320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Atletico de Madrid

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Getafega hooaega alustada - mis saaks olla parem, Simeone pole 11 aasta jooksul sellele tiimile veel kaotanud. Algus superhea!
    "I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
    These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."

    Kommentaar



      Kommentaar


        Tunduski liiga ilus algus.

        Kommentaar


          Hambutu mäng nagu ikka. Ja mis tont see Molina on ja miks ta algkoosseisus on, 17 pallikaotust ja lingardilik väravasööt vastastele. Miks tuuakse sisse teiste liigade keskmikest keskmikke (sama lugu Cunha pihta)

          Kommentaar




            AH?

            Lodi tuli ja oli alles reaalselt teie parim mängija?

            Kommentaar


              Parim? Oli või? Viimasel ajal ta ikka konkreetne pingipoiss olnud peamiselt Carrasco taga.
              Aga räägitakse, et endine Reali poiss Reguilon võib asendajaks tulla.

              Kommentaar


                Lodil oli eelmisel hooajal üks väga hea periood, kui Simeone ta tavapärasest vasakkaitsja positsioonist nõksa ülespoole lükkas. Hea kiiruse ja täpsete tsenderduste tõttu läks tal seal positsioonil päris hästi, aga seda enamasti vastaste vastu, kes talle piisavalt ruumi jätsid. Minu ja paljude teiste silmis on Lodil endiselt väga korralik potentsiaal maailma parimate vasakkaitsjate hulka tõusta, aga viimase paari aasta jooksul on ta oma arengus natuke takerdunud.

                Küsimusele "Miks ta lahkus?" on väga selge vastus olemas. Tänasel päeval on ta oma positsioonil langenud Simeone jaoks kas teiseks või kolmandaks valikuks. Kuna Simeone mängib järjest enam kolme keskkaitsjaga, siis on praegu Lodist wingbacki positsioonil ees nii Carrasco (alustas Villarreali vastu) kui ka Saul (alustas Getafe vastu). Ilmselt ei mahuks Lodi algkoosseisu ka siis, kui Simeone vahetaks formatsiooni mingil põhjusel 4-4-2 vastu tagasi, sest siis kuuluks vasakkaitsja koht suure tõenäosusega Reinildole, kes on teinud väga häid esitusi ning tundub Simeonele vägagi meeldivat.

                Seega oli Lodi vaatevinklist loogiline valik praegu uus mängupaik otsida, sest Brasiilia koondise põhivasakkaitsjaks olemise nimel on tal vaja korralikku ja stabiilset mängupraktikat. Ma olen selles osas lootusrikas, et on suur võimalus, et Lodi teeb algaval hooajal väga vingeid esitusi.

                Asemele on tulemas nüüd Sergio Reguilon, kes tekitab vastakaid tundeid. Ühest küljest häirib paljusid tema Reali taust, teisest küljest ei saada aru miks on tarvis tuua järjekordne vasakkaitsja, kui tegelikult on seal vahendid (Carrasco, Saul, Reinildo) olemas ning kiratseb hoopis paremäär, kus on olemas ainult Molina (ja temagi kõnnib noatera peal hetkel) ning varuvariandina Llorente, keda tegelikult tahaksid kõik kõrgemal mängimas näha.
                Coraje, corazón y cojones.

                Kommentaar


                  Juba Villarreali vastu jäi mulje, et ollakse jube tujutud ja asjad ei suju absoluutselt. Samas Villarreal ongi kõva tiim, aga nüüd teist mängu järjest ja Valencia tase hetkel ei ole ju mitte midagi sellist, aga isuksuse ja tahtega domineeritakse Atleticot. Eelmisel hooajal va Cityga playoff pelad välja arvata, et muutust oleks vaja etteotsa. Väga ümmarguseks on kogu see pilt juba pikka aega.

                  Kommentaar


                    Hooajaeelsed mängud on vahvad, mängus miskit pole ja siis lubatakse poistel lustida. Kohe kui mängitakse punktide peale kaotatakse lõbus osa ära ja hakkab vägistamine pihta. Kolm punkti on kolm punkti aga tegelikult on kurb, kvaliteeti on, et näidata ka ilusat mängupilti.

                    Kommentaar


                      Kolmas voor ning võib vaikselt hakata juba vinguviiulit mängima ja kaduma läinud punkte kokku loetlema. Ma ei viitsi hakata isegi vaidlema selle üle, kas mõni potentsiaalne penalti jäeti andmata või mitte, aga kaks teist olukorda olid küll toredad:

                      - Morata tühistatud värav, kus eelnevalt olevat Felix palli käega mänginud (õlg või biitseps, nibin-nabin) vs Sadiqi löödud viigivärav, kus pall käis enne väravasse jõudmist päris selgelt käe vastas ära.
                      - Seitsmenda lisaminuti moment, kus tehti Griezmanni vastu selge viga, kuid kus Correa lõi lõpuni mängimise tulemusena värava. Selle asemel, et anda Atletile edu, otsustas Soto Grado hoopis vilet törtsutada, väravat mitte lugeda ning tagantjärgi karistuslöögi määrata.

                      Košmaarne vile kokkuvõttes. Kui ma varem torisesin, et Hispaania liiga kohtunikud ei suuda omavahel ühtse joone hoidmises kokku leppida ning sarnased olukordi tõlgendatakse tihti liiga erinevalt, siis nüüd tuleb välja, et ka üksainus kohtunik võib mängu jooksul sarnaseid olukordi miskipärast erinevalt interpreteerida (seejuures kõikvõimsa VARi abiga). Salvestame praegu ära -2 punkti ning vaatame, kui suureks see kurb saldo hooaja lõpuks kasvab.
                      Coraje, corazón y cojones.

                      Kommentaar


                        See lisaaeg oli vist üks põnevamaid ajaloos
                        Messi...The never ending legend!

                        Kommentaar


                          Johhaidii.
                          Felipe panek Viniciuse vastu oli eos enesetapp ju.
                          Vana sae võib käima tõmmata, et äkki oleks juba aeg Simeonel see teatepulk üle anda?

                          Kommentaar


                            Kommentaar


                              Simeone - oleks ammu aeg minna!

                              Kommentaar


                                Brügge vastu 3-1 võit ning top of the group täiseduga!


                                See Fernando Torres tundub päris lootustandev tüüp.
                                Coraje, corazón y cojones.

                                Kommentaar

                                Working...
                                X