Algselt postitas staykool
Vaata postitust
Mängulises mõttes: kuigi Griezmanni viimased aastad Atletis olid minu meelest langustrendis, siis üks-kaks aastat äkki suudab veel kvaliteeti juurde anda. Mina eelistanuks tema asemel teist tüpaa˛i ründajat, olgugi et ilmselt olnuks too ründaja siis tagasihoidlikuma profiiliga kui Griezmann.
Arvestades, et Suarezi koht peaks üsna kindel olema (ainus nö puhas ründaja ikkagi), siis igatahes saab huvitav saab olema, kuidas Griezmann, Joao Felix ja Correa omavahel rollid ära jaotavad. Potentsiaalselt võib tulla väga võimas ründekolmik (Suarez + kaks tükki eelmainitud kolmikust), aga samas on selle juures oht, et keegi Griezmann, Felix, Correa kolmikust jääb kõrvaltvaataja rolli.
Mis Sauli minekut puudutab, siis kurb. Aga veelgi kurvem on Sauli viimase hooaja-kahe mänguline vorm. Ilmselgelt on tal mingit uut hingamist vaja. Kas ta just Barcelona stiiliga kokku sobib, selles ma kahtlen. Pigem näinuks teda tõesti Inglismaale siirdumas.
Ilmselt on selle tehingu osas lähipäevad määravad ning täiesti võimalik, et kukub veel viimasel hetkel läbi. Mina hoian selle läbikukkumise osas igatahes pöidlad pihus.
Leave a comment: