Algselt postitas Saver
Vaata postitust
Ja polnud sellel Pueli mängustiilil häda ka midagi. Hooaja lõpp vajus ära pisut, aga ma julgen väita, et seda puhtalt motivatsiooni puudumise tõttu, kui enam mitte millegi peale mängida ei olnud. Faktid on aga need, et pärast 38 aastast vaheaega jõuti esimest korda suurde karikafinaali (milles selle sama mänguilu poolest vääriti võitu

Sa aga ei saa iga aasta pool koosseisu maha ärida ja eeldada, et mängid sellest hoolimata nagu mingisugine Barca ja tulemused on ka vastavad. Kuskilt maalt tuleb taas ehitama hakata ja ses mõttes oli Puel õige mees, sest ta oli eelnevalt sama läbi teinud nii Lille`i kui ka viimati Nice`iga, kes enne tema tulekut oli mitu aastat relegatsiooniga flirtinud, kuid nüüd lõikavad neid vilju, mida Puel mõned aastad tagasi maha pani. Aga noh, nagu ma aru saan, siis otsus polnud ainult ühepoolne? (või oli?) Võibolla viskas ka Puelil endal kopa ette ja tundub, et ta on juba mingi uus tööots silmapiiril.
Ja kui Tuchel peakski tõeks saama, milles ma natukene kahtlen, siis kindlasti väga hea catch ja ilmselt tema juhendamisel tõesti mängitaks lahtisemat jalgpalli, aga ma kahtlen, et ta sama materjaliga paremaid tulemusi näitab, kui Puel. Aga fännid on targemad! Mõned räägivad juba CL-ist ja tikatakast
Leave a comment: