Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Leeds United

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Leeds United\'

aah..
    üldiselt hakkab see low budget mumbo jumbo ära tüütama..

Kommentaar

Algselt postitas skint

No täna tuleb täismaja: it\'s derby day!!!
      Päris täismaja küll ei tulnud, kuid umbes neli korda rohkem inimesi, kui Brigtoni mängudel keskmiselt, oli küll.

Play-off on nüüd täitsa reaalne muidugi. Hea, et niigi läks.
      When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

aga leeds ei ole ikkagi BHA-lt veelt võitu saanud ja blackwell ütles kah et 7000 fänni on 12 meeskonnaliige KAAAMON

Kommentaar

Ja kaugushüppekast.

Kommentaar

Vasar. Ketas. Oda. Kuul. Ke-ke-ketas. Teeks ketta ja oda mõlemad ära.

Pada, katel.

Kommentaar

mängu statistikat vaadates hakkas silma 78-22 suhe palli valdamises. ma kujutan ette, et CCC\'s on see suhteliselt haruldane. igatahes hakkab mulle see divarijalgpall üha rohkem ja rohkem meeldima. mänge on tihedalt je Leeds muudkui võidab. palju toredam, kui olla premieris ja teenida 22\'s mängus 9 punkti.

ps: lubage odaviskajal ja kettaheitjal esitada tuludeklaratsioon KOOS!
              «Kuule, konn, kas vesi on soe?»
              «Mina istun siin, muide, nagu konn, aga mitte nagu termomeeter!»

Kommentaar

Meie kõigi suur lemmik Killa aga sai Wigani mängust sellise matsu, et on nüüd kaheks kuuks väljas.Kahju. Wigani vastu oli ta igatahes suurepärane.
                League One is for wankers. Championship is the ultimate challenge!

Kommentaar

Kuidas oleks kui Stjopa LUFC-i tuleks?

http://www.torpedo.ru/archive/index.html
                  INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

nohh.. veidi sitem kui Killa.. Butleriga enam vähem.. parem, kui Gregan.. ma tean, et selle võrdlusega pälvin ma ohtralt kriitikat, aga nii arvan..Kui on võimalik ühendada selline imepärane kombinatsioon eesti koondisest ja oma lemmiklubist, siis igal sajal juhul...teatavad mööndused mängukvlaliteedis on täiesti pohh..
                    Pealegi olen kindel, et me saaksime loozikohad järgmisele külastatavale mängule..
                    Homme uurin asja..

ja 13 -15 aastaseid Leedsi toetajaid tuleb juurde.. Mnjämm - Mnjämm

Kommentaar

tõlge oleks minusugustele abiks

aga noh ma oletan, et kuulujutt on stjopa mingisuguse tehinguga leedsi. leedsi poolest oleks mõistlik ehk ainult laen, sest premieris pole temaga küll midagi peale hakata. ilmselt oleks ta igal juhul kaitse esimene vahetus, sügaks pinki ja õpiks yorkshire\'i aksengiga inglse keelt.

edit: ärge unustage Neloneni pealt Trailer Park Boys\'i vaadata. kohe peale Jackassi!

Kommentaar

Lähiajal plaanitakse Stjopa saata kahepäevasele testimisele LUFC-i

Tõlge konnale
                        INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

küsimus on nn. trial-ile minekus lähiajal.. ülejäänu osas vukjuu..
                          nagu ma ütlesin, kriitikat hakkab tulema... esiteks ei ole me Premieris.. ja kui saamegi, siis
                          ..selge on see, et mees jääks Leedsi 3-ndaks 4-ndaks keskkaitsjaks.. esialgu.. Ma olen arvamusel, et kui vana on vormis, on ta täeisti Premieri alumise otsa keskkaitsjate tasemel.. Vanad peerud on selline riskybusiness nagu me Stone näitel teame. Iga kell võib luua-luuavrrest pauk tulla ja keegi vigastaga saada, arvestades CCC stiili. Nii, et lisades tordile veel patriotismikirsi, olen 100% kindel, et see oleks hea tehing nii Stepanovile, kui Leedsile.. Või eelistad Marques-i?

Kommentaar

ma lihtsalt ei näe põhjust, miks leeds peaks stjopa eest raha välja käima. tema praegune koduklubi aga on ilmselt huvitatud just müügist.

inglismaale divarisse venemaa taustaga kaitsja ostmine tundub üüratult kahtlane ettevõtmine. üldiselt ei ole selle liiga tempo ja füüsilise poolega kuigi ligtne harjuda. tulevikus võiks stjopa isegi väga hea olla, kahjuks on aga leedsil vaja lühiajalist lahendust. selle paari kuuga, mis killa väljas on, nüüd vaevalt et stjopa käima läheb. roque junior. et siis ei eelistaks ma marquesi, vaid laenaks mõne premieri reservivenna. pascal cygani näiteks. ei pea vist lisama, et see viimane oli nali. kedagi normaalset võiks ikka laenata.

Kommentaar

Palju Stepanov maksab siis?

Kes ütles, et seal on tempo aeglane ja mäng lihtne.. kalasid panevad ka superklubide kaitsetalad..
                              Ma ei jaga Sinu seisukohta ka selles küsimuses, et Leedsi on vaja LÜHIajalist lahendust..Gregan ja Butler ON vanad ja nooremaks ei lähe..muuseas, see jutt, et Greganil on kõige parem cleensheet record on kah jama, sest formatsioonidega võib imesid korda saata.. et siis Sully penaltysave oma statistikasse kirjutada..
                              Eelpooltoodud kommentaar Gregani kohta oli meelevaldne, ega omanud vähimatki seost reaalse elu tegelastega..

Vasta mulle vaenlane...

Kommentaar

Rünno sa ju jood jälle õlut!

Teoorias võiks see nii ju isegi olla, aga Blackwell on teatavasti isegi Martin Helmest konservatiivsem. ta ei pane elus umbkeelset eestivenelast esimestel nädalatel väljakule. premieri jaoks ta minu arust siiski hästi ei kõlba.

ning venemaal, eriti duubli eest, mängitakse ikka hoopis teist mängu.

tuletaksin veelkord meelde, et roque junior oli valitsev maailmameister ja meistrite liiga võitja. leicester 4 : leeds..........

Kommentaar

Working...
                                X