Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Leicester City FC

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Staadium
    replied
    Algselt postitas Sihvakas murukarikas Vaata postitust

kui Shakespeare'i "efekt" peaks kestma kauem kui mõned kuud ja Leicester nt Meistrite Liiga kinni paneb, eks siis on uus (muinas)lugu juba.

Leave a comment:

• Sihvakas murukarikas
    replied
    Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
    Maagia on tagasi...
    tulemused on (vähemalt ajutiselt) tagasi. maagia – ja see mõnus soe tunne, mis Leicester'i käekäiku ümbritses – kadus koos Ranieri'ga (minu jaoks).

see pole mingi põhimõtteline vigin, lihtsalt halb maitse on suus sellest, et needsamad mängijad terve eelnenud hooaja platsil lihtsalt lonkisid. mida see ütleb nende kohta, Ranieri kohta, nendevaheliste suhete kohta jne.

kui Shakespeare'i "efekt" peaks kestma kauem kui mõned kuud ja Leicester nt Meistrite Liiga kinni paneb, eks siis on uus (muinas)lugu juba.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Maagia on tagasi...

Leave a comment:

• mcnamara
    replied
    Atletico piisavalt jõhker väljakutse. Hea, et esimene jalg võõrsil.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas malagar Vaata postitust
    Ära pöörasid või? Kus mulle see Leicester nüüd närvidele käis? Ainult kahjurõõmutsesin Nasri üle, sest Nasriga on Arsenalil omad lood. Muud ei midagi.
    Aa, eile ma olin Istanbulis, jõin veini ja õnnitlesin end Aafrikast elusalt pääsemise üle. Eks seetõttu võisid mõned teiste Arsenali tüüpide viimase aasta kiunatused ka sinu renomeed määrida.

Leave a comment:

• nike
    replied
    Rescpect! Parim inglise klubi Meistrite Liigas.

Leave a comment:

• malagar
    replied
    Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
    Ei, ma ei loe Twitterit, vaid ainult seda foorumit. Mingil põhjusel on alati kohal marvid ja muud tegelased, kellele Lesteri värk närvidele käib. Siis tulevad Malagarid. Siis tulevad lihtpeded ja nii see mulje jääbki.
    Ära pöörasid või? Kus mulle see Leicester nüüd närvidele käis? Ainult kahjurõõmutsesin Nasri üle, sest Nasriga on Arsenalil omad lood. Muud ei midagi.

Leave a comment:

• mcnamara
    replied
    Meister Leicester on Inglismaa ainus tasemel eurosats. Kõik ülejäänud oskasid end ML-is naerualuseks teha.

Leave a comment:

• Daz Booob
    replied
    Täitsa lolliks läinud.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas Katk Vaata postitust
    Millest selline järeldus tekkis kui küsida tohib? Lugesid twitterist mingit suvaliste vendade säutse?
    Ei, ma ei loe Twitterit, vaid ainult seda foorumit. Mingil põhjusel on alati kohal marvid ja muud tegelased, kellele Lesteri värk närvidele käib. Siis tulevad Malagarid. Siis tulevad lihtpeded ja nii see mulje jääbki.

Leave a comment:

• Katk
    replied
    Millest selline järeldus tekkis kui küsida tohib? Lugesid twitterist mingit suvaliste vendade säutse?

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Ma ei saa siiani ikkagi üldse aru, et miks Arsenali fännidel (mitte kõigil) lesteri üle nii liiv vagiinas on? Nagu mida hekki?

Leave a comment:

• ChiefK
    replied
    Algselt postitas Mustang Vaata postitust
    Arsenalil seda õnne siis pole juba aastaid või?

Üldiselt õnn on alati osa CL-st olnud. Ka suurte hiidude puhul. Noh kes mida muidugi õnneks nimetab. Aga Barca edasi saamist võib ka õnnena kujutada.
    Õnn valib alati optimaalselt parima variandi

Leave a comment:

• Mustang
    replied
    Arsenalil seda õnne siis pole juba aastaid või?

Üldiselt õnn on alati osa CL-st olnud. Ka suurte hiidude puhul. Noh kes mida muidugi õnneks nimetab. Aga Barca edasi saamist võib ka õnnena kujutada.

Leave a comment:

• Katk
    replied
    Emm, what? Vardy sai sealt olukorrast samuti kollase, tal polnud kaarti all. Või mõtled pärast punase saamist kus ta üritas veel Vardy't närvi ajada?
    Üldjoontes aga võib õelda, et kogu õnne klubi eelmise hooajaga ära ei kasutanud.

Leave a comment:

Working...
X