Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Leicester City FC

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• LeeRomeno
    replied
    Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
    Kuule, näksi Suarezt endiselt!
    Oi issand kui naljakas, ajakirjanduslik šedööver lausa, äkki kordad kolmandat korda ka.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas LeeRomeno Vaata postitust
    Veel imelikum on selle üle põdeda? Mis see sinu asi on, mis klubi ma fännan, miks ma seda teen ja miks mind Leicester ei koti.
    Ime on minu jaoks religioosne sündmus, see on definitsiooni küsimus, kuna ma olen ateist, siis ma põhimõtteliselt imesid ei usu, väga lihtne. Inglise keeles vähe lihtsam, miracle vs wonder.
    Kuule, näksi Suarezt endiselt!

Leave a comment:

• LeeRomeno
    replied
    Toetamine on okei, aga kolm lehekülge täis kirjutada, kuidas 5000:1-le tegev meeskond pole ime ja üleüldse üsna mõttetu keiss, on ka veidi imelik.
    Veel imelikum on selle üle põdeda? Mis see sinu asi on, mis klubi ma fännan, miks ma seda teen ja miks mind Leicester ei koti.
    Ime on minu jaoks religioosne sündmus, see on definitsiooni küsimus, kuna ma olen ateist, siis ma põhimõtteliselt imesid ei usu, väga lihtne. Inglise keeles vähe lihtsam, miracle vs wonder.

Leave a comment:

• Montag
    replied
    Selles mõttes ka, et kui lennata sellisel ajal siia teemasse sisse jutuga, et tegelt on see suht suva ja mitte imeväärne, et Leicester võidab, siis mida oligi oodata? Suht mõttetu jauramine LeeRomeno poolt arvestades, et ta ise ka arvas Leicesteri tänavu premmist välja langevat. Oletame, et näiteks Tammeka lõpetaks tänavuse hooaja neljandana, siis sama oleks tulla laivi ja hakata targutama, et nojah, mis siin ikka imestada, meeskond ju pikalt kokku mänginud, Florad, Levadiad, Sillamäed mõõnas jne.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas rixxer Vaata postitust
    Jumal küll, inimesel on mingi arvamus, eks. On seda nii raske mõista, vaid peab hakkama mingi avatari kaudu isiklikke rünnakuid tegema ja siis veel julgelt klubifänluse kohta ülbeid üldistusi tegema. Kuda need kirjatsurad (näed?) nüüd äkki nii tundlikud on?
    Keegi pole tundlik, lihtsalt poolnaljaga tekitatud vaidlus on lõbus. Kuni siis palutakse asju sisse istuda. Siis läheb ikka väga naljakaks.

Leave a comment:

• _AI_
    replied
    Toetamine on okei, aga kolm lehekülge täis kirjutada, kuidas 5000:1-le tegev meeskond pole ime ja üleüldse üsna mõttetu keiss, on ka veidi imelik.
    Jumal küll, inimesel on mingi arvamus, eks. On seda nii raske mõista, vaid peab hakkama mingi avatari kaudu isiklikke rünnakuid tegema ja siis veel julgelt klubifänluse kohta ülbeid üldistusi tegema. Kuda need kirjatsurad (näed?) nüüd äkki nii tundlikud on?

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas Daz Booob Vaata postitust
    Mis on selles halba, kui inimene on kunagi (kasvõi särgi värvuse pärast) valinud klubi, kelle käekäiku sügavamalt jälgida ja kaasa elada? Ja kui sellest on kasvanud sügavam suhe (emotsionaalne side), siis järelikult oli otsus õige. Ja inimene võib ennast fänniks nimetada. Mis siis? See lihtsalt pole täiskasvanulik, kui sa pole 24/7 statka värava ees keel värava külge külmunud?

Ja kui sind erutab midagi muud - erinevus - siis ka väga hea. Parem ikka, kui mitte sittagi. Debiilikud.

Leave a comment:

• Daz Booob
    replied
    Mis on selles halba, kui inimene on kunagi (kasvõi särgi värvuse pärast) valinud klubi, kelle käekäiku sügavamalt jälgida ja kaasa elada? Ja kui sellest on kasvanud sügavam suhe (emotsionaalne side), siis järelikult oli otsus õige. Ja inimene võib ennast fänniks nimetada. Mis siis? See lihtsalt pole täiskasvanulik, kui sa pole 24/7 statka värava ees keel värava külge külmunud?

Ja kui sind erutab midagi muud - erinevus - siis ka väga hea. Parem ikka, kui mitte sittagi. Debiilikud.

Leave a comment:

• _AI_
    replied
    Päris täpselt aru ei saa, milles asi, aga Mõnu võiks küll vähe jalga puhata. Tõesti. Pisut empaatiat ei teeks paha.

Leave a comment:

• Gallacher
    replied
    Minu jaoks on samuti natuke naljakas, kui keegi nö kunstlikult valib endale lemmikklubi ja hoiab neile pöialt isegi siis, kui see tuhandete kiltide kaugusel klubi mingit ilget jama teeb, müüb lahedad vennad vana ja ostab mingid eriti ebameeldivad tüübid asemele vms. Kõlab umbes nii, et tegelt ma ei tahaks olla nende fänn aga PEAN. Üsna puberteetlik. Näiteks muusikas pole keegi ju mingi bändi fänn, kus enamus koosseisu vahetub ja kus tagatipuks hakatakse tegema hoopis teistsugust ja mitte nii meeldivat muusikat.

Leave a comment:

• mcnamara
    replied
    Olen inglise liigat nii ammu jälginud, et võin öelda - Leicester on ime. Midagi sellist ei tohtinud juhtuda. Paljud viitavad Blackburnile kui analoogiale, aga Blackburnil oli tol hetkel praktiliselt kõige rikkam omanik Inglismaal, ManU alles kogus jõudu, et lõplikult domineerima hakata. Olid üleminekuaastad. Nii et tegelikult ei ole midagi sellist juhtunud ikka hiiglama kaua, et on selgelt domineerivad rikkurid ja siis tuleb keegi kõrvalt ja teeb ära.
    Teisest küljest: ma seda imet (Leicesterist rääkimata) nii hirmsasti nüüd ka ei fänna nagu mõned. Jalgpallis on alati järgmine hooaeg kui asjad on pisut teisiti. Ja siis jälle järgmine. Ei hakka mina enam toetama kedagi, kelle poolt juba teismelisena ei olnud ega võta haipi südamesse.

Leave a comment:

• Fouree
    replied
    Algselt postitas giga204 Vaata postitust
    Praegu on Leicester olukorras, kus nad juba peavad tiitli võitma. Kui nad edu nüüd maha mängivad, siis lähevad ajalukku ainult sellega, et keerasid asja persse. See oleks 99. aasta Bayerni kategooriasse kuuluv häving.
    Kusjuures bookied on Leicesteri nii Chelsea, kui ka Unitedi vastu underdogiks arvanud.

Leave a comment:

• orbitaaljaam
    replied
    Võtke tuba

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas LeeRomeno Vaata postitust
    Naljakas on see, et viimase ma ei tea mitme aasta jooksul esimest korda on jalgpallijumalad sulle pakkunud võimaluse sellist hooaega nautida. Mida sa teed? Ikka vingud kuidas kõik ei ole sinuga samal meelel.
    Võid ausalt perse käia
    Ossa vaesu, võta kommi.
    Või näksi Suarezt. Või midagi.

Leave a comment:

• LeeRomeno
    replied
    No Arsenali fännidest saan ma aru. Valisid kunagi võiduka meeskonna, aga siis oled mingi kümme aastat kuival. Muidugi käib närvidele, et mingi Lester tuleb ja võidab, mil võiks justkui ise ka lõpuks midagi võita. Spursi fännidest saan ka aru, kuna valisid kunagi paraja hipstertiimi, sest Arsenal käis närvidele, aga nüüd ka on mingi Lester ees. Aga mingist Barca fänni halast ma ei saa aru. Valisid tiimi, mis võidab iga kuradi aasta, võidab mänge keskmiselt 5:0, iga ründaja maksab vähemalt 150 miljonit eurot, kaks neist on ka totaalsed munnid, aga kui siis korraga on võimalus, et võidab mingi väike junn kusagilt Inglismaa väikelinnast, siis on kohe nutt ja hala, et see on mõttetu kräpp ja elagu mingi faking iga aasta võitev mansa, kellel on Euroopa suurim staadion (sisuliselt tasuta käes), kellel maksab Kataloonia kõik kinni ja kes koduliigas saab ka 10 korda rohkem raha, kui ükskõik milline muu konkurent.
    Võta see tekst, kirjuta trükitähtedega paberile, määri oliiviõliga kokku ja siis pista endale sisse.

Leave a comment:

Working...
X