastu. Eriti hea näide on Ceballos. Vead ja kaardid tema vastu tulevad kuidagi eriti kergelt. Veel üks vastupidine näide - Camavinga on ka minu arust üks nendest, kes oma kaardid saab enamasti üsna kergelt. Kas on juhuslik, et neist vaid Ceballos valge ja sealjuures veel ka hispaanlane? Ilmselt küll, eksju. Oleks ta vaid kuigi hea jalgpallur... Igatahes, Vinicius on liigas üsna esimeste hulgas kaartide poolest. Ei ütleks, et ta teeks palju vigu ja jõhkraid vigu, eriti kui võrrelda nendega, mis tema vastu tehakse. Aga pigem vist peaks ikka kümme punast olema, sest see kuradima tõbras ja idioot provotseerib koguaeg ainult.
      Võimas, nüüd ma olen otsapidi siis poliitikas. Kudos ka selle eest, et sa mind niivõrd tähtsaks pead, et mind kaks korda ära märkida.

      Alustame siis Viniciuse punasest kaardist ja selle tühistamisest. Kas Duro pidanuks seal punase kaardi saama? Jah, mina oleks sellist otsust korrektseks pidanud. See, et VAR otsustega mööda paneb, ei ole midagi uut siin päikese all. Küll on aga uus nähtus, et täiesti legitiimne punane kaart tagantjärgi mingil müstilisel põhjusel tühistatakse. Väide, et Valencia mängija pidanuks ka olukorrast punase kaardi saama, ei ole kuskilt otsast mõistuspärane põhjus Viniciuse punase kaardi tagantjärgi tühistamiseks.

      Viniciuse varjatud kaamera trikkide osas soovitan lugeda kasvõi kaasmängijate kommentaare tema aadressil või siis jälgida senisest rohkem teiste La Liga meeskondade infokanaleid, kus Viniciuse contenti piisvalt välja tuuakse. Need mängijad ega infokanalid ei ole kuskilt otsast seotud Atletico, Atletico mängijatega ega isegi minuga, kui sa juhuslikult mingit suursugust infooperatsiooni pelgad. Sellest kurikuulsast Valencia mängust võid näiteks üles otsida need žestid, mis ta esimesel poolajal publikule tegi.

      Siit jõuamegi siia, et ma ei näe väga pointi sinuga vaidlemiseks, sest sinu jaoks jään ma alatiseks "kommitriibuliseks" ning subjektiivseks tõpraks. Milleks me sinuga aega raiskame? Las jääb sulle siis sinu usk ja mulle minu usk.

      Algselt postitas Wingback Vaata postitust
      Kohe mitte kuidagi ei lahendata seda valest otsast! Mida sul veel on vaja et asjaga t6sisemalt tegelema hakata, vaata neid videosi, mis sulle eespool postitati kasv6i.
      See loob just ainult head pretsensendid - joone, millest ka ylej22nud saavad 'startida'!
      Pigem on vassimine ja jura k2imas La Liga juhtkonna poolt ning vaevalt suvel keegi neist sellega tegeleda tahab. Unustame 2ra ja j2rmine hooaeg 'vaatame'. Crap.
      Sa ei saanud grammigi mu jutu mõttest aru. Ma ei tea, kas mina ei oska selgitada või sa loed mu juttu diagonaalis ja valikuliselt.

      Ma ei viitsi pikka juttu kahekümnendat korda uuesti kirjutada, seega loe siis diveri väga hästi kirjutatud postitust, kui minu oma niivõrd aia taha läks, et sellest aru ei saanud.





      Coraje, corazón y cojones.

      Kommentaar


        #33
        1 voor mängida. Olulisemad euro kohad jagatud, CLis siis Barca, Real, Atletico ja Sociedad. Euroopa Liigas Villarreal ja Real Betis. Samas on Sevillal mängida veel Euroopa Liiga finaal, niiet nemad võivad samuti pääseda.
        Konverentsiliiga osas kõik lahtine, 5-6 tiimi ainult paari punkti sees.
        Väljalangejatest on kindlad Elche ja Espanyol (paras), aga kuus tiimi on ainult 2 punkti sees ja üks nendest peab siis langema. Real Valladolid hetkel praegu 39 punkti peal, samas neil kodus ootamas mäng Getafe vastu, kellel 41, niiet kõik enda teha.
        Celta Vigol 40, ees kodus mäng Barcelonaga, kes tahaks juba puhkama minna, niiet täiesti võidetav. Almerial samuti 40 ja mäng võõrsil juba langenud Espanyoli vastu. Ohus on ka Valencia, kellel 41 ja mäng Real Betisiga võõrsil. Cadizil samuti 41, aga mäng punase laterna Elchega, kes viimasel ajal suht OK mängu näidanud. Ehk siis kõik on võimalik.

        Kommentaar


          #34
          Ma isiklikult ei pea Punkti ei rassistiks, poliitikuks ega miskiks kommitriibuliseks(sest ma ei saa aru mida see tähendama peaks). Aga minu meelest põlgus Viniciuse ja Real Madridi vastu ületas kaine mõistuse.

          Aga tulles tagasi jalgpalli juurde, siis tegelikult tahaks, et Valencia välja langeks, ehk siis saaks kuidagi Peter Limist lahti.

          Kommentaar


            #35
            Algselt postitas RealFan Vaata postitust
            Väga üllatav on kogu see jutt siin aga arvestades, et peamised sõnavõtjad oma klubi sigadused vaikivad alati maha aga kuskil mujal on esimesed seletamas.... nojah, miskit siin foorumis pole nende aastate jooksul muutunud. Ainult Tofud ja igasugu muud taustakeppijad, kes sellist käitumist alati õigustasid, on ära kadunud. .
            Joogine oled v? Ma olen siin foorumis igasugusel tasemel trollimist korraldanud, aga rassismi pole ma kunagi toetanud. Antud küsimuses saan ma väga hästi aru, mida Punkt selgitada üritab ja olen temaga igati päri.
            The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

            Kommentaar


              #36
              Mida sa sipled Punkt. Kui sul 1 vend käitub vastasfännidega ja vastasmeeskonaga nagu munn, siis käituge vastu nagu munn. Rassism aga ei tohiks olla see relv, kuigi see tundub kõige lihtsamini haaratav.

              Kommentaar


                #37
                Keegi võiks Girona alateema teha, ei leidnud et neil on aga nad vääriks seda
                The One and Only

                Kommentaar


                  #38
                  Iga hooaeg on la ligas, üks underdog, kes kukub uuel aastal ära. Ei vääri teemat.

                  Kommentaar

                  Working...
                  X