Algselt postitas gamer
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Leeds United
Collapse
X
-
Algselt postitas oku Vaata postitustÜks selline läbikukkumine veel ja ma vahetan meeskonda!
Kommentaar
-
Algselt postitas Nohik Vaata postitustPlastikust gloryhunter!sigpic
It's all about Football, Football and Nothing else.
Kommentaar
-
Rõvedalt masendav ülekaal. Saabusin teleka ette viis minti enne normaalaja lõppu ja siis näidati lööke 25-5 ja selle viie minutiga taoti mingi viis-kuus veel juurde ja korra suudeti jooneni jõuda, kuid siis jäi kaitsja jalg ette. Mõttetu.
Kui keegi tahab vaadata: http://www.veetle.com/viewChannel.php?cid=4b1cc3e19ed95When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
No ülihäid võimalusi oli juba enne Ketteringi viigiväravat, aga no las nemad mängivad ka natuke, küll lisaaja teisel poolel lööme 4 väravat ära ja asi korras.
Leeds lööb nii palju kui ise tahab, olin just seda postitust kirjutamas kui viies tuli... Beckfordil oli juba enne piisavalt võimalusi mäng lõpetada aga mis sest enam!
Kommentaar
-
Nojah, tase oli ikka hoopis teine ja pärast lisaaja esimest väravat oli kõik selge. Nii kui ruumi tekkis, oli Kettering tükkideks ka.
Beckfordi värav, mis oli Leedsil viiendaks, oli muidugi mingi kuus meetrit sulust löödud, kuid lotovõitja võib.When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Non-league meeskond võitleb, teenib sealjuures klubile ca £200k, aga peatreeneri parem käsi saab ikka kinga. Samas võib chairmanist ka aru saada, Leedsi oleks ikka pidanud kahe mängu peale võitma.Minu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.
Kommentaar
-
Algselt postitas jyriöö Vaata postitustNon-league meeskond võitleb, teenib sealjuures klubile ca £200k, aga peatreeneri parem käsi saab ikka kinga. Samas võib chairmanist ka aru saada, Leedsi oleks ikka pidanud kahe mängu peale võitma.
Ma lihtsalt märgiks, et löögid olid 44-6 Leedsi kasuks (väravale 21-2).League One is for wankers. Championship is the ultimate challenge!
Kommentaar
-
Algselt postitas oku Vaata postitustPäris huvitav värk jah. Ilmselgelt elas Ketteringi omanik natukene pilvedes ja kukkus sealt lisaajal alla. See peatreener/väravavaht oli neil sihuke naljakas paksuke ja kui ma mängu vaatama hakkasin, siis ma ei kujutanud ette kuidas ta hüpata suudab. Selline Susan Boyle effekt või nii ... Aga lõpuks tegi hulga väga-väga ilusaid tõrjeid.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar