320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Real Betis

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Nagu karta võis, oli viik tabeli põhja kuuluva Rayo vastu viimaseks piisaks ning ühtlasi viimaseks mänguks Real Betisi treeneripingil oleva Pepe Meli jaoks. Mees, kes tõstis Betisi segundast taas kõrgseltskonna sekka.


    Potensiaalne jätkaja : Garrido.
    "I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
    These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."

    Kommentaar


      Ei näe ausalt öeldes mingit ratsionaalset loogikat selle Betisi otsuse taga. Mel, vaatamata hetkeseisule, tegi selle klubiga siiski märkimisväärselt head tööd: kuni tänavuse hooajani liikus klubi stabiilselt tõusvas joones ning tema käe all mängiti väga atraktiivset vutti. Rääkimata siis sellest, et tal oli vaatamata ülikesisele hooaja algusele säilinud ka võrdlemisi korralik fännide tugi ning küllaltki suur osa pidas tema vallandamist ebaõiglaseks.

      Ok, saanuks aru, kui oleks asemele tulnud siis kasvõi tõesti keegi asjalik ja kogenud treener, aga härrad ülevalt tõid Meli asenduseks kelle? Juan Carlos Garrido, võrdlemisi kogenematu peatreeneri, kes oli suur osaline Villarreali omaaegses Segundasse langemises. Belglaste Club Brügge eesotsas ei saatnud teda samuti just kõige suurem edu. Selles valguses tõsiselt imelik otsus minu meelest. Mingi värske emotsiooni võib ta ju alguses anda, aga pikemas perspektiivis ma küll mingit pidu ei näe.

      Kui keegi pidanuks saapajälje tagumikule saama, siis oleks selleks pidanud olema pigem Betisi spordidirektor Vlada Stosic, kes tegi suvel lubamatult halba tööd. Tohutu hunnik uusi mängijaid (ei viitsi praegu järgi vaadata, aga see arv oli üle kümne küll), kellest praktiliselt keegi ei ole oodatud kvaliteeti näidanud.
      Coraje, corazón y cojones.

      Kommentaar


        Garrido algus Betisi tüüri juures pole seniajani paraku soovitud muutusi toonud. Kuuest mängust on kaotatud kaks (Real Sociedadile ja Almeriale) ning saadud viigid Euroopa Liigas horvaatlaste HNK Rijekaga, karikasarjas Lleidaga ning liigas Valladolidiga, mida just üleliia suurteks õnnestumisteks lugeda ei saa. Võidumaitset saadi tunda alles eile, kui karikasarjas saavutati üheväravaline võit Athletic Bilbao üle. Kui detsembrikuu alguses lõpetati töösuhe peatreener Pepe Meliga, siis vahetult enne jõule sai tühjaks spordidirektor Vlada Stosici usalduskarikas.

        Jaanuariaken peaks Betisi poolehoidjatele igas mõttes põnev tulema ja võib väga vabalt määrata ka selle, kas suudetakse liigasse püsima jääda või ei. Fakt on see, et suvel toodud mängijad pole loodetud taset näidanud ning nii mõnelgi neist on juba jaanuaris minek ees. Suure tõenäosusega lahkuvate mängijate nimekirja tipus on hetkeseisuga Chuli, Steinhöfer ning Braian Rodriguez, samuti võidakse rahaks teha kesiselt esinenud Joan Verdu.

        Täiendusi on ka ilmselgelt lisandumas. Üpris tõenäoline on, et loetud päevade jooksul peaks Fulhamist ründeosakonda saabuma mitmekülgne Costa Rica mängumees Bryan Ruiz, kes võib kohaliku meedia kohaselt juba täna meditsiinilise ülevaatuse läbida. Peale Ruizi on teemaks ka Leo Baptistao, kuid tema osas on küsimärke piisavalt, kuivõrd soovib teda samuti laenule võtta endine koduklubi Rayo Vallecano, kel olevat selleks eelisõigus. Hetkel tundub siiski, et Betis on oma tahtmist saavutamas ning kui mingeid viperusi ei toimu, siis peaks tehing varsti reaalseks saama. Keskväljale võib saabuda Boca Juniorsist argentiinlane Cristian Erbes, kes peaks idee kohaselt lappima vigastatud Xavi Torresest jäänud auku. Muudatusi võib tulla veel väravapostide vahel, sest suvised täiendused Guille Sara ja taanlane Stephan Andersen pole suutnud kindlaid esitusi näidata. Peamiseks kandidaadiks peetakse Carlos Kamenit, kes Malagas Willy järel teist viiulit mängib, kuid takistuseks võib saada kamerunlase võrdlemisi kõrge palganumber. Võimalus on ka Catania puurivaht Mariano Andujar, kuid tema kättesaamisega Itaalia klubist võib tekkida veidi suuremaid raskusi. Loodetavasti tuuakse ka mõni uus kaitsja pardale, sest nii palju, kui ma nende mänge sel hooajal näinud olen, siis on seal liinis asjad samuti üsna nigelad.

        Eks näis, kuidas Garridol see vankri kraavist välja tõmbamine lõpuks lõppeb, aga hooaja teises poolel peab mängumasina käima saama. Mina jään esialgu jätkuvalt pessimistlikuks Garrido võimekuse suhtes, aga loodetavasti suudab hispaanlane meeldivalt üllatada, sest Betisi-suguse klubi väljalangemine oleks La Ligale kahtlemata suureks hoobiks.
        Coraje, corazón y cojones.

        Kommentaar


          Ei lähe ikka üldse paremaks see asi. Osasuna vastu saak jälle ümmargune 0.
          Ja Babtistao kolistas juba rohelises särgis mööda platsi ja mina alles uskusin, et ta Madridi treeninbaaside uksi kulutab. Fast days we live in.
          "I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
          These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."

          Kommentaar


            Eilne mäng Athletic Bilbao vastu tuletas mulle meelde, et ei ole olemas vist trööstitumat pilti kui näha emotsionaalselt lagunenud meeskonda mängimas. Ei sädeme alget, ei mingit eneseusku. Pika hooaja peale on näha, et Beñati sugusest loovast mängujuhist tuntakse siiski väga puudust. Liigas ollakse kõige vähem väravaid löönud meeskond, kuigi ründeliinis leidub Ruben Castro ja Jorge Molina näol täiesti asjalikku materjali. Jaanuarikuised plaanid on sarnaselt mänguvormiga edenemas samuti üle kivide ja kändude: nimelt jäädi ilma ühest Garrido poolt soovitust, Bryan Ruizist, kes otsustas Andaluusia satsi asemel valida enda jaoks juba tuttavama keskkonna ning siirdus PSV Eindhovenisse. Ilma oldi jäämas ka Cristian Erbesist, kui hakati viimasel hetkel Boca Juniorsiga varasemalt juba kokkulepitud tingimuste üle uuesti kauplema, mille peale Argentiina klubi avaldas siis omakorda pressiteate, kus teavitati tehingu nurjumisest. Praeguse seisuga näib aga tehing taas üpris reaalsena - põhjuseks Betisi kangekaelsed ponnistused, mis viisid lõpuks kompromissini.

            A noh, vähemalt kinnitas Pepe Mel, et ei kavatse vana tööandja juurde röövretkele asuda ning Ruben Castrot West Bromi ridadesse osta. Hää seegi.
            Coraje, corazón y cojones.

            Kommentaar


              Garrido sai täna ametist priiks ja tema asemel võtab koha sisse klubi endine mängija, argentiinlane Gabriel Humberto Calderón. Otsus tuli täpselt päev pärast seda, kui meeskond oli pidanud kahetunnise kriisikoosoleku, mille tulemusena avaldati Garridole poolehoidu - ehk väike paanikapisik tundub juhtkonna käitumises olema. Oli juba tegelt Pepe Meli vallandamine üsna kiirustatud otsus.

              Uue peatreeneri kohta tuleb öelda, et üpris kirju karjääriga mees: põhiliselt treeninud Lähis-Ida meeskondi (viimati juhendas Bahreini rahvuskoondist), treenerikarjääri algusaega jäävad ka perioodid Prantsusmaa klubis Caen ning šveitslaste Lausannes. Riskantne valik igal juhul, aga endise mängijana peaks argentiinlane Betisi poolehoidjatele rohkem imponeerima kui Garrido - viimatises kohtumises Real Madridi vastu oli publikust igatahes kosta Garrido-vastaseid ning Pepe Meli toetavaid hüüdeid. Seega jääb üle loota, et Calderón võetakse kiiremini omaks ning suudetakse Mel natukeseks unustada.
              Coraje, corazón y cojones.

              Kommentaar


                Antonio Adan liitus Betisiga, mis on päris eriskummaline selletõttu, et umbes kaks kuud tagasi kolis mees oma kohvritega Itaaliasse Cagliari ridadesse. Kuna pingilt mängu jälgima jäeti 7 korral ja ühe esituse korras tuli seljatagant välja riisuda 4 Juventuse löödud palli, otsustas mees nähtavasti, et kuradile see saapamaa. Itaalia keelt vist väga hästi selgeks ei saanud.
                Stiilinäiteid võib igaüks hinnata selle põhjal :

                + silm olla peal ka Sunderlandi omanduses oleval noorel Senegali palluril Alfred N'Diayel.
                Kes iganes see praegu tüüri juures pole siis tulemuste põhjal ei ole vahet üldse, kes seal majandamas on. Päästev joon 10 punkti kaugusel.
                "I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
                These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."

                Kommentaar


                  Real Betis - Espanyol 2 : 0
                  First Liga victory since 29.september.
                  "I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
                  These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."

                  Kommentaar


                    siit ehk hakkab väike tõus pihta.
                    Catalunya is not Spain!

                    Kommentaar


                      8 punkti muidugi sellises hooaja faasis suht hiiglaslik vahe ka. Samas kõik 3 võitu on tulnud punase laterna jaoks hiiglaste vastu (Villarreal, Valencia, Espanyol), niiet tasemes vast küsimus pole.

                      Positiivse poole pealt valiti Benito Villamarín fännide poolt Hispaania parimaks staadioniks

                      Kommentaar


                        Ja jätkati sealt kust enne espanyoli pooleli jääti. No veits ajab vihale tegelt.

                        Kommentaar


                          Algselt postitas papagoi Vaata postitust
                          Ja jätkati sealt kust enne espanyoli pooleli jääti. No veits ajab vihale tegelt.
                          Ma ise vormi tõusnud Valencia vastu muud, kui kaotust ei oodanudki.
                          Ehk suudetakse vähemALT tagumise kümne meeskondadelt punkte koorima hakata, muidu ei tule siit tõesti midagi välja.
                          "I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
                          These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."

                          Kommentaar




                            Betis võttis tänasest Sevilla derbist võõrsil väga magusa kaheväravalise võidu. Mängupildi poolest oli Sevilla domineerivam, aga ees ei suutnud ei Bacca ega Gameiro enda võimalusi ära realiseerida ning siinkohal oli suur roll Adanil, kes mitme hea tõrjega säras. Betis oli seevastu kliinilisem ja kasutas omad võimalused ära. Betisi poolt tõstaks esile jaanuarikuist täiendust Alfred N'Diayet, kes keskväljal võrdlemisi korralik tank oli. Baptistao oli ka meeldivalt aktiivne ja sai värava kirja.

                            Moraalile mõjus tänane triumf kindlasti positiivselt ning loodetavasti suudetakse ka koduliigas nüüd sama edukalt jätkata, sest kuigi ollakse juba poole jalaga Segundas, siis hetkel on veel võimalik olukorda päästa.

                            Ahjaa, Sevilla meestel läks lõpus katus lendama. Eriti omapärane oli vaatepilt, kui Fernando Navarro kanderaamiautot platsilt minema ajas.
                            Coraje, corazón y cojones.

                            Kommentaar


                              Nüüd võib vist juba kindlalt öelda, et järgmisest hooajast mängib Real Betis aste madalamal.
                              "Quality without results is pointless. Results without quality is boring." - Johan Cruyff

                              Kommentaar


                                Olen veendunud, et koos Meliga poleks nii läinud. Peale sellist hooaega oli suht idiootne ta säckida

                                Kommentaar

                                Working...
                                X