Praegu loen, et Nistelrooy leping kuni 2027 aastani. Paneb mõtlema, mis point on treeneriga nii pikka lepingut sõlmida, kui natukesegi kehva perioodi ajal nad enamasti kinga saavad. Või noh, ma saan aru, miks nii pikk leping aga teisest küljest tema väljavaated nii pikalt pukis püsida on küll väikesed. Loodan, et eksin ja võimaliku releka korral saab Nistelrooy võimaluse tagasitõusmise pärast võidelda.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Leicester City FC
Collapse
X
-
Algselt postitas Wingback Vaata postitustMis Leicesteri puudutab, siis ma ei tea kas ma oma elueal näen treenerit, kes siin veel suuremaks saab kui Ranieri. Vaevalt.
the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Algselt postitas Ibanez Vaata postitustRuudi me kevadeni küll pukis ei näe, kui samas vaimus jätkatakse.
Kommentaar
-
Tundub, et Ruud suutnud järjekordse nädalavahetuse üle elada, kuigi King Poweril on suur pahandus. Rebastest saanud kogu Inglismaa kõrgliiga ajaloo esimene meeskond, kes koduplatsil väravat löömata kuus järjestikust kaotust korjanud.
2019/20 kordas Norwich City iidsetest aegadest pärit rekordit viiemängulise seeriaga. 1919/20 läks nõnda õnnetult Sheffield Wednesday'il ja 1921/22 Birmingham Cityl. Brumil õnnestus vaatamata sellele kuidagi väljakukkumisest pääseda.
Nüüd Leicesteril ette näidata täiesti eraldi klassist saavutus ja ellujäämine äärmiselt ebatõenäoline. 26. vooru järel on ohututsoon jäänud viie punkti kaugusele ja järgmisest seitsmest vastasest viie näol tegu TOP10 satsidega, kes kõik jahtimas Meistrite liiga kohta.
Ruudi kogusaldo klubis: kolm võitu, üks viik, 11 kaotust. 16 väravat löödud, 36 lastud. Esialgu kirves langenud abitreeneri Ben Dawsoni ja väravavahtide treeneri Danny Alcocki pea kohal.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar