Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Leeds United
Collapse
X
-
Yeeeee, tahtsin just ise ka seda kirjutada. Küll ikka juhtub imesid.Algselt postitas kyps Vaata postitustNüüd see siis juhtus. Leeds sai oma 15 punni tagasi.When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Homme võetakse ära jälle parakuAlgselt postitas eston maravilha Vaata postitustsee on mingi sul on selg valge stiilis nali?
tegelt ma vist tean vastust juba
League One is for wankers. Championship is the ultimate challenge!
Kommentaar
-
Kui poleks pededele kahte punkti kaotanud (ja veel sellise domineerimise juures), oleks olukord päris hea. Oleks-poleks. Pläi offi äkki ikka saame.
Huvitav, kas finaalid toimuvad tänavu Walesis või Londonis? Ma ise uurida ei viitsi, noh!When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Kui Wembley katki on, siis Walesis, muud varianti ei tohiks ju olla.Algselt postitas Martin Vaata postitustKui poleks pededele kahte punkti kaotanud (ja veel sellise domineerimise juures), oleks olukord päris hea. Oleks-poleks. Pläi offi äkki ikka saame.
Huvitav, kas finaalid toimuvad tänavu Walesis või Londonis? Ma ise uurida ei viitsi, noh!
Edit: Minu teada pole Wembley katki hetkel
Kommentaar
-
Aga telekast kantakse vist ka neid üle?Algselt postitas aiFo Vaata postitustKui Wembley katki on, siis Walesis, muud varianti ei tohiks ju olla.
Edit: Minu teada pole Wembley katki hetkelWhen I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Lähed kellegi Sky kaardiga isiku juurde ja jõllitad silmad peast välja playoffitades, kannavad vist kogu liigapuu asjad üle.Algselt postitas Martin Vaata postitustAga telekast kantakse vist ka neid üle?
Kommentaar
-
Ja superkvaliteediga värav: http://www.youtube.com/watch?v=sNlY7mk5aCMWhen I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Kuradi kõva koosseis meil ikka kunagi oli.Algselt postitas oku Vaata postitust
David, David, Don't sell Rio!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar