Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Leicester City FC

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Raitsu
    replied
    Omanike kopter, mis mängupäeval tõuseb statkalt õhku, kukkus kohe alla parklasse , kui oli staadionilt õhku tõusnud. Täpselt ei tea keegi , kes peal oli , aga arvatavasti oli chairman pardal. Kopter oli kohe alla kukkudes põlema süttinud laia leegiga.

Leave a comment:

• Mask
    replied
    Algselt postitas rainis007 Vaata postitust
    Never go full retard.
    Mille pagana pärast peaks olema täieliku mikroklubi Championshipi 13. kohalt euroopasse tüürinud Dyche'i sack olema tõenäolisem kui Pueli oma?!?
    Seda enam, et nüüd pärast Euroopa seiklusi on saadud tema käe all 2 võitu järjest ja ollakse tabeli keskel?!?
    Aga miks peaks liiga 7. satsi peatreener, kes ei ole suure kuuiku klubi treener, sacki saama? Enne eilset võitu, mil ka minu postitus oli tehtud, istus too mikroklubi kenasti 17. astmel. Oleks eile Cardiffilt tappa saadud, mis mängu poole silmaga nähes oleks olnud isegi loogiline tulemus, oleks kolme viimase seas oldud. Vaevalt ka mikroklubi eesmärk on relegeeritud saada. Ehk kui nad ka hooja teises pooles kolme viimase seas on, küllap ka siis Dyche mingil hetkel lendab. Burnley õnneks on hetkel vähemalt kolm kehvemat klubi liigas. Vist.

Leave a comment:

• Daz Booob
    replied
    Dyche karjub liiga palju.

Leave a comment:

• rainis007
    replied
    Algselt postitas Mask Vaata postitust
    Aga kõike seda arvestades on ta ikkagi kihlveokontorites favoriit #5 kinga saamaks. Eespool Wagnerit, Jokanovici ja Dyche'i. Naljakas.
    Never go full retard.
    Mille pagana pärast peaks olema täieliku mikroklubi Championshipi 13. kohalt euroopasse tüürinud Dyche'i sack olema tõenäolisem kui Pueli oma?!?
    Seda enam, et nüüd pärast Euroopa seiklusi on saadud tema käe all 2 võitu järjest ja ollakse tabeli keskel?!?

Leave a comment:

• LaRaBla
    replied
    Mõned lollpead arvavad lihtsalt, et Leicester peakski nüüd iga hooaeg esineliku tiim olema. Ma arvan, et kui hooaeg seistmendana lõpetataks, siis oldaks päris rahul ikkagi.

Leave a comment:

• Mask
    replied
    Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
    Vist leidsime esimese, kes lahti lastakse.
    Naah! Küll aga Sotoni fännid naudivad elu pärast Pueli.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Vist leidsime esimese, kes lahti lastakse.

Leave a comment:

• rainis007
    replied
    Algselt postitas LaRaBla Vaata postitust
    No ma ei tea, ma ütleks just, et hooaja algus on päris hea ja alla seistmenda koha ei tule siit kuidagi.
    Mäng kokkuvõttes nii hull polnud jah. See reaktsioon oli liialt esimese 15 minuti pealt.
    Siis mängiti ikka väga isutult, ideetult ja saamatult. Ei suudetud üsna lihtsaid diagonaalpalle kohale toimetada, kaitses peale ei mindud, palju söödupraaki jms.

Leave a comment:

• LaRaBla
    replied
    Algselt postitas rainis007 Vaata postitust
    Nojah, Leicesteri teema on vajunud teisele lehele ja... Igati teenitult.

Mis kuradi asi see on, mida platsil tehakse? Selline korralik pool-professionaalne plönnimine siniselt. Kurb vaadata neid. Kui nii edasi pannakse siis TOP6 vastu tuleb 10st mängust max 1p
    No ma ei tea, ma ütleks just, et hooaja algus on päris hea ja alla seistmenda koha ei tule siit kuidagi.

Leave a comment:

• rainis007
    replied
    Nojah, Leicesteri teema on vajunud teisele lehele ja... Igati teenitult.

Mis kuradi asi see on, mida platsil tehakse? Selline korralik pool-professionaalne plönnimine siniselt. Kurb vaadata neid. Kui nii edasi pannakse siis TOP6 vastu tuleb 10st mängust max 1p

Leave a comment:

• marv3llous
    replied
    Klounaad. Rahad peal.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Amartey seina äärde, aitäh. Kuidas on niimoodi võimalik pennalt kinkida?

Leave a comment:

• Devil
    replied
    Algselt postitas EgoTrip Vaata postitust
    Poisil mingi nimi ka on?

Leave a comment:

• EgoTrip
    replied
    Algselt postitas mcnamara Vaata postitust
    (Välimuselt) uus Becks tuli siis siia. Norwichi ainus valguskiir eelmisel hooajal. Ootan huviga, mis temast Premieris saab - potensiaali on küllaga.
    Poisil mingi nimi ka on?

Leave a comment:

• mcnamara
    replied
    (Välimuselt) uus Becks tuli siis siia. Norwichi ainus valguskiir eelmisel hooajal. Ootan huviga, mis temast Premieris saab - potensiaali on küllaga.

Leave a comment:

Working...
X