Algselt postitas eston maravilha
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Leeds United
Collapse
X
-
Algselt postitas meelik Vaata postitustDelph läks... ;(When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Beckford tegi jälle peaaegu kõik ise ära.
Kuid üks pisike laul mehe auks, kellel oli teises väravas ka oma roll.
enoch's got a massive cock, enoch, enoch
he tucks it in his football sock , enoch, enoch
he shagged his bird and now shes dead
he swings his penis around his head
enoch showunmi
united's 21When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Väravad kah: http://www.101greatgoals.com/videodisplay/3153593/When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Algselt postitas Sunderland Vaata postitustHuvitav, Bechford on Leedsis päris hea väravatemasin aga miks mees ei mängi kuskil kõrgemal. Kas ei ole tulnud pakkumisi või klubi ei müü teda lihtsalt ära.When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
side algus
juhhei-juhhei. viimase viiekümne aasta andekaim noormängija on müüdud, esimene võit on käes ja elu on nagu uba.
igatahes läheme me Leedsi või vähemalt Londonisse.
ja Mollysse tuleksin ka, keegi võiks helistada«Kuule, konn, kas vesi on soe?»
«Mina istun siin, muide, nagu konn, aga mitte nagu termomeeter!»
Kommentaar
-
Värav ja paar muud momenti kah: http://www.101greatgoals.com/videodisplay/3166459/When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
kõige ilusam oli ikka see, kuidas viimasel viiel minutil mehed aega mängisid. pall oli mängus ja vastasele seda lihtsalt ei antud. nagu päris klubid teevad. näiteks Chelsea või Kuninglik Madriid. vaatasime seda paar minutit sõnatult ja siis ütles Rünno mulle ja Meelikule härdusvärinaga hääles: "Vaadake ja nautige nüüd poisid, sest seda ei pruugi te enam elus kunagi näha!" . niimoodi natuke isalikult«Kuule, konn, kas vesi on soe?»
«Mina istun siin, muide, nagu konn, aga mitte nagu termomeeter!»
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar