Rünno seksib ja ma ei pääse toast välja. Teesklen surnut. Mis teha?
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Leeds United
Collapse
X
-
tee nii nagu jeesusAlgselt postitas Martin Vaata postitustRünno seksib ja ma ei pääse toast välja. Teesklen surnut. Mis teha?
Kommentaar
-
Näitan oma hiilgust?Algselt postitas eston maravilha Vaata postitusttee nii nagu jeesus
Rünno mainis, et me tunneme su naisest puudust.When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
osta ilm endale siis :S, mul küll päike paistabAlgselt postitas Martin Vaata postitustfak, milline ilm. kes selle räige vihma tellis?
.
Kommentaar
-
Jep, ei kadesta seda vihma.. Meil siin jah palja kõhuga õllejoomine. Sünnipäev kestab veel mõnda aega. igatahes kingiks paluks maha niidetud doncasterit.väikse d-ga.Algselt postitas Martin Vaata postitustfak, milline ilm. kes selle räige vihma tellis?sigpic
It's all about Football, Football and Nothing else.
Kommentaar
-
Selle mängu parim analüüs, kui teine lause kõrvale jätta.Algselt postitas $$$ Vaata postitustnjh, ise magasite m6lema poolaja alguses.
Peale v2ravat oli ikka v2ga ilus m2ng muidu.
Keerasin veinil korgi lahti.When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
nõrk. ja mulle üldse ei meeldi Leeds.Algselt postitas oku Vaata postitustMa jõin pärast veel neli õlut. Pohmelli ei ole. Aitäh Leeds!
Türa, esmaspäeviti on üsna emane juua.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Skint?
Kommentaar