Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Atletico de Madrid

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Punkt
    replied
    Algselt postitas staykool Vaata postitust
    Griezmanni jutud lähevad järjest valjemaks.
    Nii on, tundub nüüb juba üsna reaalne. Ma pole Griezmanni naasmisest endiselt väga suures vaimustuses ja lootsin, et see peatükk ajaloos on nüüd läbi, aga it is what it is.

Mängulises mõttes: kuigi Griezmanni viimased aastad Atletis olid minu meelest langustrendis, siis üks-kaks aastat äkki suudab veel kvaliteeti juurde anda. Mina eelistanuks tema asemel teist tüpaa˛i ründajat, olgugi et ilmselt olnuks too ründaja siis tagasihoidlikuma profiiliga kui Griezmann.

Arvestades, et Suarezi koht peaks üsna kindel olema (ainus nö puhas ründaja ikkagi), siis igatahes saab huvitav saab olema, kuidas Griezmann, Joao Felix ja Correa omavahel rollid ära jaotavad. Potentsiaalselt võib tulla väga võimas ründekolmik (Suarez + kaks tükki eelmainitud kolmikust), aga samas on selle juures oht, et keegi Griezmann, Felix, Correa kolmikust jääb kõrvaltvaataja rolli.

Mis Sauli minekut puudutab, siis kurb. Aga veelgi kurvem on Sauli viimase hooaja-kahe mänguline vorm. Ilmselgelt on tal mingit uut hingamist vaja. Kas ta just Barcelona stiiliga kokku sobib, selles ma kahtlen. Pigem näinuks teda tõesti Inglismaale siirdumas.

Ilmselt on selle tehingu osas lähipäevad määravad ning täiesti võimalik, et kukub veel viimasel hetkel läbi. Mina hoian selle läbikukkumise osas igatahes pöidlad pihus.

Leave a comment:

• staykool
    replied
    Griezmanni jutud lähevad järjest valjemaks.

Leave a comment:

• Saarlane
    replied
    Hea poiss on ja The Athletic on temast paar kuud tagasi hea loo ka kirjutanud.

Leave a comment:

• Punkt
    replied
    Vahepeal on aga RDP ametlikuks tehtud:

Leave a comment:

• GoldenEagle
    replied
    De Paul tundus/tundub olevat üks alahinnatumaid keskpoolikuid viimased paar-kolm aastat, üllatav, et alles nüüd suurklubisse toodi. Atletico poolt hea lüke.

Leave a comment:

• staykool
    replied
    Kui ainult meeste kvaliteeti arvestades ja millises finantsseisus barca on, siis oleks vahetus sama suur rööv kui Suarez ja Villa.
    Aga ma ei näe, et sellist jama oleks kuidagi fännidele võimalik maha müüa.

Leave a comment:

• Punkt
    replied
    Algselt postitas staykool Vaata postitust
    Praegu on kõige rohkem räägitud Griezmani ja Sauli vahetustehingust.
    Ma loodan tõsiselt, et see asi ei lähe läbi. Selge on see, et Simeone näeks teda meelsasti tagasi meeskonnas ning ka Griezmann ise naaseks meelsasti. Aga see kõik tundub kuidagi nii vale. Õnneks on muidugi vaja enne mitmeid teemasid lahti harutada, et selline diil üldse toimuma saaks, aga no ei meeldi mulle.

Hea uudis on see, et Rodrigo De Paul peaks peatselt ametliku kinnituse saama ning vaadates tema esitusi Argentiina koondise eest, siis tuleb öelda, et ilmselt saime mehe odavalt kätte. RDP, Koke ja Llorente koos platsil tundub igatahes päris atraktiivne kombo.

Leave a comment:

• staykool
    replied
    Igast variante on pakutud. Praegu on kõige rohkem räägitud Griezmani ja Sauli vahetustehingust.
    Ise arvan, et Saul jääb Atleticosse.

Leave a comment:

• Redman
    replied
    Kuulujutud, et Saul Liverpooli? Mingi reaalne variant?

Leave a comment:

• Punkt
    replied

Leave a comment:

• Punkt
    replied

Stardipauk uuele hooajale on antud ning salvestame ära, et täna alustasid Simeone käe all ettevalmistust järgmised tegelased:

Oblak, Grbic, San Romįn, Christian, Santi Arias, Ricard, Savic, Marco Moreno, Mario Hermoso, Montero, Manu Sįnchez; Riquelme, Kondogbia, Javi Serrano, Saśl, Alberto Moreno, Germįn Valera, Marcos Paulo; Mario Soriano, Giuliano Simeone, Sergio Camello, Saponjic & Borja Garcés.

Ründajate osas on seis selline, et vahepeal targeteeriti noort Brasiilia ründajat Rodrigo Munizi, kuid tundub, et seal läheb oksjoniks ning Atleti on otsustanud selle oksjoniga seekord mitte kaasa minna. Mängija endaga isegi suurt probleemi polevat, aga Flamengo üritab praegu leida võimalikke kosilasi, kes oleks valmis Atléticost rohkem maksma.

Samal ajal kogub järjest rohkem kõlapinda variant, et üritatakse taas Moussa Dembele laenule saada.

Üldplaanis oldi klubis Dembele suhtumisega väga rahul ning antakse endale aru, et tema eelmist laenuperioodi segas liiga palju juhtimatuid faktoreid, mis ei lubanud tal endast maksimumi anda: tuli prantslane klubisse ju katkise käeluuga, seejärel sai endale kuskilt koroonaviiruse külge ning kirsiks tordil oli see minestamise episood. Ehk et jõhkralt palju ebaõnne oli.

Ideaalis tahetakse Lyonilt küsida sarnast diili nagu talvel: ehk siis laen koos ostuvõimalusega.

Leave a comment:

• Punkt
    replied

Uuel kutil on särgiga Metropolitanol pilt tehtud ja intervjuu antud. Homsest liitub treeningutega ning hakkab koos ülejäänud põhimeeskonnaga algavaks hooajaks valmistuma.

Vitolo lahkumisega tõusid tema võimalused põhimeeskonda jääda märgatavalt. Eks boonuspunkte annab ka asjaolu, et ta võib mängida mitmel eripositsioonil: kuigi peamiselt tegutseb ta vasakäärena, siis Fluminense eest on ta mänginud ka ründaja ning paremääre positsioonidel.

Kui Simeone otsustab ta esimeseks aastaks ikkagi laenule saata, siis on räägitud Celta ja Cadizi huvist.

Leave a comment:

• Punkt
    replied
    Marcos Paulo ka nüüd ametlikult kotis.

Leave a comment:

• Punkt
    replied
    Oodatud moeuudised - klubi esitles täna uusi mänguvorme. Välja lasti nii retrohõnguline erikollektsioon kui ka neli mänguvormi, millede disain on kummardus klubi ajaloolistele momentidele.

Leave a comment:

• staykool
    replied
    Vitolo läks laenule Getafesse. Aastake on tal lepingut jäänud ja ilmselt makstakse mingi osa palgast ise kinni.
    Edu talle seal, Atletis on ta minutid pea olematuks kahanenud ja saame palgafondile leevendust.

Leave a comment:

Working...
X