Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Leicester City FC
Collapse
X
-
Eile mängu vaadates mõtlesin juba enne punast kaarti, et kas see Wasilewski on sinna võistkonda suurte lihastega vastaseid hirmutama võetud. Mees oli päris tihti olukordades täitsa uisapäisa omas maailmas ja see idiootne punane oli sita esituse uhkeks krooniks. Nagu Demichelis Citys aga ma vist kardaks kärinat kaitses 2x rohkem.
-
Ei ütleks, kui sa neid Okazaki väravaid nägid, siis ikka suuresti kaitse pask.Algselt postitas wordprez Vaata postitustJuriM be like

Leave a comment:
-
Ja Leicester juba avas skoori Chelsea vastu
Muideks Leicesteril staarid pingil
Leave a comment:
-
ma ütleks ka, et minu meelest on üleootuste hästi mängitud, ma arvasin et tuleb korralik kollaps
Leave a comment:
-
Vardy lõi Manu vastu liigakarikas, Swansea vastu, Liverpoo vastu, teenis Brügge vastu penalti, jooksis seal ringe ümber kaitse ja üleüldse. Vardy on siiani kuri olnud. Mahrez oli algul sitt, nüüd on vormis. Hakkab looma.Algselt postitas lorenzo Vaata postitustno ma ütlesin et hea mees. Vardy on ka mõne kolli see hooaeg löönud?
Leave a comment:
-
no ma ütlesin et hea mees. Vardy on ka mõne kolli see hooaeg löönud?
Leave a comment:
-
Jah, kõik väravad kingiti ikka üllatavalt koomiliselt.Algselt postitas decrakas Vaata postitustClub Brugge ole tea mis vastane
Leave a comment:
-
Arsenal küll nii ilusti poleks purki pannud sellist vastast. Äge algus, mehi eraldi motiveerida pole vaja samas, isu on suur.
Leave a comment:
-
Eile BT Sport ütles et 66.Algselt postitas ElNino9 Vaata postitustPersse see premm, Cl pannakse kinni, mis koefitsient on?
Leave a comment:
-
Club Brugge ole tea mis vastane suures plaanis kogu CL'is aga hea energia süst Euroopas saadud
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: