320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Southampton FC
Collapse
X
-
Tõid veel ühe ründaja, kes eriti väravaid ei löö olukorras, kus Sotonil hädasti väravaid on vaja. 20 milli eest.Ma teen natukene Carrillole võibolla liiga, aga Monacos oli ta selge vahetusmees ja just vahetusest lõi enamus oma väravatest. Kui vahel harva alustas, siis kuidagi ei tahtnud väravaid tulla. Pellegrino teab teda muidugi Estudiantese aegadest, nii et päris põrsast kotis ei toodud.
Leave a comment:
-
Kodus võeti vastu kaotus, kuid midagi positiivset juhtus ka mõne jaoks. Long peale 1320 minutit, suutis ka lõpuks skoorida.
Leave a comment:
-
Ma saan aru kui mõni mängija hakkab jonnima...kuid peatreener? See on vale. Mäng on selline, nagu on - ebaõiglane. Aga ju ta on õppinud nagu SAF lootis.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustFontega käituski hästi. Aga suuresti tema kehakeel on selle mulje jätnud. Aga nuh, silmad ongi valelikud...loodame
Samas, võtsin praegu wiki lahti, mis teema selle Manu CLi mänguga oli - inimeste väljamõeldis, et kutsus enda mängijaid väljakult ära?
Leave a comment:
-
Fontega käituski hästi. Aga suuresti tema kehakeel on selle mulje jätnud. Aga nuh, silmad ongi valelikud...loodame
Samas, võtsin praegu wiki lahti, mis teema selle Manu CLi mänguga oli - inimeste väljamõeldis, et kutsus enda mängijaid väljakult ära?
Leave a comment:
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustMuidugi tehti liiga. Vähe on trennasid, kellele selles liigas liiga liiga ei tehta
Ma pole küll Pueli eluga väga kursis, kuid igal korral (teda nähes, lugedes) jääb temast mulje, kui väga konfliktsest inimesest. Mitte, et tal ei peaks õigus olema (mis iganes asjas), kuid õige otsus on harva õige/hea lahendus.
Leave a comment:
-
Ega ei saanud küll aru mis selle valladamise mõte oli? Eelmine hooaeg läks vägagi hästi neil..
Leave a comment:
-
Muidugi tehti liiga. Vähe on trennasid, kellele selles liigas liiga liiga ei tehta
Ma pole küll Pueli eluga väga kursis, kuid igal korral (teda nähes, lugedes) jääb temast mulje, kui väga konfliktsest inimesest. Mitte, et tal ei peaks õigus olema (mis iganes asjas), kuid õiglus on harva õige/hea lahendus.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustMa nüüd ei teagi, kumb on arukam tegu. Kas peale mõningaid mänge tviitida või foorumisse kirjutada?
Ma olen lihtsalt butthurt, kuna minu arvates tehti Puelile räigelt liiga.
Leave a comment:
-
Ma nüüd ei teagi, kumb on arukam tegu. Kas peale mõningaid mänge tviitida või foorumisse kirjutada?
Leave a comment:
-
Nad on valgust näinud!
jne
Tuleb välja, et tegelikult ei olnudki Sotonil CL-i kvaliteediga sats, vaid heal juhul keskpärane, halvimal relaka kandidaat ning Puel tegi tegelikult korralikku tööd. Kes oleks seda arvanud...
Kõige hullem vast, mida klubi juhid nüüd teha saaks, on sama reha otsa astuda ja Pellegrinot kangutama hakata ja teda Allerdyce`i või Pardew'ga sugusega asendada.
Leave a comment:
-
Algselt postitas futbolidipaul Vaata postitusthttp://www.bbc.co.uk/sport/football/40928467
Ehk siis Southampton sai endale uue enamus aktsiate omaniku. Kas sellega võiks muutuda klubi identiteet treenida mängijaid Liverpoolile?
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Leave a comment: