Grant Holt, Grant Holt.. he is quicker than a Usain Bolt..meie uus ebajumal. Tänu talle siis top of the table.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Leeds United
Collapse
X
-
Hei hoo, hei hoo.. vanaisa Rünno siin.
Teisipäeval on meil siis tähtis päev. Kohtume sel puhul Molly tagasaalis. Paluks tulla kohale pisut varem, soovitavalt kl 21 00, kuna telefoni teel seal laudu enam reserveerida ei saa (vähemaalt toru võtnud kana sõnade kohaselt). Tuleb endale küünarnukkidega ruumi teha.
Kommentaar
-
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Algselt postitas runno Vaata postitustHei hoo, hei hoo.. vanaisa Rünno siin.
Teisipäeval on meil siis tähtis päev. Kohtume sel puhul Molly tagasaalis. Paluks tulla kohale pisut varem, soovitavalt kl 21 00, kuna telefoni teel seal laudu enam reserveerida ei saa (vähemaalt toru võtnud kana sõnade kohaselt). Tuleb endale küünarnukkidega ruumi teha.
olen
kohalLeague One is for wankers. Championship is the ultimate challenge!
Kommentaar
-
Algselt postitas tarry Vaata postitustSaate täna nagu tuppasittund kassidLoodan nii vähemalt!«Kuule, konn, kas vesi on soe?»
«Mina istun siin, muide, nagu konn, aga mitte nagu termomeeter!»
Kommentaar
-
Algselt postitas tarry Vaata postitustSaate täna nagu tuppasittund kassidLoodan nii vähemalt!
Go Home, Go Home ... Someone's in your house...
Ja ära prügikaste unusta uurimast.When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Haledad tropid olete ikka küll,kui isegi 2 naerunäo peale te aru ei saa,et nalja tegin!Ja kahe postituse mees olen sellepärast,et alles roheline veel siin keskkonnasAga kui nüüd tõsiselt mängust rääkida,siis kardan küll,et täna Leeds võita võib....Pole nagu seda õiget minekut veel `Pooli poistel.Palju oleneb muidugi ka sellest,kellega Rafa täna tahab kastanid tulest välja tuua.Niiet,loodame parimat ja konn las naudib oma auga väljateenitud õllet
Kommentaar
-
Algselt postitas vandersell Vaata postitustKonn ei pannud smailisid, aga ta kirjutas seda naeratus näol, usu mind.
Sell tuled täna vä? Ma võtan raamatu kaasa siis.League One is for wankers. Championship is the ultimate challenge!
Kommentaar
-
Algselt postitas oku Vaata postitustMa võtan raamatu kaasa siis.
me igatahes loeme selliseid raamatuidСлава Україні! Героям слава!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar