Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Hala pigem, et Rashford kaasa võeti. Väga muud varianti polnud kui Wilshere kaasata.
Zieleri osas siis mis nüüd see järjestus saab olema vv osas? Väike Kasper jääb teiseks valikuks või tuli Zieler teiseks numbriks (olgugi, et minu arust on ta parem väravavaht)?
Kassu ei jää raudselt nr.2 rolli aga kui ta jääb alles, siis on ju ML ja karikad kus mänge jagada.
Hala pigem, et Rashford kaasa võeti. Väga muud varianti polnud kui Wilshere kaasata.
Zieleri osas siis mis nüüd see järjestus saab olema vv osas? Väike Kasper jääb teiseks valikuks või tuli Zieler teiseks numbriks (olgugi, et minu arust on ta parem väravavaht)?
Schwarzer ilmselt lahkub ja 5 hooaega Hannoveri esikinnas olnud Zieler toodakse juurde. Tundub, et Ranieri võtab CL-i tõsiselt. Eks tiimile on voodrit kõvasti vaja juurde osta küll.
Schwarzer ilmselt lahkub ja 5 hooaega Hannoveri esikinnas olnud Zieler toodakse juurde. Tundub, et Ranieri võtab CL-i tõsiselt. Eks tiimile on voodrit kõvasti vaja juurde osta küll.
Kui neil 50 punkti käes oli, uskusin, et saavad Eurokarikasse.
Kui nad ManCityt võitsid, siis juba lootsin nende meistritiitlit. Minu jinx on väga võimas.
kuna mu autismi häirib, et Leicester sai teises voorus 42 punkti siis otsisin Ranieri intekat, kus ta pani eesmärgiks 40, aga sellest siin ei räägitudki.
That's crap by the BBC, just taking advantage of his not perfect English.
He said we made 39 points in the first half of the season, in the first 19 games, which is correct. And he said he wants to make 40 in the second half, the next 19 games (from the halfway point).
The reporter states that they're on 43 points now, which is true, but that's not the midway point, that's 2 games later, we made 3 (tonight) and Bournemouth (1 point), 4, so to reach our second half of the season target, we need to get 36 points from our final 17 games.
Ranieri is right, smart but just not an English speaker. The journalist and BBC is just being pompous, arrogant, and just in general stupid.
Leave a comment: