Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
tulemused on (vähemalt ajutiselt) tagasi. maagia – ja see mõnus soe tunne, mis Leicester'i käekäiku ümbritses – kadus koos Ranieri'ga (minu jaoks).
see pole mingi põhimõtteline vigin, lihtsalt halb maitse on suus sellest, et needsamad mängijad terve eelnenud hooaja platsil lihtsalt lonkisid. mida see ütleb nende kohta, Ranieri kohta, nendevaheliste suhete kohta jne.
kui Shakespeare'i "efekt" peaks kestma kauem kui mõned kuud ja Leicester nt Meistrite Liiga kinni paneb, eks siis on uus (muinas)lugu juba.
Ära pöörasid või? Kus mulle see Leicester nüüd närvidele käis? Ainult kahjurõõmutsesin Nasri üle, sest Nasriga on Arsenalil omad lood. Muud ei midagi.
Aa, eile ma olin Istanbulis, jõin veini ja õnnitlesin end Aafrikast elusalt pääsemise üle. Eks seetõttu võisid mõned teiste Arsenali tüüpide viimase aasta kiunatused ka sinu renomeed määrida.
Ei, ma ei loe Twitterit, vaid ainult seda foorumit. Mingil põhjusel on alati kohal marvid ja muud tegelased, kellele Lesteri värk närvidele käib. Siis tulevad Malagarid. Siis tulevad lihtpeded ja nii see mulje jääbki.
Ära pöörasid või? Kus mulle see Leicester nüüd närvidele käis? Ainult kahjurõõmutsesin Nasri üle, sest Nasriga on Arsenalil omad lood. Muud ei midagi.
Millest selline järeldus tekkis kui küsida tohib? Lugesid twitterist mingit suvaliste vendade säutse?
Ei, ma ei loe Twitterit, vaid ainult seda foorumit. Mingil põhjusel on alati kohal marvid ja muud tegelased, kellele Lesteri värk närvidele käib. Siis tulevad Malagarid. Siis tulevad lihtpeded ja nii see mulje jääbki.
Emm, what? Vardy sai sealt olukorrast samuti kollase, tal polnud kaarti all. Või mõtled pärast punase saamist kus ta üritas veel Vardy't närvi ajada?
Üldjoontes aga võib õelda, et kogu õnne klubi eelmise hooajaga ära ei kasutanud.
Leave a comment: