Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
usun et Norsk on üks õnnelikumaid siin La Liga foorumis, Pellegrini töö on lõpuks hakanud vilja kandma. Puudu ehk veel see et Sevilla on momendil tabelis eespool
usun et Norsk on üks õnnelikumaid siin La Liga foorumis, Pellegrini töö on lõpuks hakanud vilja kandma. Puudu ehk veel see et Sevilla on momendil tabelis eespool
Praegu on veel pisut vara õnnelik olla, kevadeni liiga pikk maa minna, aga hetkel on pilt muidugi kena. Samas on neid ilusaid seeriaid varemgi nähtud.
Oi kui tore oli seda eilset tulemust hommikul näha. Õnnitlused!
La liga tabelis võiks Sevilla ja Betis omavahel kohad ära vahetada ja oleks veel ilusam.
Tänks!
Eriti magusaks tegi selle karikavõidu minu jaoks asjaolu, et võit tuli penaltiseerias. Mul on nende pennaldega juba lapsepõlvest peale mingi needus peal, üheksal juhul kümnest saab tappa see sats, kelle poolt mina olen. Van Basten´92, Baggio´94... ja nii mõne väikse erandiga tänapäevani välja. Nii et pärast teise poolaja ja lisaaja raisatud võimalusi ja postitabamusi olin ma juba valmis järjekordset mõrudat pilli alla neelama, aga õnneks läks seekord teisiti.
Kapteni üle on muidugi sitaks hea meel, ilusamat karjääri lõppu on raske ette kujutada.
Antony eile taaskord resultatiivne. Vot, mis tähendab klubi ja keskkond mängijale. Loodaks, et peseb oma maine puhtaks ja "päästab" karjääri.
Või äkki lihtsalt ajalugu kordub? Enne kui Inglismaal null faktoriks muutus, sai temast Unitedi ajaloo esimene mängija, kes kõigis oma esimeses kolmes Premier League'i matšis värava teinud.
Betisil üsna kummalise väljanägemisega sats. Manuel Pellegrini tõusis tänavu LaLiga kõigi aegade vanimaks peatreeneriks ja on justkui soovinud end ümbritseda samuti vanade kaladega. Enamik tuumikust 28 või vanem. Selgelt praeguseks ehitatud tiim, aga alates novembrist teenitud liigas vaid kaks võitu ja meeskond jäänud virelema 11. kohale. Konverentsiliigas saadud hea hoog sisse, aga juba järgmises ringis võib Chelsea vastu tulla ja siis saab eeldatavasti pidu läbi.
Antony teenis penalti (mida ei realiseeritud) ja lõi iluvärava kümnemehelise Sociedadi vastu. Eks näis, kuidas ajaloo kordumisega on aga seni mees küll kui uuestisündinud.
Antony teenis penalti (mida ei realiseeritud) ja lõi iluvärava kümnemehelise Sociedadi vastu. Eks näis, kuidas ajaloo kordumisega on aga seni mees küll kui uuestisündinud.
Mängijate surnuaiast lahkumine ongi ülestõus. Rashy on ka olnud tubli Villas.
Kommentaar