Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Blanco sai tõesti kenasti näidata end vastaste väravas. Nurgalöökidest saadi metsikult löögile aga sisse ei saadud ühtegi. Ja üks ründaja kas Correa asemel või lisaks oleks väärt olnud küll. Loodetavasti saavad mehed püssi paukuma uuesti.
Ma eilse pärast isegi ei muretseks väga. Esimene poolaeg oli nagu ta oli, aga teine poolaeg suruti Celtat ikka totaalselt ning näidati head mängu. Löögid jäid lõpuks 20-6 ning nurgalöögid 13-3.
Mis mulle silma jäi, siis:
- Mis universumis sai Correa enne alustada kui Vitolo? Correa mängu iseloomustas kõige paremini vast see, kui ta enda kehapettega iseennast ära pettis ning palli üle otsajoone lasi.
- Diego Costa ei peaks hetkel mänge alustama või siis neid lõpetama. Mees rabeleb küll mitme eest, teeb kenasti pressi ees, aga midagi on tema puhul väga valesti. Ma ei mäleta, kas ta eile suutis pealelöögi kirja saada, aga mitu mängu enne eilset ta seda ei suutnud. Mingi hetkeni teeb ta kõik tublisti ära, aga siis jookseb juhe lihtsalt kokku. Kui ründaja ei suuda pealelöögini jõuda, siis on midagi halvasti.
- Lodi on jätkuvalt võimas. Uskumatu töövõime.
- Keskkaitses pole ühtegi kotikut. Neli enamvähem võrdset meest, kes nö enda stabiilse taseme mängivad välja ning kelle pealt teoorias ei kärise. Nüüd jääb üle vaadata, kas hooaja käigus suudab keegi kuidagi eriliselt esile tõusta või ei.
- Ruben Blanco tegi eile Celta väravas suurepärase mängu. Müts maha.
Real Sociedadil tuli uus staadion ja oli vaja ennast Atleti vastu tõestada. Halb ajastus ütleks. Võimalik stsenaarium on nüüd, et Real Madrid saab nädalavahetusel sevilla käest ploomid zidane lastakse lahti ning atleti vastu mängib ülimotiveeritud Mourinhoga Real. Kuigi sisetunne ütleb, et pärast suvist peksasaamist, on see nagunii üks väheseid mänge see aasta, kus Real end kokku võtab.
Real Sociedadil tuli uus staadion ja oli vaja ennast Atleti vastu tõestada. Halb ajastus ütleks. Võimalik stsenaarium on nüüd, et Real Madrid saab nädalavahetusel sevilla käest ploomid zidane lastakse lahti ning atleti vastu mängib ülimotiveeritud Mourinhoga Real. Kuigi sisetunne ütleb, et pärast suvist peksasaamist, on see nagunii üks väheseid mänge see aasta, kus Real end kokku võtab.
Ma siin vaatasin järgmise CL mängude algusajad üle ja ilmselgelt ei mahu kella 22.00 Lokomotivi - Atletico mäng TVPlay Sportsi kavasse. Ehk siis võimalused selle vaatamiseks on sitane striim või kusagil väljas.
Eesti Atletico fännibaas (või toetajaskond) on isegi meeldivalt lai. Kas Atletico Tallinna fännid ei tahaks ühisvaatamisele mõelda? Ega peale ei käi, aga mulle endale oleks päris huvitav. Vaevalt sealt suur tulemusest tulenev positiivsus tuleb, samas jalgpalli armastavate inimestega tuttavaks saada on alati meeldiv perspektiiv.
Pakkumine on äge ja aus. Praegu ei oska siiski veel "jah" sõna anda, sest hetkel on mõned asjad veel lahtised tolle nädala osas.
Mis muidu Atleti fännibaasi puudutab, siis julgen arvata, et viimase 5-10 aasta jooksul on see Eestis ikkagi märgatavalt kasvanud. Kui kunagi võis Atleti särki vaid mõne üksiku turisti seljas näha, siis viimase aasta jooksul olen meeldivalt tihti näinud Atleti särki ka inimeste seljas, kes eesti keelt rääkisid. Ning kasvõi siin foorumiski on aastate jooksul palju erinevaid seltsimehi läbi käinud, kelle sümpaatia tundub Atletile kuuluvat. Kahjuks muidugi väga paljud siin püsivalt sõna võtma pole jäänud.. või teevad seda väga harva.
Tuleb tõdeda, et kahjuks pole Eestis veel ka ametlikku Atletico peña't loodud. Kuigi kui Diario AS ühe Tallinnas resideeruva hispaanlasega superkarika mängu ajal intervjuu tegi, siis noh, päris utoopiana see ei tundu, et ühel päeval see siiski sünnib.
PS! Saarlase kokkuvõtet Metropolitano kogemuse kohta loeks huviga.
Ma siin vaatasin järgmise CL mängude algusajad üle ja ilmselgelt ei mahu kella 22.00 Lokomotivi - Atletico mäng TVPlay Sportsi kavasse. Ehk siis võimalused selle vaatamiseks on sitane striim või kusagil väljas.
Eesti Atletico fännibaas (või toetajaskond) on isegi meeldivalt lai. Kas Atletico Tallinna fännid ei tahaks ühisvaatamisele mõelda? Ega peale ei käi, aga mulle endale oleks päris huvitav. Vaevalt sealt suur tulemusest tulenev positiivsus tuleb, samas jalgpalli armastavate inimestega tuttavaks saada on alati meeldiv perspektiiv.
Leave a comment: