320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Southampton FC

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Raitsu
    replied

Leave a comment:

• Mask
    replied
    Tõid veel ühe ründaja, kes eriti väravaid ei löö olukorras, kus Sotonil hädasti väravaid on vaja. 20 milli eest. Ma teen natukene Carrillole võibolla liiga, aga Monacos oli ta selge vahetusmees ja just vahetusest lõi enamus oma väravatest. Kui vahel harva alustas, siis kuidagi ei tahtnud väravaid tulla. Pellegrino teab teda muidugi Estudiantese aegadest, nii et päris põrsast kotis ei toodud.

Leave a comment:

• Saver
    replied

Leave a comment:

• Scarhead
    replied
    Kodus võeti vastu kaotus, kuid midagi positiivset juhtus ka mõne jaoks. Long peale 1320 minutit, suutis ka lõpuks skoorida.

Leave a comment:

• Daz Booob
    replied
    Ma saan aru kui mõni mängija hakkab jonnima...kuid peatreener? See on vale. Mäng on selline, nagu on - ebaõiglane. Aga ju ta on õppinud nagu SAF lootis.

Leave a comment:

• Mask
    replied
    Algselt postitas Daz Booob Vaata postitust
    Fontega käituski hästi. Aga suuresti tema kehakeel on selle mulje jätnud. Aga nuh, silmad ongi valelikud...loodame
    Samas, võtsin praegu wiki lahti, mis teema selle Manu CLi mänguga oli - inimeste väljamõeldis, et kutsus enda mängijaid väljakult ära?
    Miks see peaks inimeste väljamõeldis olema? Ju tundis lihtsalt, et neile tehti sel hetkel liiga, kui kohtunik ilma vileta lasi karistuslöögi kiirelt lahti mängida, millest ManU ka võiduvärava skooris, samal ajal, kui Lille`i väravavaht veel oma müüri paika pani. Ma ei tea, kas see näitab, et ta otseselt konfliktne on. Pueli Sotonile tehti veidi liiga ka selles eelmise hooaja karikafinaalis ManU vastu, kus Gabbiadini täiesti määruste pärane värav lugemata jäädi. Ei mäleta, et Puel oleks sarnaselt käskinud mängijatel väljakult ära tulla või mängu järgselt selle ùle üleliia kurtnud.

Leave a comment:

• Daz Booob
    replied
    Fontega käituski hästi. Aga suuresti tema kehakeel on selle mulje jätnud. Aga nuh, silmad ongi valelikud...loodame
    Samas, võtsin praegu wiki lahti, mis teema selle Manu CLi mänguga oli - inimeste väljamõeldis, et kutsus enda mängijaid väljakult ära?

Leave a comment:

• Mask
    replied
    Muidugi tehti liiga. Vähe on trennasid, kellele selles liigas liiga liiga ei tehta

Ma pole küll Pueli eluga väga kursis, kuid igal korral (teda nähes, lugedes) jääb temast mulje, kui väga konfliktsest inimesest. Mitte, et tal ei peaks õigus olema (mis iganes asjas), kuid õige otsus on harva õige/hea lahendus.
    Mille pealt Sul selline mulje on jäänud? Kindlasti on tegemist kohati karmi treeneriga aga konfliktsega pigem mitte. Prantsusmaal tal küll mingeid erilisi intsidente ei olnud, mis mulle meenuks. Isegi Ben Arfaga, kes on väga keeruline kuju, sai ta väga hästi läbi. Ainukene intsident, mis mulle temaga seoses üldse meenub, on see eelmisest talvest Fontega, kes hakkas endale ette kujutama, et ta on Top4/6 klubi materjal ja nõudis enda müümist, mille järel Puel ta täiesti õigustatult koosseisust välja külmutas.

Leave a comment:

• Metslane89
    replied
    Ega ei saanud küll aru mis selle valladamise mõte oli? Eelmine hooaeg läks vägagi hästi neil..

Leave a comment:

• Daz Booob
    replied
    Muidugi tehti liiga. Vähe on trennasid, kellele selles liigas liiga liiga ei tehta

Ma pole küll Pueli eluga väga kursis, kuid igal korral (teda nähes, lugedes) jääb temast mulje, kui väga konfliktsest inimesest. Mitte, et tal ei peaks õigus olema (mis iganes asjas), kuid õiglus on harva õige/hea lahendus.

Leave a comment:

• Mask
    replied
    Ma nüüd ei teagi, kumb on arukam tegu. Kas peale mõningaid mänge tviitida või foorumisse kirjutada?
    Noh vast ikka arukam, kui treenerile, kes viis ülimalt keskpärase meeskonna liigas 8. kohale ja üle väga pika aja karikafinaali, kinga anda, kuna ta mängis Shane Longide ja Jay Rodrigueztega igavat jalgpalli ja ei vehkinud Kloppi stiilis paaniliselt kätega väljaku ääres ega kirunud pressikatel Mourinho stiilis, kuidas terve maailm on tema vastu.

Ma olen lihtsalt butthurt, kuna minu arvates tehti Puelile räigelt liiga.

Leave a comment:

• Daz Booob
    replied
    Ma nüüd ei teagi, kumb on arukam tegu. Kas peale mõningaid mänge tviitida või foorumisse kirjutada?

Leave a comment:

• Mask
    replied
    Nad on valgust näinud!

• Mask
    replied
    Parastada pole ilus aga...

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas futbolidipaul Vaata postitust
    http://www.bbc.co.uk/sport/football/40928467
    Ehk siis Southampton sai endale uue enamus aktsiate omaniku. Kas sellega võiks muutuda klubi identiteet treenida mängijaid Liverpoolile?
    Hakkasin mõtlema, et kas mõne Hiina omaniku tulek mõnele klubile midagi head on ka tähendanud? Pigem on ikka otsesuund persseminekule võetud.

Leave a comment:

Working...
X