Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Inglise kohtunikud

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Wingback Vaata postitust
    Fking ajupeerude meistriklass jälle nv-l.

MarcG võib Salah'i maha rebida ja saada ainult kollase, siis kui mäng ei ole veel otsustatud.

Slobo'le antakse punane praktiliselt sama olukorra eest ja mäng oli selleks ajaks juba tehtud. Screw this shit, ausalt!

Tähelepanu puuduses kari - tahtmine ise rohkem laval nähtavad olla kui mäng ja mängijad ise, on õudne!
    Ajupeeru meistriklass on reeglite selline tõlgendamine tbh.

Olukorrad ei olnud samad, Haaland oli jooksmas palliga värava poole kus polnud isegi väravavahti mitte, kaitsjatest rääkimata - selge väravalöömise võimaluse maha võtmine - seal on kaks valikut. punane või ei vilista viga.

Salahi maha rebimise ajal oli city kaitsja temaga suhteliselt ühel joonel - siuke 80/20 olukord kas anda punane või mitte - pigem mitte kuna salah oli väravast liiga kaugel ja kaitsja oleks jõudnud ilmselt segama.

Inimestest kes läbi maksabasseini prillide mängu vaatasid - saan vihast aru, et seekord ei tulnud parem otsus, penalt oli lähedal ja punane ka, aga seekord võitis sport ja õige otsus jäi kehtima, pärast mängu võiks ju aru saada.

Dreams cant be buy

Kommentaar

See on muidugi huvitav, et lööd värava ja siis kohtunik toob mängu tagasi, tühistab värava ja annab karistuslöögi, sest sind takistati määrustepäraselt. Make it make sense.
      see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Algselt postitas Daz Booob Vaata postitust
        See on muidugi huvitav, et lööd värava ja siis kohtunik toob mängu tagasi, tühistab värava ja annab karistuslöögi, sest sind takistati määrustepäraselt. Make it make sense.
        Ründaja vastu tehti viga - kohtunik lasi mängul jätkuda.

Kaitsja üritab palli joonelt klaarida, aga ründaja teeb tema vastu vea milletõttu ta ei jõua - värav ei loe.

Kohtunik toob olukorra tagasi, sest arvatavat edu ei tulnud - annab punase ja karistuslöögi.

Millest segadus tekib?
        Dreams cant be buy

Kommentaar

Pall läks väravasse, ju.

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Szoboszlai punase puhul on mängija ise küll ainus, kelle peale fännidel vihane olla. Kui ta võidujooksu Haalandile kaotas, polnud seal enam midagi päästa - kas lased vastasel värava ära lüüa või võtad punase ja mängukeelu. Oleks veel seis viigiski olnud, siis võiks taolist riski õigustada, aga praegu oli ühel kaalukausil parem väravate vahe ning teisel punane ja mängukeeld meeskonna parimale mängijale. Teoreetiliselt on muidugi võimalik, et CL-i pääsu otsustab väravate vahe, kuid kui tihti selliseid asju tegelikult juhtub? Erakordselt loll otsus ja mõttetu mängukeelu võtmine.

Kommentaar

Pall läks väravasse, ju.
              Sest Haaland tegi enne seda Szobo'le vea, ilma milleta oleks viimane palli minema löönud. Reeglite järgi ei saa kohtunikud seda ignoreerida, kuigi ajaliselt enne oli Szobo ise teinud Haalandile punase väärilise vea. Seetõttu tuligi tühistada värav ja anda punane Szobo'le ning karistuslöök City'le.

Kommentaar

Ma saan reeglist aru. Lahendus ise on jabur. Epic värav.

Kommentaar

Ma saan reeglist aru. Lahendus ise on jabur. Epic värav.
                  mida ma missin? kuidas lahendus jabur on?

Analoogne situatsioon oleks see, kui keegi lööks väravale peale samal ajal kui talle tehakse pendla vääriline viga - pall on veeremas värava suunas.... aga väravavaht peataks hõlpsasti palli, kuniks mingi kaitsja ta kung fu kickiga nah lööb ja pall nüüd väravasse veereb kuna vv löödi oimetuks.

jätame värava jõusse, sest eeeee pall on väravas???
                  Dreams cant be buy

Kommentaar

Villa-Newcastle - käsi kastis, aga mida teeb kohtunik ja MILLEKS on üldse VAR systeem olemas ???

Täiesti ajuvaba pask.

Kommentaar

Villa-Newcastle - käsi kastis, aga mida teeb kohtunik ja MILLEKS on üldse VAR systeem olemas ???

Täiesti ajuvaba pask.
                      ja siis on väga palju neid kes ütlevad, et VAR on mõttetu - päris ilmekas näide miks see on vajalik.
                      Dreams cant be buy

Kommentaar

Ma ei ole kunagi olnud VAR'i vastu, ma olen nende idikate vastu, kes seda süsteemi kasutada ei oska. Sealt 'ruumist' on Prem'is tulnud nii palju mõistusevastast, et selle kohta võiks siia miljoneid YT videosi postitada. Lühikokkuvõttes - asi on kohtunikes endas.
                        Frustreeriv ja väga väsitav juba mitmes hooaeg, et nende tase kuidagi ei tõuse ega lähenemine ei arene.

Mustvalgemat näidet pasast vist paremat ei ole, kui see millele viitasin.

Kommentaar

Ma ei ole kunagi olnud VAR'i vastu, ma olen nende idikate vastu, kes seda süsteemi kasutada ei oska. Sealt 'ruumist' on Prem'is tulnud nii palju mõistusevastast, et selle kohta võiks siia miljoneid YT videosi postitada. Lühikokkuvõttes - asi on kohtunikes endas.
                          Frustreeriv ja väga väsitav juba mitmes hooaeg, et nende tase kuidagi ei tõuse ega lähenemine ei arene.

Mustvalgemat näidet pasast vist paremat ei ole, kui see millele viitasin.
                          jutt õige(enne viimast rida), aga kas sa saad ikka aru, et seal mängus ei olnud VAR ruumi?
                          Dreams cant be buy

Kommentaar

Jah, rääkisin ka üldisemalt Prem'ist, aga miks ei ole seda endiselt FA cup'is on mu küsimus ju. Isegi meie Eesti mudameistriliigas on VAR. Kohtunikud ei saa enam ilma selleta hakkama, on selge. See olukord tegi väga paljaks väljakukohtunikud.

Kommentaar

Jah, rääkisin ka üldisemalt Prem'ist, aga miks ei ole seda endiselt FA cup'is on mu küsimus ju. Isegi meie Eesti mudameistriliigas on VAR. Kohtunikud ei saa enam ilma selleta hakkama, on selge. See olukord tegi väga paljaks väljakukohtunikud.
                              kahjuks kohtunike loogika on selline, et kuna kõik meeskonnad kes FA cupis mängivad ei saa kasutada VARi, siis ei tohi need kasutada kes saaksid.

umbes sama sitt loogika kui kogu premi kohtunike tase.
                              Dreams cant be buy

Kommentaar

Einohmidaiganes, kuskilt ei saaks selleks raha kokku FA poolt, okei, talluge edasi

Kommentaar

Working...
                                X