Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Leicester City FC
Collapse
X
-
Chill, see on busineks. Kui enam valem ei tööta, siis nii lihtsalt peab tegema. Kurb, aga, noh, terve see hooaeg on kurb olnud.
-
Noh ma saan aru, et kui mängijad treeneri vastu keeravad, siis ei jää klubil midagi muud üle suurt. Aga noh minu jaoks on see lihtsalt tõestus sellele, mida juba ammu teadsin, et suur osa Leicesteri mängijaid on sitapead. Praegu tundub et tüübid, kes on terve karjääri luuserid olnud leidsid, et treener on süüdi kehvas taktikas ja välismaalase eelistamisel Grayle jne jne. Mis loomulikult oli lihtsam kui lihtsalt endale tunnistada, et tegelikult ei oldagi nii kunnid kui arvatakse ja et argipäevane tase on jälle tagasi piduaasta järel.
Seega ma kordan veelkord, et käigu alla ja ärgu tagasi tulgu
Leave a comment:
-
Leicester's decision to sack Claudio Ranieri nine months after winning the Premier League made former Foxes striker Gary Lineker "shed a tear".
ei ütleks, et Ranierit praegu väga materdatakse.
poole hooaja pealt treenerite vahetamine pole mulle kunagi meeldinud. seal võiks ka olla piiratud aknad nagu mängijate üleminekutel. või siis vähemalt arstitõendi peaks esitama... aga mis seal ikka. kõigi loogikareeglite järgi oleks pidanud juba aasta varem kinga saama, kui süsteemi poleks glitch sisse sattunud.
Leave a comment:
-
Keegi ei võta ära Ranierilt ja Leicesterilt seda, mida nad saavutasid eelmisel aastal. Ranieri on kindlasti kõva mees ning ausamba ära teeninud aga selles Sevilla mängus paistis minu jaoks hästi välja, et see töösuhe oli ennast ammendanud. Ma nüüd ilmselt jään räige tule alla, aga minu arust oli treenerivahetus loogiline samm.
Võib ju klähvida, et kuule, mees tõi tiitli ja nüüd annate kinga. Tulemused ei ole nii kehvad, liigas on esmane eesmärk endiselt täidetav, CLis on täiesti korralik positsioon veel praegugi. Aga kui Ranieri mehi motiveerida ja distsiplineerida (väljakul) ei suuda, siis tuleb leida keegi, kes seda suudab. Ei usu, et puhtalt tulemuste pärast kinga anti.
Eelmistest postitajatest võib ka aru saada, kui ise ühtegi mängu näinud ei oleks, siis arvaksin ilmselt samamoodi.
Leave a comment:
-
Eks ta selline kahe otsaga asi on. Leian et klubil ka oma süü, et Kantele ei leitud mantlipärijat. Üks mängija võib väga palju otsustada meeskonna saatust. Keskkaitse tundub ka juba veidi vana ja väsinud seal. Mingid erimeelsused muidugi vist tekkisid mängijate ja Ranieri vahel siin sellel hooajal. Ajastus on muidugi koomiline, ses mõttes, et siiani räägiti, et CLs olek ongi põhjus miks ta veel treener ja eelmise hooaja edu muidugi. Nüüd tuldi Sevillast 2-1 võõrsilväravaga tagasi. Paberil on Leicesteril paremad võimalused edasi saada kui näiteks Arsenalil ja Barcal. Nii ja naa teema minu meelest.
Ja minnes siit edasi. Ranieri ilmselt enam kunagi Inglismaal ei treeni (65 a vana, äkki võtab nüüd näiteks Fiorentina üle kes Sousast lahti saamas) või ootab ära järgmise MM-i ja peale seda Itaalia otsa kuigi varem on ka jutte olnud eelmise hooaja eduperioodil hooaja sees, et Leicester ta viimane tööots on. Aga point on see, et samal ajal, võime mürki võtta, et ka mingi 3-5 aasta pärast on mingid peerukotid nagu Allardyce, Pardew ja Moyes ikka Inglise liigatabeli viimaste kohtade klubide treenerid. Mingil põhjusel säärased saavad ikka ja jälle proovida. Aga meedia juba materdab ja ka mõned siinsed küünikust kommentaatorid Ranieri kallal.
Klubi peaks oma linna organiseerima Ranieri püsti kindlasti.
Leave a comment:
-
häbiväärne, loodan et sitad kukuvad alla ja sevilla lükaku leicesteris 4:0 ära
Leave a comment:
-
Pilt on küll maha võetud, kuid ennustus väga täpne.Algselt postitas rainis007 Vaata postitust
Yeaa.... thats gonna make quite embarrasing word-eating when they still sack him after 3-4 games
Leave a comment:
-
Liiga koht on nii hea, et peaks jätkama temaga?Algselt postitas RichardVonMadrista Vaata postitust... Ah et inglismaal käivad asjad nii.
Leave a comment:
-
Minu poolest võivad nüüd alla käia ja kukkuma jäädagi. Ainuke sümpaatia nende juures oligi Ranieri.Algselt postitas mcnamara Vaata postitustTeades, kuidas jalkaäri tänapäeval käib: ei üllata. Kurvastab küll, kuradi palju isegi. Ranieri oleks igas normaalses maailmas väärinud võimalust see hooaeg auga lõpuni viia. Muinasjutt on nüüd ametlikult ja lõplikult läbi ning Leicester taas minu jaoks lihtsalt üks paljude seast.
Leave a comment:
-
Teades, kuidas jalkaäri tänapäeval käib: ei üllata. Kurvastab küll, kuradi palju isegi. Ranieri oleks igas normaalses maailmas väärinud võimalust see hooaeg auga lõpuni viia. Muinasjutt on nüüd ametlikult ja lõplikult läbi ning Leicester taas minu jaoks lihtsalt üks paljude seast.
Leave a comment:
-
samamoodi on tavatöökohtadel - tööandjale loeb sinu PRAEGUNE panus, mitte et sa olid 2 aastat tagasi ülimalt kasutoov
Leave a comment:
-
Vähemalt ausamba võiks vanale teha. Ja noh ilmselt meedia jaoks veel üks üllatuskandidaat 10 teise seas, keda Wengeri mantlipärijana kedrata.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: